0 oy
1,341 göst.
Diğer kategorisinde (2,890 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ben eşimle evlendiğimde onun sağlık sorunlarını biliyordum zira bende çok sağlam değildim. Eşimin sol gözünde doğuştan retinal scar vardı. Yani göz bebeğnde yara. Bu yüzden sol gözü sadece %10 görüyor. Bunun tedavisi yoktur. Ya da nakil şansı. Tek başına birsey ifade etmedi ama başka sorunları ve is kazası ile birleşince bugün Gelen haberle eşimin engelli sağlık raporu almaya hak kazandığini öğrendik puanı %49

Mesele şu ki biz yıllardır bu raporu almaya çalışıyoruz çoğu kapıdan boş döndük, ve telefonumda sadece akrabalarmın numarasi olduğu için Watsapda paylaştım sevinçle. Bi ton acımasiz eleştiri yanında amcam hemen telefona sarılmis aramış. Kız senin kocan kör müydü? Aldığında da böyle miydi? Sakladı mı yoksa? Biliyorsan niye aldın kör adamı enayi miydin dedi ya!!! Gözlerim doldu inanın ne hissedeceğimi bilmiyorum. Sanki sağlığınin senedi var ya ettiği lafa bak :(

24 Cevaplar

0 oy
(798 puan) tarafından
Demekki bildugin yakin akrabalarin aslinda okadarda yakin degilmis onu girmus oldun. Cok acimasz yorum yapmis amcan. Buyuk konusmasin ölümlü dunya kimin basina ne gelecegi belli olmaz. Sende boyle seyleri sadece guvendigin bikac kisiye gosterirsin cnm.
(2,890 puan) tarafından
Valla yıllarca uğraştık adam zil takarak sonuç kağıdıyla gelince birkaç saniyelik şölen yaşandı evde onun gazıyla çalıştım sanırım :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
insanlar cok acimasiz nerden can yakariz diye bekliyorlar pusuda resmen
(2,890 puan) tarafından
Burası da dahil malesef her yer herkes aynı
tarafından
aman burdakilere ne bakiyosun sen canim gozunuz aydin
0 oy
tarafından

Boş boş konuşmuş işte takılma hiç. 

Bnm akrabalarımdam bazıları insan kürtle evlenir mi, kürt sonuçta kokar falan diyip güya kendilerince gülmüşlerdi iki üç kadın. 

Bende  demekki o kadar sokuldunuz bi kürt erkeği yanına diye laf sokmuştum hala konuşmuyoruz 4 senedir:angel:pişman değilim 

(2,890 puan) tarafından
Tepki gösteren de çok oldu. Bir sıkıntımdan kurtuldum raporla sevinçle paylaşıyorum millet Afedersin yakında tuvalete girdiği saatin resmini atacak kimse birsey demiyo birçok kişi teselli vermek yerine benim bunu wp de paylaşmama taktı deli oldum
tarafından
ne guzel cevap vermissin kiz bir suru Kürt tanidigim var bizden temiz valla. eskiden oyle bir algi vardı çok şükür azaliyo ayrimcikikt
(2,890 puan) tarafından
Ne alaka kürt olmakla kötü koku ben hala onu anlamadım. Ben Türkiyenin en doğusuna da gittim en batısına da. En kuzeyine de en güneyinede. Hiçbi yerinde kokan insan görmedim kurban olsunlar ama biliyor musunuz Suriyeden gelenler kokuyor. Onlarla eşim is kazası geçirdiği zaman yanık ünitesinde 75  gün yanyana kaldım. Savaşta şarapnel gelen ya da gaz patlayan vesaire sebeplerden yanan birsürü Suriyeli vardı. Refakatçileri yle aynı yerden yemek alıp koyuyor aynı ortamı paylaşıyorduk ve kokuyorlardi yaa Allah affetsn beni
tarafından
bazi insanlar kokuyor Kürt turkle alakasi yok evleri bile kokuyor canim
(2,890 puan) tarafından
Pis insanın evi kokar banyo yapmazsa teni de kokar bence hastanede olanların sorunu da oydu hiç temiz değillerdi
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Yüzde 49 engelli raparu için bukadr niye sevindin ki canım, paylaşman da hoş olmamış, yiğenim yğzde 98 engelli kahroluyoruz
(2,890 puan) tarafından
Ayrıntıları yeterince anlattım yukarda. Adam bu halde çalışmak zorunda. Engeli bizim için problem değil sevincimiz emekli olacağı için. Kendi de çok sevindi vermediler yıllardır bu yıl alınca havaya uçtu eşim. Çok normal değil mi rahatsız halde ağır işte çalışıyorken rapora sevınmemız?

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 330 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde gamzeozbk58 (1,831 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 897 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Papatyam15 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 838 göst.
13 Temmuz 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Sni ck iyi anliyorum (909 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,354 göst.
13 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde Irmakbskrt (255 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,695 soru

24,114,470 cevap

333,164 kullanıcı

...