0 oy
435 göst.
Diğer kategorisinde (197 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Sizinki de  oylemi bbek aşağıda  olmasi ve bazn kirap girmesi  bide  sizinde oylemi kizlar bide cinsiyet te ilgisi  varmi eyer varsa bana cinsiyetinizide  soylermsnz :)

3 Cevaplar

0 oy
(9,921 puan) tarafından
Kacıncı haftadasın di bakayım :) 
(197 puan) tarafından
21 haftaya girdm daha gitmemism
(9,921 puan) tarafından
Cınsıyetı elbette bılemem kuzum ama evet gobek delıgınden asagında kasıklarda oynuyor bebıkler.ben 17.haftada hıssettım ılk ıcını cımdıklıyo gıbı ama senın haftan buyumus baya hıssetmen lazım ıyıce kuvvetlı hıssedersın yanı kızlar cok hareketlı dıyolar erkege gore ama erkekte de hareketlı olanı oluyor.Benımkı kız eger degısmezse :) oturup dınlenırken bıseyler yerken cok oynuyo.
(9,921 puan) tarafından
Senın ayrıntılı usg vaktınde gelmıs gıdebılecekmısın bılmıyorum ama gıdersen net ogrenırsın ınsallah.
(9,921 puan) tarafından
Anlayamadım tam demek ıstedıgını canım :) cinsiyeti bilemem mumkun degıl :)
(197 puan) tarafından
Orda asagida oynamisi degil olmasi yazicaktm duzeltm  zatn yanliş yazmsm
(9,921 puan) tarafından
Anladım canım asagıda oynaması normal mi diye soruyosun :) normal o da ılerleyen haftada cıkacaktır yukarı.
(197 puan) tarafından
Anldm canm baklm
-Reklam-
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Bende de öyle oluyor bazen çok aşağıda duruyor  ağrım oluyor bazen de çok üstte duruyor .kaburgam ağrıyor bu seferde .Kız bu arada ve kaç haftaliksin canım ben 28haftaligim
(197 puan) tarafından
21 haftaligim yok daha yukarda degil benim ki sadce asagida doruyor ve kirap giriyor
(197 puan) tarafından
Hayirlsiyla al kocagina canm benm
(1,231 puan) tarafından
Bende de oluyor canım hele bazen yürüdüğüm zaman bir bölgede asgaida sağ tarafta duruyor sanki bıçak saplanıyor gibi oluyor.Ve Rabbim.hepimizi ve evlatlarımızı bağışlasın hayırlı sağlıklı eylesin İnşallah
(197 puan) tarafından
Hayirlsi canm benm gzl  zorluklar dimi
0 oy
tarafından
Tam özel bölgenin üstünde bebişim kımıldıyor ama gıdıklanıyorum idrarım gelmiş gibi oluyor 20+1 olduk ayrıntılı için gün aldım perşembeye gidicez inş 
(197 puan) tarafından
Hayirlsi canm benm allah salik bi sekilde almayi nasip etsn

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 57 göst.
29 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Siyah. Beyaz (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
16 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde TuğçeAlatas (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 203 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (404 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 165 göst.
27 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde cicikiz (248 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,922 soru

24,190,187 cevap

336,860 kullanıcı

...