0 oy
469 göst.
Diğer kategorisinde (2,109 puan) tarafından
Kizlar biliyorum hergun soruluyo ama ben anlamadm smdi ben bebege 3 takim ayarladm elbse 10 bez 2 corap 3 eldiven 1 tanede bebege nolur nolmaz die yelek ayarladm 3 sapka 3 agiz mendili koycam 1 tane alt acma bezi  1 kalin 1 ince battaniye emzigini koycam ama cozemedm smdi bebegn esyalarni hepsni bi cantayami koycam hemsirelere cantayimi vercem icinden elbise falan cikarip benmi vercem bide benm hasta bezimi demi bebegn cantasina koycam kendim icin koycaklarm ayri cantada olcak kafam karsti

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kendininkileri ayri bebeginkileri ayri koy. Hemsireye bi takim bi bez bi kundak vereckesin giydirip sana teslim edicek canim :)

tarafından
Kolay bulabilmen icin ayirman iyi olur. Su camasir gibi giyinen hasta bezinden almistim cok rahat ettim sanada tavsiye ederim.
(2,109 puan) tarafından
Ben ozaman bebegn cantasina dedklermi koyaym en uste posetle hemsireye verilcekleri koyaym esime derim bu paketi hemsirelere verirsin die aynen kulot bez bende aldm 2 paket
tarafından
Evet canim sadece bi hastane cikisi icine iki uc tane bez koy bide kundak iste tamamdir :) giydirecekya o an telaseden kimse bulamiyo :)
(2,109 puan) tarafından
Tamam canm smdi anladim cozdm ay valla saolun beynim yandi ya sabhtan beri ☺️☺️
(16,062 puan) tarafından
Emzirme sütyenş işe yarıyor mu yada aldınız mı :)
(2,109 puan) tarafından
Ben almadm kmse onermio die ☺️☺️
(16,062 puan) tarafından
Normal sütyen mi kullandınız :)
(2,109 puan) tarafından
Kiz ben daha dogurmadim ☺️☺️ ama aynen normal kullancam
tarafından
Emzirme sutyeni aldim ama destekli takiyorum :)
(2,109 puan) tarafından
Ise yaramadi demi ☺️☺️☺️
tarafından
Sevmedim kuzum ya ben destekliye alismisim :) hemde sarkar filan dedielr korkuttular oyuzden :d
(2,109 puan) tarafından
Aynen bende rahat edemem sıkı dursunlar ☺️☺️☺️☺️
(16,062 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevaplarınız için :)
-Reklam-
0 oy
(389 puan) tarafından
Doğuma giderken yanında götürüyorsun bebeğin giyecejlerin bı de battaniye üşümesin diye kendinde zaten odada giyniyosun ama kendenine en az iki gecelik al derim ben bı tane almıştım rezil olmuştum
(2,109 puan) tarafından
Aynen 1 gecelik 1 pijama takimi bitanede esofman tarzi bse alcam kendimee  saol canim benm smdi anladim ☺️☺️
0 oy
(65 puan) tarafından
Ben kıyafetlerini takım olarak ayırıp poşetlere koydum güzelce ki eşim rahat bulup çıkarıp versin diye hepsini ayrı ayrı yaptım ki çanta da karışıklık olmasın düzen ıyidir :)
(2,109 puan) tarafından
Aynen smdi anladm bende oyle yapcam basim agridi dusunmekten ☺️☺️☺️
0 oy
(2,890 puan) tarafından
Doğum anından sonra yeni çamaşırlara ve yeni pijamaya ihtiyacın olacak hatta üstüne bi de ince ceket ayarla pedinle ayrı bi poşete koy. Sonra başka bir poşet içine bir Belek, bir takım bir Yenidoğan zibin bir çift eldiven bir şapka bir bez bir çorap koy bu iki poşeti ayrı küçük bir çantaya kâtip üstüne doğumhane yaz. Panik halinde kimse çantanı döküp kıyafet bulamaz canım. Doğumhaneden çıkmadan bunları giyersniz
(2,109 puan) tarafından
Kiz benmkiler kolay bebegnkini cozememstm ☺️☺️☺️
(2,890 puan) tarafından
Doğumhane çantası ayrı olursa iyi oluyor canım
(2,109 puan) tarafından
Aynen oyle yapcam canim cok saolunn ☺️☺️☺️☺️☺️
(2,890 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
tarafından
Hemşireye 1 takım kıyafet 1 bez 1 battaniye verecen onları ayrı Bi poşete koy gerisini çantaya koy poşeti hemşireye verirler isteyince 
(2,109 puan) tarafından
Tamam canm cok saolll ☺️☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 551 göst.
13 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Zehram &Sefam (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
3 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 307 göst.
0 oy