0 oy
407 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benim esimin bi abisi var adam kull hakki yemek icin gelmis dunyaya herkes beddua ediyor ona insallah dört teker altinda kal diye baya kotu biri ickicide ayni zamanda bende hic sevmiyrm benim esimi cok kulllaniyo esimin vicdanli biri oldugunu biliyo onun elini avcunu yedi simdide dukkanimiza ortak esim ona uzuldugu icin aldi yanina bende pijama ic camasir filan satiyorm onu bile soruyomus ne kadar kazaniyo filan diye sinir oldum ya sanane bileziklerimi yedi doymadi colugumun cocugumun hakkini yiyo surekli biktim yemin ederm cok cektim bu insan müsveddesinden kocamdan çekmedim bundan çektm bi kurtulus yolu yokmu napcam ben nasil kurtulcm karisida ayni onun gbi cok fenalar ya 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bisey dicemde niye bileziklerini yedi vermeseydin
tarafından
:( esim dedi verecek odeyecek geri dedi güvendik oda yatti üsttüne
tarafından
Valla bilezik verildim mi veya altin asla geri gelmez
tarafından
Aynen gelmedide gelmezde hakkm haram olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bosver kiz Allah islah etsin öyle gelmiş öyle gider sinirlendiğini bile degmez bizdede var bi tane ondan 
tarafından
Ah canim ne cektim ne bundan kurtulmanin bi yolu olsa keske
tarafından
Yapma bosyere günaha giriyon canim Allaha havale et
tarafından
Orasi oylede canim insani canindan bezdiriyo böyle asalaklar
tarafından
Allah görmüyo mu bosver kimsenin hakkini kimsede koymaz
tarafından
Insallah canim ne karısinda kalsin ne onda
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Valla tek suçlu eşin. Böyle adama acınır mı enayilik başka şey değil
tarafından
Aynen valla anlatmaktan dilimde tuy bitti yapmayi birak artk olmuyo iste duzeltmiyo kendini fazlasi enayilik dogru ama anlamiyo biktm yemin ederm
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Böyle pislikler yüzünden başımıza bu felaketler geliyor işte
tarafından
Allah kurtarsin boylelerinden cok karakalpli biri
0 oy
tarafından
esinin vicdanlı olmasiyla kendini kullandirmasincok ayrı seyler canim senin bileziklerin niye gitti kaynina
tarafından
Kendini kullandiriyo demeyelimde esime kendini acindiriyo esimde kards sonucta dayanamiyo
tarafından
bence kullandiriyo bu kadar somurdugune gore herşeyin sınırı vardir esinin çocuklarının hakkini yedirmesin acsin oda gözünü cocuk olunca kardeş sevgiside bi yerde tıkanıyor
tarafından
:( valla sebep olacak yuvamin yikilmasina o kadar biktimki cekip gitmek istiyorm ya
tarafından
esinle sorunun yoksa yuva yikmak icin sebep degil ama kavga sebebi buda surekli oldugu icin tabiki evliliginizi zedeler canim
tarafından
Coğu zaman elimden geleni yapip susuyorm esim icin degil abisi icin degil sadece cocuklarim icin inanki yuvam yikilsn istemem anlasiyorz esim iyi biri ama boyle giderse zor yurur bu evlilik
tarafından
inşallah herşey gonlunce olur canim
tarafından
Insallah canim insallah
0 oy
(163,584 puan) tarafından
Altin konusunda babama bile guvenmeee vallaha giden gelmiyo 
tarafından
Oyle valla kuzum gelmez umudum yok esim diyo ben sana daha iyilerini alacam ama ben ondan istiyom hakkimi cok yedi ya Allah cikarsin
0 oy
(2,762 puan) tarafından
Maalesef aileden biri olduğu için kurtuluş yok ama takmamaya çalış eşinde gözünü açsa biraz bu kadar vicdan bazen kötü oluyor adam keyfine bakıyor 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 136 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 150 göst.
27 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde beratmirac04 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,300 göst.
21 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 68 göst.
8 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lokumcum (108 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,478,038 soru

24,192,055 cevap

336,960 kullanıcı

...