0 oy
548 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,840 puan) tarafından

kizlarr 3 gundur sag gogsum acayip dolu ve asiri aciyo emzirirken ara ara atesim yukseliyo yururken emzirirken vucudumun her yeri sizliyo acidan gogsum dugum olmus gibi beze olmus nasil geccek bu canim cok aciyo ya

4 Cevaplar

+1 oy
(1,508 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Canim yazdigim belki sacma gelecek ama tuvalete hit ters otur memenin ucundan tut umdugum umacagim bu olsun de 3 kere salayarak bende bu sekilde olmustum ondan sonra rahatladim gecmeye basladi koca karı isleri bazan ise yariyor
(2,840 puan) tarafından
kiz biri gorse deli der yaa :) dustugumuz hallere baka analik iste deniycem kuzum ama evde yanlizken ahaha :)
(1,508 puan) tarafından
Tuvaltte kim goruyoki seni ahahahah tuvaletedemi geliyolar kapiyi kapat git yap alaturka da yapacaksin ayrica ben yaptim ise yaradi valla
(1,508 puan) tarafından
Hele bi yap ise yarayacakmi yaz buraya genelde inanmazlar ama bi dene bakilim hercekciligi varmi mastit cok zor ya ben  aglaya aglaya emzirirdim
(2,840 puan) tarafından
denicem kiz annemdeyim misafir var ahahaha bide canim acir bagririm millet yanlis anlar kiz abowww :)))
(1,508 puan) tarafından
Agzini bagla hahahhahaha
(2,840 puan) tarafından
ahahaha kendini rezil rusvaa et diyon yani tamam egerki yanlis anlasilirsam sorumlusu sensin :))))))
(1,508 puan) tarafından
Hahahahhahaja ne guldum ya valla canim sıkkındi kendime geldim sayende biraz
(2,840 puan) tarafından
hep gul canim insallah :)
(1,508 puan) tarafından
Aylin demir mastite umma derler ama mastit olarak bilmezler yani mastitin adi umma olarak bilinir mastit ne demek anlamini bilmezler yani
-Reklam-
0 oy
(163,365 puan) tarafından
Dusta sicak suyla masaj yapip gogsunu bosalt ben bi gece sabaha kadar agladim sabah esim pompa alfida rahatladiydim
(2,840 puan) tarafından
sevdosum emziriyom bile bile ki bosalsin diye ama yok valla canim acayip aciyo ya
(163,365 puan) tarafından
Nasi dayaniyon ben delirmistim emzirirken o aci insana sac bas yoldurur yaa
(2,840 puan) tarafından
dislerimi sıkıyom kiz acidan o derece napiyim bosalmaz yoksa bide pompanin gucu nolcak bebegin cekis gucu daha etkili
0 oy
tarafından
Hemen  doktora git antibiyotik verecek sana kullan ayrica sut sagma pompasiyla o gogsun butun sutunu sag 
(2,840 puan) tarafından
kiz bebegin cekim gucu daha kuvvetli degilmi pompa ise yaramadi bende denedim
tarafından
Iyi cekmemis ki mastit olmus sut birike birikike bebek de icmezse mastit olur tecrubelerimle sabit ben 4 gun mastitden yattim hastanede
0 oy
(496 puan) tarafından
Evet mastit olma yolunda malesef. Duşa girin sıcak su altında göğüsünüzü uca doğru dişli tarak ile tarayın. Masaj yapın ve elle sağım yapın. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 125 göst.
11 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kvsrkcdy123 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
0 oy
8 cevap 234 göst.
0 oy
12 cevap 604 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Bimuallime (79 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,707 soru

24,076,205 cevap

330,938 kullanıcı

...