0 oy
576 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,575 puan) tarafından
Bilen bilir bacılar ben ilk gelin geldiğim zaman namusuma laf attığı için sokak ortasında ortanca eltimi tekme tokat dovmustum. Kaynanam da onu çok sevdiği için bana baya cephe aldı. Aramız kötü yanı. Eltim olacak pislik kaynanamın gözünü boyamak için hani bak bende sorun yok o problem çıkarıyor demek için benim bebeğe bikac parça birşey almis  o kavgadan sonra hiç biraraya gelmedik bayramlarda felanda. Eşimi abisi aramış akşam evdeyseniz gelecez diye. Eşimde beni aradı gelsinler mi dedi. Sizce hediyesi onun olsun deyip kabul etmesem mi yoksa yediği dayak yanına kalsin deyip buyur mu etsem. Kaynım işten geç çıkıyor 8 gibi anca gelirler fikir verin 

8 Cevaplar

0 oy
(5,514 puan) tarafından
Gulmekten karnima agrilar girdii ://
(2,575 puan) tarafından
Başlığı degisemedim ya
(2,575 puan) tarafından
Heh pardon canım şimdi oldu
tarafından
Hahahahahahahahah Kız mesoş öldürdün beni gulmekten
(2,575 puan) tarafından
Benide:D:D
(5,514 puan) tarafından
Ee kiz baslik hadi gullelim girdim namusa laf atan eltimi dovdum evime gelecek kabul edimi war
Acaba benimi espiri anlayisim yok diye kendimi sorguladim
(2,575 puan) tarafından
Kız yanlislik oldu :D vallahi bak yorumu görünce fatkettim bende güldüm kusura bakma bacım.:D senin espri anlayinda değil benim yazım hatamda sıkıntım var
(5,514 puan) tarafından
Sorun degil gizzz ☺️☺️
(2,575 puan) tarafından
tenkyuuuu
-Reklam-
0 oy
(2,176 puan) tarafından
kabul et tabii gelecem diyen adama gelme denir mi belki harbiden barismak amacli geliyolardir sen vesveselere uyma gelsinler birak 
(2,575 puan) tarafından
Ya barismam asla. Çok pis iftira attı eşimde abisini çok sever yinede beni kırmamak için sordu. Kaynım çok masum güzel kalpli bir insan zaten
(2,176 puan) tarafından
daha ne iste bosver eltini sen
(2,575 puan) tarafından
Öyle yapim o zaman. Nefret ediyorum o kadından görünce bile delleniyorum
(2,176 puan) tarafından
olsun misafirdir bereketiyle gelir derler sen canini skma guzelce agirla
(2,575 puan) tarafından
Gelsin bakım ne dicek
0 oy
(740 puan) tarafından
Sen zaten hakkını avcuna  vermişsin boş ver kabul et
(2,575 puan) tarafından
Öyle mi dersin
(740 puan) tarafından
Aynen öyle 3 günlük dünya  zaten ağzının payını vermişsin ne  zman a kadar küs durcan barış  gitsin cahillik etmiş  sen asil ol
(2,575 puan) tarafından
Barismam asla iki dünyada da. Sırf eşim için kabul edecem. Eşim abisini çok seviyor ama o şeytan gorusturmuyor ikisini. Ben karışmam ama o TM bı pislik
0 oy
(13,675 puan) tarafından
İnsanlık sende kalsın ömür boyu küslük olmaz 
(2,575 puan) tarafından
Elimde değil gördüğüm uerde bogazina saldirasim geliyor ya
(13,675 puan) tarafından
Boşver tavrına hala kırgın kızgın olduğunu göster
(2,575 puan) tarafından
Zoruna giden kaynanamın hala onun haklı olduğunu yani yanlışlıkla iftira attığını savunması. Şimdi eşime beni karalamaya çalışıyorlar hani Fatma gelmek barışmak istedi dilek kabul etmedi demeye calisiyorlar
(13,675 puan) tarafından
İşte ağızlarına laf verme naptın kabul ettin mi
0 oy
(3,999 puan) tarafından
valla eltim dayak yedigi halde evime gelmek istiyorsa kabul ederdim sanirim
(2,575 puan) tarafından
İyi gelin rolüne yatıyor canım. Biliyorlar benim haklı olduğumu dilek susmaz suçlu olur direk diye düşünüyorlar
(3,999 puan) tarafından
cok gurursuzmus ama
(2,575 puan) tarafından
Dugunumde beyaz abiye giyip ben gelinden daha güzel olacam diyen bı pislik.
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Bende eltimi dovmustm aklima o geldi :)))  yilan herzaman yilandir ayni durumdayz ben asla kabul etmem esimede dedm benim evime sinsi yengelerin asla gelemez die :)))
(2,109 puan) tarafından
Valla benden hic bse isteyemez yapmamda bak hamileyim 33 haftaligm 1 yelek 2 patik gordm 3 ay once dedki zeynep bebege battaniye alcanmi bende evet herseyni alcam dedm bdahaki ay bende para verimde al dedi hic cevap bile vermedm hala para vercekkk :)) normalde evime almazdmda esim ameliyat oldu die geldi pis mirdarrr sende ona gore dedklerni yapma fatmasi yapsin
(2,575 puan) tarafından
Yapmam geçen temizlik için çağırdı camlarimi sil dedi eşimde çağır gelinini yapsın dedi içeri gönderdi beni. Sustu hicbirsey demedi oda:D
(2,109 puan) tarafından
Masallah vallahi esin herdaim yaninda cok takdir ettm esiniii :))
(2,575 puan) tarafından
Asla ezdirmez o yüzden bende kırmam kendisini her konuda arkamdadir çünkü. Kim ne derse desin cevap verir.  Zaten sert bı yapısı var en küçükleri ama en büyükleri gibi yani. Çayımı da yaptım bu arada :D eşimde sinirlendiğimi bildiği için birşey yapma gelirken alırım birşeyler dedi ahhaha onlarida kendim yerim o pislik zıkkım yesin:D
(2,109 puan) tarafından
Aman yapma tabi kiz haketmiyo gunah deglmi emegine :))
0 oy
tarafından

Ayni benim gorumce :D dayak yedigi halde tekrar eve gelmeye cabalar piss yuzsuz :D kabul et kizz zaten dayagi yemis :D ben ettim sahsen dksssgi hincimi aldim sonucta 

(2,575 puan) tarafından
2 senedir hiç gelmedi ilk defa gelicek ay kırmızı halim olsa sererim. Onlar eşime dua etsin ben yinede terligimi ayağımdan cikarmayayim
0 oy
(2,762 puan) tarafından
O dayağa utanmadan geliyorsa buyur et bence :) 
(2,575 puan) tarafından
Dimi bide çayımı içsin hangisinin tadı daha güzel :D

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,672 soru

24,101,915 cevap

332,461 kullanıcı

...