Hiç gitmiyrm eşim götürmez,
Evime kimse gelmez yine eşim istemez ..
:(
Vallaha ben bebişle fazla biryere cikmam ama ayda yilda bir gittigim bir yerse şayet süslenir giderim çok fazla misafirimde gelmez benim
Cok sık gitmem cunki gitcek bi tanidigim yok
Çagirmamda cunki cagircak bi tanidigim yok
Evet gitcek.olursam giyinir kusanirim
Qayet asil giyinirim gunluk kiyafetle gitmem
Ben biyere gidince rahat ve edemem ama bna hel misafir gelsin isterim hazirlik yapmak çok mutlu eder beni ama bu bebek olma kadar di simdi zorlaniyorum ama hafta sonlari mutlaka cagrm esimin arkadaslarini eşim bebeğe bakar ben hazırlık yaparım misafir çok severm ama yaramazlik yapan cocuk olmicak bı kamyon buyuk adam gelsin ama bı tane yaramaz cocuk gelmesinbide esim suslendirmez düğüne mi gidyon der yada gelen olduğunda görücü mu geliyo ne suslenyon der:)
Hiç misafirim olmaz gelen giden anneme gelir kalır acıların çocuğu gibiyim misafirligede gitmem ot gibi yaşarım
Kiz gidecek kimse yokki yada gelecek bak olsa tum kokoslugumla giderdim haaa
Ben giderimde çagiririmda bize eşimin akrabası tarafi gelir 20 30 kişi ama yemege degil çaya gelirler... çaya misafir gelir en az 6 kişi yani biz misafir seviyoruz gitmeyide gelmeyide misafir Allahın misafiiridir o yüzden kimseye çok yok diyemem. yani eşimin ailesiyle çok iç içeyiz geliriz gideriz şikayetim yok çünkü onlarda bana yapar gidersem tabikide çok degil ama süslenirim
Gurbette olduğum için gidemem
Bana da gelmezler
Süslenir giderim ❤
Ortama göre tabi
1,486,746 soru
24,305,902 cevap
344,387 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın