0 oy
403 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (361 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

image

image

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

20 Cevaplar

+1 oy
önce (30,097 puan) tarafından

Ben bu yorumdan sonra asla konuşmazdım hele tövbeler olsun bir de anne demek anneme hakaret

-Reklam-
0 oy
önce (186,456 puan) tarafından

yazismalar size ait degil dimi

önce (361 puan) tarafından

Allah korusun bana ait değil. :) 

önce (1,678 puan) tarafından
+2

boyle kayannaya bi sktrolup gidermisin seni ilgilendirmez  deyip engelleyip birdahada gorusmemek gerek. saka gibi he erkanin oarasi gitsin. sanane yani . evet ben ozellikle bekledim erkana kakalamak icin ameliyat parami. daha neler neler hastaligin var hepsini ogluna odettirip sonra da cekip gdicem .😂 mal yaaa sanane yani  bu yazismalari bence kocasina okutup birdaha da gorusmemeki kaynanayla

Ameliyat kist ameliyatı olduğu için madem rahimle alakalı sıkıntın vardı neden evlendin demeye getirmiş 

+1

olabilir yani evlendikten sonra yaptırmayı tercih etmişsindir sanane sana mı soracağım yani kocamla benim aramda parayı sen mi ödüyorsun gidip kendini satıp parayı sen mi kazandın ya saymış keşke kaynanasını

0 oy

kaynanan da malmi. ? niye millete ne yani. sanane yazsaydin keske sadece

Size söyledim zaten bana ait değil diye 

önce (186,456 puan) tarafından

bende cankuşa soyledim senin bana soylemenden daha omce

Bu yazışmaları yapan kişi bence kaynanasını eşine WhatsApp gruplarına WhatsApp grubuna Instagram durumuna her yere ifşa etmesi lazım  ekran goruntulerini akrabanız görün tanıyın konu komşunuzu görün tanıyın böyle Deccal kaynananı düşman başına diye her yere kaynanasını nasıl mahlukat olduğunu göstermesi lazım Utanacak bir şey yok Kaynananın yaratıklığından utanacak şeyi var yazışmaları bütün herkes okusa kaynananın ne mal olduğunu herkes görse bence gelinin tek yapacağı şey bu deccal kaynana dikkat edin herkesin kuyusunu kazanabilecek iblislikte diye seytan emojisi koyarak

+1

Ben bile gördüysem ifşa olmuştur :)

insallh:))  kaynanasinhasta masta olunca yardim

mardim isterse insallh gelin sey dese gelin almadan hasta olandinya kendini baktirytirmaya hizmetini gordirrtturmeye mi bekledin  falan. gerci az bi akli varsa tek kelam görüsmez o kaynanayla insallh esi de insandir da annesini siler atar mahlukat bir anne olamaz deyip

0 oy
önce (1,319 puan) tarafından

Bemde okudum ya cok igrenc bi itham

0 oy
önce (2,437 puan) tarafından

Umarım kurgudur 🤣

İnş ama yaşanma ihtimali çok yüksek bir olay. Belki evlenene kadar kadın doğuma muayene olmamış olabilir kist vardı da neden evlendin diyor bide 

Maalesef yaşanmış eşim X'de görmüş açıklama  falanda yapılmış ve yazının devamı varmış 🤣

Ay varsa atsana merak ediyorum :) 

Ben görmedim canım , yazışmaları eşime okudum . Oda ben biliyorum gördüm falan dedi , devamı da olduğunu söyledi 🤣

önce (821 puan) tarafından

Yaa malesef var böyleleri yengem gelinine yağmıştı evlendi bir ay sonra apandisit ameliyatı olmuştu böyle imalarda bulunuyordu ameliyatlı kadın hüngür hüngür ağlamıştı daha fazla bişeyler demesin diyede hizmet etmeye çalışıyordu neyseki biraz açtık kafasını

0 oy
önce (55 puan) tarafından

Insallah onunda basına gelır sankı sen çok istiyosun bıcak altına yatmayı kaynanan çok ama çok boş konuşmuş

Sohbet bana ait değil :) 

önce (55 puan) tarafından

Bende tam gaza geldım senın sandım kız 

0 oy
önce (8,341 puan) tarafından

Resimlerin altına yazsana kız benim değil yazışmalar die herkes sen sanıyor

Başlığı aslında direk kaynanam değil kaynananın diye yazdım ama :)

0 oy
önce (74 puan) tarafından

Bu ne biçim kaynana ya asla konuşma bence birdaha bu laftan sonra 

Bana ait değil sohbet 

0 oy
önce (5,185 puan) tarafından

Daha kötüsünü yazıyorum hazır olun.ben ilk evlendiğim zaman çok fena hastalandım.birde corona dönemi korkudan hastaneye de götürmüyorlar karantinaya alırlar diye.

Birde söylemesi ayıp enfeksiyonda kaptım karnım nasıl ağrıyor sürekli rahatsızım.birgün bekar benimle yaşıt olan görümcem"seni aldık ama sende çürük çıktın sürekli hastasın demişti"başka bir zamanda ise o dönem çocuk tedavisi görüyordum çatlama iğnesi kullanıyordum.o zamanda senin ilaçlarına verdiğimiz parayla ineklere ilaç alıp tohumlama yapardık demişti.

Çok şükür bu gibi kullandığı her sözün karşılığını kocası ve ailesi tarafından misliyle çekti.evlendi karnında doğuştan fıtığı varmış ameliyata almışlar kocası yüzüne vurmuş benim paramla ameliyat oldun.baban seni çalıştırdı fıtık oldun ben seni ameliyat ettirdim işte bunun gibi nicesi.hiç üzülmüyorum herkes hakkettiğini yaşasın

+1

Çok teşekkür ederim yorumun için🌸

Rabbimden başka kimsem yok zaten

önce (342 puan) tarafından

Bizim esas sahibimiz o zaten canim. Sen Gönlünü Allah'a ver Allah gönlüne göre verir ❤️ 

önce (4,995 puan) tarafından

Kendı kıtabı kapanmamıs nasılda guzel konusmus acaba sana dedıklerı aklına gelıyor mu

Kibirlerinden akıllarına gelmez ki.birgün çok fena damarıma bastı bende Allah sana senin gibi görümce nasip etsin dedim.daha isteme akşamı görümcesş ortalığı karıştırdı.olaydan bi kaç gün sonrada gülerek dediki sen bana böyle dedin görümcemde benim gibi çalışkan çıktı dedi.pek anlatmaz kaynanam ama eş tarafından çekiyor o da

Iyı olmuş sana ıyı davransa ne olavaktı ıncılerı mi dokuluyor bende bu gunlerı gorur muyum ya 

0 oy
önce (342 puan) tarafından

Allah'ım bu nasıl kaynanadir böyle. Benimkinin kıymetini bir kere daha anladım. Elhamdulillah Allah ondan ebeden razı olsun

0 oy
önce (10,274 puan) tarafından

Trol olduğunu düşünüyorum gerçek değil bence 

0 oy

Bunları eşine at ve o kaynana musvettesını sil resmen oglumu kullanmak ıcın evlenmıssın imajı vermıs sanki botoks estetık olucaksın ayy allahım sabır 

0 oy
önce (26,635 puan) tarafından

Yuh diyorum  pes diyorum  allah bildiği gibi yapsın diyorum. 

Aynı şeyi teyzemin kaynanası teyzeme yaptı. Kendi başına da geldi

0 oy
önce (5,172 puan) tarafından

Ben ne okudum yaa ciddi mi bu konuşmalar. Sen bıçak altına yatacaksın kadının derdine bak oğlunun parası gidecekmiş. Sen sanki ameliyat masraflarını karşılatmak için evlenmişsin gibi. Çok sinir oldum. Eşin ne diyor bu duruma senin yerinde olsam ben hastayken para düşünen biriyle bir daha görüşmezdim.

Sohbet bana ait değil 

0 oy
önce (30,097 puan) tarafından

Konu komşu *** yesin demediğin için sana o kadar kızgınım ki 

Sohbet bana ait değil 

0 oy
önce (1,545 puan) tarafından

Erkanını alsın çıkarttığı yerine dikine soksun cahil pislik

0 oy
önce (8,584 puan) tarafından

Anam.bana diyecek bu lafı ben varya sattım sene onunla konuşmazsın.bas engelli evine bile sokma

Sohbet bana ait değil 

0 oy
önce (2,635 puan) tarafından

Bi an başlığa dikkat etmeden defolu malmış gibi konuşmuş dicektim 😃 oha yani oha kaynana gıbi kaynana. Bu nasıl bir cesaret. Direkt konuşmuş ima falan da değil sanki.

0 oy
önce (7,388 puan) tarafından

Bunu demeye nasıl kendinde hak görür. Çüş ya. Allahım ne dediğini bilmeyen kötü dilli insanlardan çocuklarımızı korusun yarabbim. Sana da bravo hâlâ sakin sakin anne diyebiliyorsun 

önce (977 puan) tarafından

O değilmiş canım başkasına ait netten fln bulmuş 

önce (7,388 puan) tarafından

Aaa ne diye o zaman gerçek olduğu bile belli olmayan şeyi buraya atıp sinirlerimizi hoplatıyorlar ya. 2 gündür doğru dürüst uyuyamıyorum zaten şuraya giriyorum kafam dağılsın diye iyice sinir küpü olup çıkıyorum walla.

Bende tam biradaha görüşme böyle kaynanan varsa diyecektim ama bana ait değil demiş başlıkta belirtmemiş bence zaten kurgu gibi belli 

0 oy

Dur bı düşüniyim ııı yok ya yok yok benim kaynanam hala en kötüsü 😎

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 4,729 göst.
+1 oy
7 cevap 419 göst.
4 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (8,842 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 309 göst.
0 oy