Soğuk nevale gibi bi şeyim her durumda suratsız biriyim mutluyken de surat asıp otururum
Sinirliyim cok cabuk parlarim titizim hersey derli toplu olacak yoksa kavga cikar evde coooook cok alinganim sertim biraz kafama eseni yapiyorum kocam bazen lan otur otirdugun yerde evlendin diyo
Eli masalı yeni gelin hmm
Benim en kötü yanım tembellik sadece bu başka kimseye bu zararım olmaz ama tembel olduğum için eşime ve çocuklarıma yetemiyorum malesef
Inatciyim kıskancım alınganım sinirliyim asabiyim
Hiç inatlik yapamıyorum hiç trip atamıyorum ama çok alınganım güvenemiyorum kıskançlık yapıyorum (fazlası ile bazen ))var mi daha bilmiyorum biseyler ha azcıkta tembelim
Pambık şeker gibiyim Uykucu ve tembel halim beni delirtiyor hamile kaldığımdan beri acayip sinirli tripli ve duygusalım İnşaAllah kalıcı olmaz tek isteğim eşime ve çocuklarıma layık bir eş anne olabilmek ❤️❤️❤️❤️
Balım
Kaymağım
Ammma cokta inatçıyım
Aşırı duygusal aynı zamanda asabiyim
Çok karışık biriyim yaw ben anlatmakla bitmeyii
Kayınvaldem baştacım görümcem anamın yerini aşdı eşimle iyiki evlenmişim diyorum ELHAMDÜRİLLAH
ama kendimden bahsedersek çabuk sinirlenen biriyim kırgınlığımı hırsımı kimseye belli etmem önceden inattım kurudu gitti
Bazen tahammülsüz bir insan olabiliyorum istediğim hemen olacak olmazsa hırçınlık yaparım
Kendi aileme ne yaptıysam onların gözünde bi kız evladı olamadım yaaa
Sanki çok konuşurum ama kavga esnasında konuşurum öbür türlü pek konuşkan biri değilimdir
Sinirliyimdir biraz
Bu kadar galiba ya
1,490,998 soru
24,366,350 cevap
347,596 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın