0 oy
533 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kızlar bisey sorucam ben pasta yaptiricam dogum günü için Instgramdan bi kadin buldum ona mi yaptıysam pastanedeki kadin baya paylaşım yapmış pastaları güzel ama anmem malzemeden çalar diyor . Pastaneyle hemen hemen aynı fiyatta ama kasının yapacağı dilimi daha fazla kararsisim

8 Cevaplar

0 oy
(163,561 puan) tarafından
Kiz bildigin bi pastaneye yaptir kizin icinmi
tarafından
Evet kızım ici  sen naptin doğurdum mu
Dr kesin bu hafta sonu dogar dedi
tarafından
Sen fransadasin normal yaparsın benim bi tanıdığım almanyadaydi kilokuydi nirnal yaptı
Bem belcikadayim epiduralle normal yapicam ins
(798 puan) tarafından
Yurtdisinda sezeryan yasakmis dogrumu cnm. Istege bagli yokmus ancak zorunlu durumlarda varmis
Dogru cok ciddi bisi olmadikca yasak ama epiduralle normal doguruyo herkes gavurlarin isleri sacma yaa sezeryan yasak vakum serbes sacma
(798 puan) tarafından
Neden peki yasak ?bide bi odaya aliolarmis kari kocayi 24 saat bebek anne babasinin gogsunde duruomuss. Tanidik var o anlatmisti gelini dogurmus yurt disinda acaibime gitmisti.vakum kotu ya kafasi Allah korusun sekli bozulanlar oluyor
Ölüm kalim durumunda sezeryana aliyolarmis saglikli bulmuyolar sezeryan dogumu annede ciplak oluyomus babada bebek onlarin tenini kokusunu tanisin diye yapiyolar o cok iyi sonradan bebek baskasinin kokusuna alismiyomus anneyle babayi taniyomus genelde insanlar calisiyo bebegi krese birakiyolar falan ya bakicilara alismasin anneyi babayi tanisin diye yapiliyomus vakum ciddi berbat bisi yaa cok korkuyom vakumdan bemde ins bana yapmazlar
(798 puan) tarafından
En iyisini yapiolar kimseyi iceride sokmuolarmis sanirim.Bide bebek dis dünyaya alissin diye yapiolarmis annenin kalp atisini duysun diye dedgin gibi annesinj babasini tanisin diye. Bizdeyse mubarek odaya herkes giriyor. İnşallah olmazsin cnm vakum.
-Reklam-
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Kendin yap o zaman madem çalacak en iyisi otur izle YouTube den yap ama malzemeler de aynı fiyata gelir yani 
tarafından
Ben yapsam zaten sormam canım
(16,792 puan) tarafından
O zaman alacaksın mecbur
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Internetten iyi olmaz bosver 
tarafından
Bilmem pastanemi diyorsun
(2,199 puan) tarafından
Aynen canim. Daha iyi olur bosver
0 oy
(5,514 puan) tarafından
 Malzemeden nasıl çalacak ki?
tarafından
Yani iç mlz az olr
(5,514 puan) tarafından
Pastaneden al en iyisi
0 oy
(12,188 puan) tarafından
Malzemeden niye çalsın inşaat mı bu :D
tarafından
Ah anneler işte kadin mi pastane .mi
(12,188 puan) tarafından
Pastane :D
0 oy
tarafından
Pastane de neden almıyorsun canm
tarafından
Ya burdakiler guzel yapmıyor 250 tl vericem ama bilmem
tarafından
Çok pahli canm yaa
0 oy
(14,062 puan) tarafından

Bence sen pastaneden yaptır çünkü nete güven olmaz bide sen niye cevap yazmiyon biz sana yorum yapıyoruz sen okuyup gidiyorsun sonra yine gelip soru soruyorsun olmuyo ama 8-)

tarafından
Yapıyorum ya canım taşınıyorum bugün temizlik yaptım
0 oy
tarafından
Bildiğine yaptır bence canimmmmmm:D

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 751 göst.
22 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 342 göst.
0 oy