Klasik Country stil mi yoksa modern mutfaklar mı? Sizce hangisi daha güzel. Mutfak yaptırcak olsanız nasıl bir mutfak isterdiniz?
Modern artık daha çok hoşuma gidiyor... Bundan bir 6 7 yıl önce sorsan contry derdim 🤣🤭 evlenirken mutfak dolabı kapakları bu tarz olsun demiştim maliyeti yüksek diye düz kapak yaptırdık şimdi iyi ki düz yaptırmışız diyorum 🤭🤌🏼
Ben kendi evim olursa 2 numaralı Mutfaktan yaptırırdım hele birde şu ankastre takımını alırım çok beğeniyorum klasik şeyleri gerçekten daha modern duruyor bana göre
Dolap kapakları çerçeveli, oymalı olduğu için temizliği çok zor olur toz olur dediler. Girintili çıkıntılı olduğu için.
Gözüme hitabı konforumdan daha önemli ya 🙏🏻😅 ama tercih meselesi tab
Haha çok mantıklı ama sonra zorlancazz, biz kadınlar iflah olmayız :))
Benim mutfakta ilktekinden ve ankastremde bunun siyahı cidden çok şık duruyor
Valla 1 tabiykiside
Düz olan dimi, teşekkürler
En güzel mutfak düz silinmesi kolay olan mutfak o yüzden 1 numara daha güzel
1 tabii ki çok güzel ama hangisi kolay temizleniyorsa o en güzeli 😂
İki çok göz yoruyor bir guzel
1 bence canım :)
2 kulpsuz dolap sevemiyorum
Kulplu olan ben kulpsuz modelleri çok sevmiyorum
1. nin ustundeki bosluk cok kotu hic sevmedigim sey camli kisim kitaplik gibi olmamis yaa soyle dogru duzgun bi dolap yapanda yok acikcasi
2.nin ustundeki doluluk smetrik degil sinir bozucu 2.deki camli kisim hic olmamis
Benim dolaplarım bir gibi kulpları siyah kesinlikle ikinciyi seçerdim
İlki tabiki benim mutfak dolapları da öyle İpek mat yaptırdım kullanımı çok rahat ♥️ parmak izi çok belli etmiyor çabuk temizleniyor
Kulplu olan mı yani ☺️
Evet ♥️
Benim mutfak ilkine çok benziyor ben bugün olsa yine aynı model yaptırırdım
Evet kayınvalideme mutfak yaptırdık 2. Gibi kulpsuz hiç kullanışlı olmuyor dokunsan iz sürekli sil dur
Neye göre sececez anlamadım ilk attığın resim değil ama üzerinde bir yazanı beğendim bir desem ilk baştaki resim anlaşılacak onu ayarlayamamissin ama üzerinde 1 numara yazanı seviyorum ben Senna mi ne yaziyo onu seçerdim ben boşluk olmamamli bence çok yağ oluyo
2 numaranın temizliği çok da zor değil o yüzden bence 2. Görüntü ve işlevsellik en önemli şeylerden bir ev dekorasyonunda.
1 numarayı ortaya çıktığı günden beri sevmedim. Kaynanamın mutfağı bunun grisi, hiç kullanışlı değil.
1 numara parmak izi olur sürekli tutulacak Kulp yok asıl onun temizliği zor bence
Neden kullanışlı değil peki? Kulpsuz olduğu için daa mı çok kir oluyor
Yağlı ellerle hep dokunulduğu için devamlı silmek zorunda kalıyoruz. Evet.
Açarken ayrı kapatırken ayrı zor. Çarpmaması için özen gösteriyorsun.ı
Kulplu olan diyorum. Ama üzerini boş yaptırma
Kulpsuz olanda parmak izi oluyor oda sürekli kirli duruyor
Teşekkür ederim
Gold aşığı olarak
1, her zaman
Kendi evim olursa 1 gibi yaparım
Ama 2 olan goldlu :) yani kulplu olan mı güzel diyorsunuz
Bende 1 gözüküyor kulplu olan kulpsuz sevmiyorum
2 diyorum çok seviyorum ben böyle klasik şeyleri
Benim dolaplarım 1 numaralı gibi alt tarafı gri renkli sadece çok parmak izi oluyor sürekli siliyorum 2 numara mat daha kullanışlı bence
Teşekkür ederimm
1. Mutfağın dolaplarını ikiye taktırsam 2 daha iyi sekil olarak uzun tezgah filan mutfağın sekli de 2 olarak güzel dolap kapakları filanda dediğim gibi 1dekini 2. Mutfağa monte edildi mi misss🤩🤩🤩
Kısaca kulplu dolap mı daha güzel kulpsuz mu :))
Kulpluuuuu dolap 2. Mutfak 🤣🤣🤣
1,503,815 soru
24,551,992 cevap
361,009 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın