Merhaba kızlar biraz önce bi posta şahit oldum kutuplaşmalar oldu ve soruyu soran sorusunu gızledı gitti.Herkes burada farklı karekterlere sahıp herkes aynı dusuncede olmak durumunda değil.Geçinip gidelim uygulamamız gayet güzel cidden ben instamı kapattım burayı tskıp edıyorum. Ama bazı konular çok gereksiz çok kişisel.Herkes payına düşeni alıyor burada bişeyler ogrenıyor dertlerını anlatıyor.olumsuz yorum yapanı atsınlar elestırı yapanı atsınlar gibi serzenişler komik.Zaten buranın admınlerı gördükleri zaman müdahale ederler.Ikı elestırıyle ınsanları hemen al aşagı etmeye calısmayın.Çünkü onun acısından yanlıstır dogru bıldıgını soyledıgı için antıpatık bı duruma girmeyin.Kendinize iyi bakın bebeklerınıze eşlerinize hrrşey gönlünüzce olsun.
Amin canim seninde ama kimse eleştiriye karsi degilki o postu paylasanda elestiri yapmayın demiyor. Ama insanlar kendilerine ters gelen bi gorus oldumu acayip kırıcı yorum yapiyorlar karsidakinin niyetini bilmeden. Bende bundan sahsen cok rahatsiz oluyorm. Yoksa kimse kimseye eleştiri yapmasin demiyor. Saygı çerçevesinde guzelce konusmak verken kavgaya gerek yok. Oysa guzel guzel yazisilsa hic sorun olmaz.
Ben yine bi seyler kacirdimm
Pofff bencede yiter polemiklerden gına geldi.
1,489,189 soru
24,340,863 cevap
346,039 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın