0 oy
391 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

image

image

daha önce spiral hakkında bilgilendirme yapmıştım şimdi de bu konuda paula

image

paylaşayım dedim belki lazım olur birine :)image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Acaba sağlık ocağı veriyorumu bunları bende napicagimj şaşırdım çok korkuyorum yine hamile kalırım diye eşime hiç güvenmiyorum
tarafından
Hmm onu bilmiyorum canım ya bende çok korkuyorum ama hapı ben düzenli kullanamam unuturum eminim buna spiral en iyisi ama ondan ra korkuyorum ya kilo aldirirsa vs diye
tarafından
Aynen bende spiralden korkuyorum aşırı kanama zayıflama ağrı olur diye bende muammadayim cnm
tarafından
Bebeğin 6 aydan büyükse sağlık ocağının ücretsiz Hapini kullanabilirsin eğer 6 aydan küçük de bebeğin cezarette diye bir hap var onu kullanabiliyorsun emzirirken 40 TL civarı kuzum
tarafından
Ya boncuk spiral varmış hiç ni yan etkisi olmazmış kayma yapmazmis kiloya etki etmezmiş ağrın da olmazmis ve en iyisi kanamanda değişme olmazmış adetin nasılsa öyle devam edermis ama bakır spiral 350 tl boncuk spiral 900 tl
tarafından
Bebeğim 8 aylık cnm 19 izlwmimiz var isteyecem hemsireden tşkler
tarafından
Cook pahalıymış cnm ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben evlendiğimde 3 ay kullanmıştım sağlık ocağı ücretsiz veriyordu. Bende aşırı tüylenme ve kilo yapmaya başladı ve hormon ilaçlarının iyi olmadığını duydum hep bıraktım bidaha kullanmadım
0 oy
(3,695 puan) tarafından

Valla 9 ay esim korundu 4 aydır da rahatım zaten ama ben de korkuyorum hamile kalmaktan :/ doğum kontrol hapları da hormonal bozukluk yapıyor diye duydum ondan da korkuyorum ne edeceksem.. kadın olmak ne zor iş bee :getlost:

tarafından
Ahh ahh hemde ne zor haplar hormonal  bozuk spiral kanamayı arttiyo iğne kilo aldiriyomus tüpleri bağlatsan bi daha çocuk sahibi olamazsin af edersin eşine korun dersin o mırın kırın eder sonucunda hamile kalsan çocuğun olunca zor
(3,695 puan) tarafından
Evet ya korunma yöntemlerinin hicbirine guvenmiyorum her türlü gebelik ihtimali var.  Ama simdi bebek de istemiyorum en az 1 yıl daha..  Bakalım Allah hayırlısını versin insallah canım.
0 oy
tarafından
Ben karsiyim diyelim bir gun atmayi unuttun garanti olur bebis en iyisi geleneksel yontem ama suphe olursa ertesi gun hapi 
tarafından
Evet bende spiral istiyorum korkuyorum ama
tarafından
De karsiyim erkek korunmali kondomla bence ilaclar vb zarar veriyor hem hormonlar alt ust oluyor
0 oy
tarafından
Ben unutuyodum hep bunu kullanmayı ya

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 64 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 136 göst.
12 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Dilara k (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 127 göst.
3 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Krtll00 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.

Kategoriler

1,472,997 soru

24,118,861 cevap

333,359 kullanıcı

...