Ben bu yorumdan sonra asla konuşmazdım hele tövbeler olsun bir de anne demek anneme hakaret
yazismalar size ait degil dimi
Allah korusun bana ait değil. :)
boyle kayannaya bi sktrolup gidermisin seni ilgilendirmez deyip engelleyip birdahada gorusmemek gerek. saka gibi he erkanin oarasi gitsin. sanane yani . evet ben ozellikle bekledim erkana kakalamak icin ameliyat parami. daha neler neler hastaligin var hepsini ogluna odettirip sonra da cekip gdicem .😂 mal yaaa sanane yani bu yazismalari bence kocasina okutup birdaha da gorusmemeki kaynanayla
Ameliyat kist ameliyatı olduğu için madem rahimle alakalı sıkıntın vardı neden evlendin demeye getirmiş
olabilir yani evlendikten sonra yaptırmayı tercih etmişsindir sanane sana mı soracağım yani kocamla benim aramda parayı sen mi ödüyorsun gidip kendini satıp parayı sen mi kazandın ya saymış keşke kaynanasını
kaynanan da malmi. ? niye millete ne yani. sanane yazsaydin keske sadece
Size söyledim zaten bana ait değil diye
bende cankuşa soyledim senin bana soylemenden daha omce
Bu yazışmaları yapan kişi bence kaynanasını eşine WhatsApp gruplarına WhatsApp grubuna Instagram durumuna her yere ifşa etmesi lazım ekran goruntulerini akrabanız görün tanıyın konu komşunuzu görün tanıyın böyle Deccal kaynananı düşman başına diye her yere kaynanasını nasıl mahlukat olduğunu göstermesi lazım Utanacak bir şey yok Kaynananın yaratıklığından utanacak şeyi var yazışmaları bütün herkes okusa kaynananın ne mal olduğunu herkes görse bence gelinin tek yapacağı şey bu deccal kaynana dikkat edin herkesin kuyusunu kazanabilecek iblislikte diye seytan emojisi koyarak
Ben bile gördüysem ifşa olmuştur :)
insallh:)) kaynanasinhasta masta olunca yardim
mardim isterse insallh gelin sey dese gelin almadan hasta olandinya kendini baktirytirmaya hizmetini gordirrtturmeye mi bekledin falan. gerci az bi akli varsa tek kelam görüsmez o kaynanayla insallh esi de insandir da annesini siler atar mahlukat bir anne olamaz deyip
Bemde okudum ya cok igrenc bi itham
Umarım kurgudur 🤣
İnş ama yaşanma ihtimali çok yüksek bir olay. Belki evlenene kadar kadın doğuma muayene olmamış olabilir kist vardı da neden evlendin diyor bide
Maalesef yaşanmış eşim X'de görmüş açıklama falanda yapılmış ve yazının devamı varmış 🤣
Ay varsa atsana merak ediyorum :)
Ben görmedim canım , yazışmaları eşime okudum . Oda ben biliyorum gördüm falan dedi , devamı da olduğunu söyledi 🤣
Yaa malesef var böyleleri yengem gelinine yağmıştı evlendi bir ay sonra apandisit ameliyatı olmuştu böyle imalarda bulunuyordu ameliyatlı kadın hüngür hüngür ağlamıştı daha fazla bişeyler demesin diyede hizmet etmeye çalışıyordu neyseki biraz açtık kafasını
Insallah onunda basına gelır sankı sen çok istiyosun bıcak altına yatmayı kaynanan çok ama çok boş konuşmuş
Sohbet bana ait değil :)
Bende tam gaza geldım senın sandım kız
Resimlerin altına yazsana kız benim değil yazışmalar die herkes sen sanıyor
Başlığı aslında direk kaynanam değil kaynananın diye yazdım ama :)
Bu ne biçim kaynana ya asla konuşma bence birdaha bu laftan sonra
Bana ait değil sohbet
Daha kötüsünü yazıyorum hazır olun.ben ilk evlendiğim zaman çok fena hastalandım.birde corona dönemi korkudan hastaneye de götürmüyorlar karantinaya alırlar diye.
Birde söylemesi ayıp enfeksiyonda kaptım karnım nasıl ağrıyor sürekli rahatsızım.birgün bekar benimle yaşıt olan görümcem"seni aldık ama sende çürük çıktın sürekli hastasın demişti"başka bir zamanda ise o dönem çocuk tedavisi görüyordum çatlama iğnesi kullanıyordum.o zamanda senin ilaçlarına verdiğimiz parayla ineklere ilaç alıp tohumlama yapardık demişti.
Çok şükür bu gibi kullandığı her sözün karşılığını kocası ve ailesi tarafından misliyle çekti.evlendi karnında doğuştan fıtığı varmış ameliyata almışlar kocası yüzüne vurmuş benim paramla ameliyat oldun.baban seni çalıştırdı fıtık oldun ben seni ameliyat ettirdim işte bunun gibi nicesi.hiç üzülmüyorum herkes hakkettiğini yaşasın
Çok teşekkür ederim yorumun için🌸
Rabbimden başka kimsem yok zaten
Bizim esas sahibimiz o zaten canim. Sen Gönlünü Allah'a ver Allah gönlüne göre verir ❤️
Kendı kıtabı kapanmamıs nasılda guzel konusmus acaba sana dedıklerı aklına gelıyor mu
Kibirlerinden akıllarına gelmez ki.birgün çok fena damarıma bastı bende Allah sana senin gibi görümce nasip etsin dedim.daha isteme akşamı görümcesş ortalığı karıştırdı.olaydan bi kaç gün sonrada gülerek dediki sen bana böyle dedin görümcemde benim gibi çalışkan çıktı dedi.pek anlatmaz kaynanam ama eş tarafından çekiyor o da
Iyı olmuş sana ıyı davransa ne olavaktı ıncılerı mi dokuluyor bende bu gunlerı gorur muyum ya
Allah'ım bu nasıl kaynanadir böyle. Benimkinin kıymetini bir kere daha anladım. Elhamdulillah Allah ondan ebeden razı olsun
Trol olduğunu düşünüyorum gerçek değil bence
Bunları eşine at ve o kaynana musvettesını sil resmen oglumu kullanmak ıcın evlenmıssın imajı vermıs sanki botoks estetık olucaksın ayy allahım sabır
Yuh diyorum pes diyorum allah bildiği gibi yapsın diyorum.
Aynı şeyi teyzemin kaynanası teyzeme yaptı. Kendi başına da geldi
Ben ne okudum yaa ciddi mi bu konuşmalar. Sen bıçak altına yatacaksın kadının derdine bak oğlunun parası gidecekmiş. Sen sanki ameliyat masraflarını karşılatmak için evlenmişsin gibi. Çok sinir oldum. Eşin ne diyor bu duruma senin yerinde olsam ben hastayken para düşünen biriyle bir daha görüşmezdim.
Sohbet bana ait değil
Konu komşu *** yesin demediğin için sana o kadar kızgınım ki
Erkanını alsın çıkarttığı yerine dikine soksun cahil pislik
Anam.bana diyecek bu lafı ben varya sattım sene onunla konuşmazsın.bas engelli evine bile sokma
Bi an başlığa dikkat etmeden defolu malmış gibi konuşmuş dicektim 😃 oha yani oha kaynana gıbi kaynana. Bu nasıl bir cesaret. Direkt konuşmuş ima falan da değil sanki.
Bunu demeye nasıl kendinde hak görür. Çüş ya. Allahım ne dediğini bilmeyen kötü dilli insanlardan çocuklarımızı korusun yarabbim. Sana da bravo hâlâ sakin sakin anne diyebiliyorsun
O değilmiş canım başkasına ait netten fln bulmuş
Aaa ne diye o zaman gerçek olduğu bile belli olmayan şeyi buraya atıp sinirlerimizi hoplatıyorlar ya. 2 gündür doğru dürüst uyuyamıyorum zaten şuraya giriyorum kafam dağılsın diye iyice sinir küpü olup çıkıyorum walla.
Bende tam biradaha görüşme böyle kaynanan varsa diyecektim ama bana ait değil demiş başlıkta belirtmemiş bence zaten kurgu gibi belli
Dur bı düşüniyim ııı yok ya yok yok benim kaynanam hala en kötüsü 😎
1,505,511 soru
24,578,430 cevap
362,322 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın