0 oy
776 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kaç asker şehit oldu acaba :'( hala devam ediyor catismalar haber alan oldu mu uyuyamiyorum 

Allahım orda eşi evladı olanlara sen yardım et ya ne haldeler şimdi :'(

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Haberlerde29 oldu şimdi ama eşimin arkadaşı uzman çavuş 70 den fazla şehit var diyor onların grupları var mesaj geliyor  savaş tanklarına tuzak kurulup tekerlekler patlamış video atmış mazot depoları vurulmuş asker çaresiz bekliyor yolda kalmış Allahım ferhat ederek ağlamak istiyorum doldum taştım nedir bu sürekli şehit veriyoruz yaaa offf:( Allah kahretsin suriyesini de idlibi ni de başımıza bela  oldu kaldı defolun gidin yeter verdiğimiz şehitler daha sabah izledim adam daha yeni evli karısı hamile sıcacık odada bile aman üstü açılmasın diye üstüne titriyoruz evlatlarımızın bide şehit ailelerinin yüreği ne halde offff offf Allahım yardım et yardım et 

image

image

tarafından
Çok.kotuymus kuzum ya elim ayağım titriyor alalh yardım etsin
tarafından
Amin canım aminn inşallah bu olaydan da sağ salim alnımız ak olarak cikariz
-Reklam-
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Haberleri izliyorum  bende ac canım sende 
tarafından
Hangi kanal canim
tarafından
Bakıyorum ama doğru düzgün bir şey yok birazdan yine açıklama yapip daha fazla şehit diyecekler diye korkuyorum
(12,271 puan) tarafından
Habertürk  ı açın  en iyi en olumlu  doğru  görüşler  orada
(1,145 puan) tarafından
Oğlum  varya okadar ağladı ki bugün normalde hiç öyle yapmaz kendi kendine uykudan kalkıp ağlama krizlerine  girdi yatamıyorum ya ne olacak böyle dua edelim bol bol Rabbim ordularını göndersin Fetih suresi Yunus a.s duasını okuyalım bol bol
tarafından
Hissetti galiba uyuyamiyorum ki of
0 oy
tarafından
Bende uyuyamiyorum dusunmekten :( hic iyi degildm bugun icim sıkılıyordu buymus demekki Rabbim yardim etsin insallah :(
tarafından
Aynen kuzum ya benimde akşam üzeri öyle oldu korktum bir şey olacak diye
tarafından
Allahim ordumuza güc versin ya kahhar cek nolur :(
tarafından
Dua ediyorum sabahtir ağlaya ağlaya of nasıl bir gece ya
(720 puan) tarafından
Sana yemin ederim bugün benimde içim sıkılıyordu inşallah kötü bisey olmadan bugün bi geçse diyordum ama korktuğum başıma geldi :(
tarafından
Sorma kiz ben de akşama doğru bi sıkıntı girdi içine kolum kanadım düştü eşim il dışındaydı ondan korktum eve gelene kadar bu oldu
tarafından
:(( ya kahhar
0 oy
(1,312 puan) tarafından
Göçük altında olanlar var cnm onlar nasıl çıkarılacak düşünmekten kafayı yiyecem az önce yine atış sesleri geliyordu :(((Rabbim yardımcıları olsun 
tarafından
Of rabbim yardım etsin ya
(6,075 puan) tarafından
Sen nerdesin de
0 oy
(64 puan) tarafından
Benim kuzenim komutanlık yapıyo durum hakkında bilgi kesinlikle vermiyorlar ailelerle görüşler yasaklanmış bilgi sahibi olmasın aileler diye
tarafından
Belliydi böyle olacagi
(64 puan) tarafından
Aynn öyle

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 405 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde berkin (907 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 1,000 göst.
+3 oy
21 cevap 1,245 göst.