0 oy
663 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar bugün gittim  bebiş 3800 dedi iri bebek dedi o yüzden pazartesi senin doktorun doğum hanede oraya giriş yap acilden gir ona danış belki sezeryan yapabilir dedi bebek iri olduğu için daha 8 günüm varmış günümün dolmasna su an 39+4 mşm sorum şu sezeryan değilde normal doğum yapabilirmiyim 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Valla ben doğurdum 3800 39 haftada sancim da yokdu gebelik alarjisi geçirdim o yüzden doğumu başlattılar bnim
tarafından
Kız iyikide almamış insallah benide almaz normal doğum dururken sezeryanı napcam ben :))) özelde mi dogrdb devlette mi
tarafından
Devlet canım
tarafından
Benimkide devlet
tarafından
Çatı muayenesi oldunmu
tarafından
Yok olmadm canm
-Reklam-
0 oy
(859 puan) tarafından
Rabim sağ salim kucağına Almayi nasıl etsin insAllah kuzum 
tarafından
Amin inşallah acaba normal yaoamazmym
(859 puan) tarafından
Bebek donduyse normal de olur suni sanciyla dogrursun kyzum
(859 puan) tarafından
Bebek donduyse normal de olur suni sanciyla dogrursun l
Kuzum
tarafından
Evet kanala girmiş bebiş im
0 oy
tarafından

Maşallah tosunuma :) 

Teyzesi yer onu

tarafından
Anneside yer :)))))
0 oy
(982 puan) tarafından
Oyy masallah tosuncuk geliyor desene :)  Allah kucagina almayi nasip etsin kiz ne yedin ne ictn soylede bizde yapalim ? :)
tarafından
:)))))) 9. Aya kadar bişey yoktu kilosu falan normaldi ama bu 9 ay yokmu bir iştah açıldı maşallah hic sorma yemem dediğim seyleri yedim
(982 puan) tarafından
Masallah canim saglikla kavusun insallah kendin kac kilo aldin?
tarafından
Ben 12 kilo aldm canm
(982 puan) tarafından
Normal almissin canim bebde bugun tam 10 haftalik oldum 1 kilo aldim dua et lutfen hayirlisiyla bebegimi goreyim bugun insallah iyidir 1 saat galan kaldi randevuya cok heyecan korku var
tarafından
Allah'ım inşallah bebeğini sağlıcakla kucagna almayı nasio etsin inşallah korkma neden korkuyorsun sevin bebisini görceksin ne güzel
(982 puan) tarafından
InsaAllah sag salim gorurum ilk gebeligimde bebegin kalbindurdu bu 2. Gebeligim cok korkuyorum simdi
tarafından
Deme deme aklna kötü bisey getirme
(982 puan) tarafından
Cok sukur iyimis yavrum elhamdülillah
tarafından
Şükürler olsun allahma kurban olduğum rabbim sana babasna bagslasn inşallah canim benim strese girme hiç bide kötü düşünme
(982 puan) tarafından
InsaalAllaah canim hepimiz saglikla kavusalim insallah
0 oy
tarafından
Catins baksada söylese daha iyi olurdu kzuum catin müsaitse yapılır eskiden kadınlar 5 kilo doğuruyornustu benim catim dar olmssina rağmen 3200 doğurdum. 
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Yaparsın bebeğin dönmüş mu
tarafından
Evet dönmüş canım doğum pozisyonunda su an
0 oy
(7,931 puan) tarafından
İriyse çok zor olur kuzum bebek de sende tehlikeye girersin. Doktorun ne derse onu yap
0 oy
tarafından
Ilk gebelikte 3.800 uzeri sezaryen diyorlar ama belli mi olur bakarsın suni ile falan normal de olabilir hakkında hayırlısı olsun canim 
0 oy
(105 puan) tarafından
Tabi yaparsın cann bu engel kilo değil.ki oğlum 3600du benim çok fark yok.armqzida hani bence sende yaparsın uğraşmamak için diyor lar ... Hatta bebek iri ya kendini ittirir çıkması daha kolay 
tarafından
Öylemi o zaman acele etmym bence
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Benim kizimada 4kilo ustu demisti 3750 dogdu :) hayirlisiyla al kucagina 
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Catin musaitse yapabilirsin tabikide
tarafından
Çatı muayenesi olmadm bakmadı lar hiç
0 oy
tarafından
Banada 3800 dedi 3020 doğdu ultrason bakma doktorlar abartıyor normal yapılır 
tarafından
Normal yapmak istiyorum zaten doktor fazla ilgilenmiyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 231 göst.
18 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 201 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,004 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Annelikheyecani (589 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 184 göst.

Kategoriler

1,477,360 soru

24,182,342 cevap

336,386 kullanıcı

...