Ben eşimle evlendiğimde onun sağlık sorunlarını biliyordum zira bende çok sağlam değildim. Eşimin sol gözünde doğuştan retinal scar vardı. Yani göz bebeğnde yara. Bu yüzden sol gözü sadece %10 görüyor. Bunun tedavisi yoktur. Ya da nakil şansı. Tek başına birsey ifade etmedi ama başka sorunları ve is kazası ile birleşince bugün Gelen haberle eşimin engelli sağlık raporu almaya hak kazandığini öğrendik puanı %49 Mesele şu ki biz yıllardır bu raporu almaya çalışıyoruz çoğu kapıdan boş döndük, ve telefonumda sadece akrabalarmın numarasi olduğu için Watsapda paylaştım sevinçle. Bi ton acımasiz eleştiri yanında amcam hemen telefona sarılmis aramış. Kız senin kocan kör müydü? Aldığında da böyle miydi? Sakladı mı yoksa? Biliyorsan niye aldın kör adamı enayi miydin dedi ya!!! Gözlerim doldu inanın ne hissedeceğimi bilmiyorum. Sanki sağlığınin senedi var ya ettiği lafa bak
Boş boş konuşmuş işte takılma hiç.
Bnm akrabalarımdam bazıları insan kürtle evlenir mi, kürt sonuçta kokar falan diyip güya kendilerince gülmüşlerdi iki üç kadın.
Bende demekki o kadar sokuldunuz bi kürt erkeği yanına diye laf sokmuştum hala konuşmuyoruz 4 senedirpişman değilim
1,472,695 soru
24,114,470 cevap
333,164 kullanıcı