0 oy
855 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (245 puan) tarafından
Kizlar kayinvalidem aslinda cumartesi gidiyordu ben ve bebegim hasta olmustuk birazda ondan kaynakliydi sagolsun bize bakti dunde ben ona dedimki biz iyilesmeden sana gitmek yok oda dediki banane iyilesin ben gidicem dedi sakalastik sonra bende dun esime dedimki annem giderse bende kendi annemlere giderim babam iyi bakiyor hastaya annemi iyilestirmis dedim oda annesine demis oda sabah bana dediki annenlere gitmek istersen ben burdayim diye gitmemezlik etme dedi bende yok anne sen gidince gitcem dedim sonra boran boyle aglamakli oldu ne yapsam annen gibi gormuyorsun beni diye bende afalladim ne dedimki simdi oldum uzuldumde gitme etme dedim yok gitmem dediysemde bugun esimin kardesine gitti yarinda memleketine donecek uzuldum yani biside yapmadim yada yaptiysamda farkinda degilim neyapcam bilemedim kizsammi uzulsemmi

9 Cevaplar

0 oy
(2,840 puan) tarafından

seven nadir gelin var sanirim kaynanayi:D

(163,324 puan) tarafından
Didoom sen de seviyon demiii ☺️☺️☺️
(245 puan) tarafından
Bazen surtustugum oluyor ama anne gibi iste
(2,840 puan) tarafından
kiz benimkini gomduk :* kepceciye derin kaz geri cikmasin dedik bayag derin kazdi :)))
Kiz bana niye haber etmedin seninkinin yanina bi zombi gonderirdim
tarafından
İstisnalar kaideyi bozmaz  Didem kullanici kisisi :) :) :) yasinizi da bilmiyorum abla mi desem yoksa direk isimle mi hitap edeyim :) o yuzden kullanici kisisi diye belirttim kusuruma bakmayin :) ben hic sevmem kaynanacigimi Allah affetsin
(2,840 puan) tarafından
ahahahha senin zombiyi toprak kabul etmez :)
tarafından
Bende cok severim abla kaynanami
(452 puan) tarafından
Bende seviyorum vala kaynanamı ALLAH var arkadaş gibiyiz. Ama bir elitim evlat olsa sevilmez
(2,840 puan) tarafından
o kullacici kisisi senin yorumunu yesin :) didem canim ben 29yasindayim
(2,840 puan) tarafından
ikimelek annesi ❤kaynana var kaynana var sen iyiye denk gelmissin yawrum
Bu gidisle basimda patliycak zaten yerde gokte hoc bi yerde yatacak yeri yok onun
(2,840 puan) tarafından
ömüşüm rahmetlide beni sevmezdi :)
(2,840 puan) tarafından
ahahahah sevda oralara derinliklere gom onu sen
Darisi basima olsun ins
(245 puan) tarafından
Anlasilan kaynanalardan cok dertli birileri var :)
(2,840 puan) tarafından
ahahaha kiz git takimin gerisini al ahahahah ne guldum daa
(2,840 puan) tarafından
sevdosum amin desemmi bilemedim simdi senin kaynananin gunagi cokdur ustume almiyim :()
Seninki evlendigin ilk hafta sabahin 6 sinda cat kapi odana girip yorgani ustunden cektimi hadi kalk yatma diye???? O zombi kul hakkiyla gidecek bi avuc toprakta bile rahat yatamiycak ooo
tarafından
Ohaa yaa sevda ciddimisin bu kadarda olmaz
(452 puan) tarafından
 zombi kaynana ne güldüm ya
(2,840 puan) tarafından
abowwww kiz ne sirret kaynanamis o oyleee
Valla burda sehir cikisinda saniyi gibi bi yer var orda gavurlar yakip kulunu aliyolar ahaaa zombiye mustehak ona oyle olum yakisir
(245 puan) tarafından
Sevda Inanmiyorum yok artik seninkinin yaptigi terbiyesizlik canim ne dinde var boyle  bir adet ne orfte var ayip rezillik
(2,840 puan) tarafından
ahahaaa tuzlugumu geri ver de :)
tarafından
Asiri rezillik ben birlik oturdugum halde 2 hafta tektik
Kusmeden once bi icimi doktum o zombiye amaan şakada kaldiramiyon ne var şakasina odana girdiysem dedi bahane hazir hersey şakaaa
tarafından
Bunun asla sakasi olmaz
(2,840 puan) tarafından
yol onu kizz baslarim oyle kaynanaya terbiyesiz ya sinirlerim hopladi
(245 puan) tarafından
Esinin tavir koymasi lazim sevda anne yaptigin ayip diye
Kiz kapiyi kilitledik inan sabahin 6 sinda yumrukladi bebegimin uzerine yemin ederim kapiyi kiracakti nasi kitlersiniz diye simdi ben  bu kadina merhamet edermiyim acirmiyim
(2,840 puan) tarafından
ayyyy delirdim yeminle sevdaa aman sakin bidaha yuz verme gerzek kariya hele bak yaa pokmu varmisda odaya giriyomus
tarafından
Cus yaaaa ne bicim insanlar benim hic kimse gelmedi ben sadece gorumceme dedim abla oldu diye tamam hatta benden kan bile gelmedi sonradwn geldi
(245 puan) tarafından
Yuh ya aylin cidden inanmiyorum ben cinnet gecirirdim heralde ona ne ya alan memnun veren memnun benim kayinvalideminde hatalari var ama kendide der bazi seyleri soylemeye bile cesaretim yok diye:) cok yuz vermemek lazim
(452 puan) tarafından
Sevda canım benim kaynanın yaptığı çok ayıp birşey hiç birşey görmemişim örf adet bilmiyor mu yapılırmı bu
Didoomm neler cektim ben 3 aylik falan gelindim eltisi gorumcesi falan geldi turkiyeden geldim yaa bana hosgeldine gelmisler cay may ikram ediyom elimde tepsi o kadar milletin icinde demesinmi bunuda getirdik turkiyeden 3 ay gecti cocuguda olmuyo kisir cikti basima kaldi insanlar şok oldu ben ayri şok dusun halimi evde en az 15 kadin var gorumcesi eltisi kizlari gelinleri
tarafından
Aylin ben asla gostermezdim bebegimi onalra
tarafından
Kiz bence sen zombiyi oldur valla sen zombi diyodun gunahim geliyodu kiz bu vampir ya insanjn kanini emer
(245 puan) tarafından
Valla kizlar sizi dinleyince yil 1900 falan sandim :)
tarafından
Ayy allah sabir versin size ya
(452 puan) tarafından
Aylin sana neler yaşatmış ya ALLAHIN cezası. Hele o başımıza bela etik deyişi. Çocuğu gösterme ona sevdirme böylesine hak etmiyor
(2,840 puan) tarafından
ayyy sevdam valla o kadini sevmemekde haklisin yeminle insan olan insan evladina yapmaz bunu canimm cok haklisin çine sür kaynanani :)
tarafından
Hahah didem abla ya valla haklisin he cinde ozellikle hastaneye sursun
1 senem bosa gitti mahvetti beni asla iki dunyadada hakkim helal olmasin en unutamadigim seyde aserdim yok hamileyim ilk aylar burnuma  kokuyo zombi var evde yalvardil dayanamiyom al dedim almadi 1 hafta kokusu burnumdan gitmedi anneme anlattim halen unutmadi yiyemedin kizim der durur her gun 5 liralik bisidi
(2,840 puan) tarafından
hastaneye sürüp kopek yedirsinler ogle yemeginde aksamda yarasa poku
tarafından
Ayyy allah kahretsin onu emi rabbim sorar
tarafından
24 yasindayim da kiz ben abla diyeyim mi sana anlamadim ki fotoğrafta masAllah benden genc duruyorsun ya da sen mi bana abla desen :D :D Allah guzelliginden yuzunden nazari sakinsin insAllah Didos ablam :) :) :)
(2,840 puan) tarafından
pislik kari yaa kiz inan elime verseler parcalarim onh suanda
tarafından
*** veririm deseydin mal kari
(452 puan) tarafından
Nasıl insan  o ya basının malımı çocuğu götürüyor şizofren falan mı
(2,840 puan) tarafından
istedigin gibi hitap edebikirsin Niloyacim bana kiz bakma icim kart benim 11 senelik evliyim resimdekilerde benim arkamdaki buyuk oglum 10yasinda ve asiri yaramaz koca desennn ayyy kocasavar etcek yakinda beni
tarafından
Ben yinede ablam diye hitsp edeyim sonucda evlilikde 11 yil vermissin emektarsin ben daha comezim :D :D Allah cocuklarinin eksikliğini gostermesin zaten desene icimizsen coktuk biz disimiza bakmayin :) :) 24 yasindayim bende olan goz torbalari 70 lik nenemde yok bee
-Reklam-
0 oy
Yok yere alinmis yaa
(245 puan) tarafından
Valla biside yapmadim sen gidince dedim git demedimki
Alincagi varmis bosver yaaa senin bi sucun yokki
(245 puan) tarafından
Sagolun canim valla icimi rahatlattiniz
0 oy
tarafından
Yanlış anlamış. Gereksiz alınganlık olmuş açıkçası . Anne o af eder. Sende gitmeden güzelce yapabilirsen yemek yapıp yemeğe yada kahvaltıya cagir eltinle kayınvalideni 
(245 puan) tarafından
Insallah canim yarin erkenden gitcek neyse bidahaki sefere artik
tarafından
Aynen yada çaya çağır  ne biliyim :))
(245 puan) tarafından
Oyle yaparim canim
0 oy
(249 puan) tarafından
Heosi ayni ne kadar desekte biz onlarin kizi gibi onlarda bizim annemiz gibi olmuyor iste hersey yanlış anlaşılıyor 
(245 puan) tarafından
Aynen canim bende oyle dusunuyorum
0 oy
(179 puan) tarafından
Boşa alınmış eşinde bos bogazlik yapmis niye söylemiş ki annenelre gideceğini 
(245 puan) tarafından
O sorunca oda bos bulunmus demekki yani giderse basimizin caresine bakariz diye daha hala iyilesemedim eve ocaga bakamiyorum annem hem yemek yapar hem bize bakar
(179 puan) tarafından
Uzme canim kendini boşa alinmis yani
0 oy
(452 puan) tarafından
Kötü birşey dememişsin  ki canım gereksiz bir alınganlık olmuş 
(245 puan) tarafından
Kesinlikle bende oyle dusunuyorum ama insana krndini sorgulattiriyorlar annemde boyle alingandir kaynanamda napicagimi sasirdim
0 oy
(2,631 puan) tarafından
Böyle iyi kaynana da varmış be :) Boşuna alınganlık yapmış canım kaynanan :) 

Benim kide geçen hafta cumartesi geldi dün gitti. Eşim hasta oldu ona doğru düzgün bakmadı bile. Hep hizmet bekledi. Koşturdum durdum bi bebek bi kaynana ve kayınbaba bi eş. O gitti ben hasta oldum. Hiç aramadı bile noldu neyin var diye tam bi i.t benim kaynanam
(245 puan) tarafından
Allah sabir versin canim cok sukur benim kayinvalidemin Allah korkusu var ama alinganligida var iste
(2,631 puan) tarafından
Oda olsun be kuzum  :) alırsın gönlünü
(245 puan) tarafından
Haklisin kuzum
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Gereksiz alınganlık ve kapris yapmış. Biz iyileşmeden gitme demene rağmen böyle kapris yapması yanlış
(245 puan) tarafından
Yani dert birakip gidiyor iste
(7,931 puan) tarafından
Boşver ya ne dert edicen Bi kulağından girsin ötekinde çıksın
(245 puan) tarafından
Yapabilsem canim uzuluyorum iste
(7,931 puan) tarafından
Bak üzerine düştük e kaynana milleti tepene biner ağırdan aldık a kafan rahat olur. Ben ilk evlendiğimde annecim diye peşinde pervane oldum. Ota boka laf eder herşeyime karışır oldu. Bir kere tartıştık hem de bayram günü, sonra koydum mesafeyi.... Geliroturur yer içer bişey sorarsa cevap veririm sormazsa fazla konuşmam. O bebeği severken ben evimin işini yaparım. Böyle kafam daha rahat valla
(245 puan) tarafından
Haklisin canim
0 oy
tarafından
esinde kabahat ne diye hemen gidip diyoki
(245 puan) tarafından
Yani sen gidersen demis
tarafından
git demek gibi olmus kadin hakli
(245 puan) tarafından
Yani ben once gitme dedim kendi gidicem dedi ama
tarafından
iyide kadina gidip sen gidince annesine gidicek deyince napsin kadin gidicem der tabi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 385 göst.
23 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Pasaninannesi44 (504 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 307 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 847 göst.
1 Şubat 2022 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,398 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 369 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde curious (1,158 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,191 soru

24,054,933 cevap

329,860 kullanıcı

...