allah razı olsun sorunlardan şuan iyiyim hanımlar saat 2 de alındım 4 TE çıktım ameliyattan emzirdigim için ilaç vermek sıkıntı o yüzden ağrım var biraz rabbim can sağlığı versin en onemlisi bu oğlumu evde bırakıp çıkmak çok zor geldi 🥺🥺Diğer oğlumda Bayram harçlığına biseyler alıp okulda dağıtmış annem için dağıttım demiş 🥺Oyy duanizi bekliyorum inş Çarşamba taburcu olucam🙏
çok geçmiş olsun ❤️oğlunun yaptığını okuyunca gözlerim doldu ya maşallah ne güzel bir evlat rabbim bağışlasın
Amin canım
Bide beni düşün anne iyimisin diye aradı narkozdan yeni yeni ayiliyodum çok konuşamadım anne parama bunları yaptım dedi rabbim kabul etsin zaten o yüzden yazdım bende niyetini yani 🥺sözde kendine eşya alicakti planı hazırdı anne sen iyi ol gel tamammi dedi bende ağladım 🥺Rabbim can sağlığı versin boş Dünya herşey gelip geçiyor
Geçmiş olsun göbek fıtığı olduğunu nasıl anladınız bi rahatsizliginiz var mıydı. 2 yaşındaki oğlumun dışarıda gibi bi görüntüsü var bu sebeple soruyorum.
Bana at özelden istersen benimki doğumdan sonra oldu hani hamileyken göbeğin içi siserya o geçmedi bide iş yaparken öksürürken çok ağrı yapıyordu dk gittim fıtık dedi
Bide göbek fıtığı bağırsağa sicradigi için tehlikeli dedi
Tamam sağolun yarın oğlan uyanınca atiyim
Yaa canim benim Allah şifa versin bu süreci kolay atlatırsın inşallah. Nasıl güzel bı insansın ki oglun da böyle hayırlı düşünceli bı evlat olabilmiş . Allah nazarlardan korusun ayağına taş değmesin ♥️🧿🧿 MaşaAllah
Geçmiş olsun canım rabbim yavrularına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah ne ameliyatı geçirdin ben kaçırmışım
Çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirsin♥️
1,502,872 soru
24,538,259 cevap
360,379 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın