kizlar ben 6 yildir evliyim 2 kizim var cok sukur ikinci kizimin da kiz olmasini cok istiyordum oldu simdi de ara vermek istiyorum bebeislerim buyusun kaynanam da tutturmus bir coxuk daha yap diye kucuk kizim iki yasidna buyugu temuzda 4' e giricek eltim de hamile devlete gidiyordu devlet ne dogru cinsiyetini ,soylemis nede haftasini bende gecen gun boyle olucagina ozele git hem cinsiyeti ogrenirsin hemde kac. haftalik onu bilirsin dun gitmisler bende bugun aradim gittinmi dedim ne dedi dedjm dedi 35 haftalik oglum olucakmis kaynanama ağlan getirecem dedj e de iyi gozunuz aydin dedim bende oglan pesine duşseydim eger cocuk getirir getirir belji biri oglan olurdu dedim gecen de gorumcelerime demis devlet bana demis erkege benziyor size erkek torun vericem herbiriniz bir altin takarsiniz yani simdi buna ne demeli zihniyetsiz geri kafali iste
Aman kız ne olacak! Ben de eltimde erkeğe hamileyken kayınpeder hamile eltim bilezik aldı taktı .bize bir şey yok.doğum zamanı onların doğum masraflarını öderken bn doğumu yaptığım gün bizden para istedi..yani beterini yaşayanlar var .kişisine göre davranıyorlar.salla gitsin.
Getirecekmiş sanki trendyoldan sipariş verdi hiç muhattab olmam ben boylesi bende de var ha dogurmuş ha dogurmamış umrumda olmaz.
bos insan iste ne diyicen
Bos ver yuz goz olmamak en iyisi
Hasbinallah ve vekil alsın boynuna taksın gezdirsin oğlanın pipisini sanki çok önemli
kiz şart koşuyorum bak o gun oldugunda bebek mahsuzen bebege picama giydirmez 😂
Aynı benim eltim. Bir kızım vardı ilk torun. Ikinci toruna hamileydim daha cinsiyeti belli değildi 4 ayliktim. Eltim benden 3 ay sonra hamile kaldi daha 4 5 haftalıkken karnını şehzadem şehzadem diye seviyordu 😆 bir kere karnıma bakarak seninki kiz ama demişti. Sonuç ikimizin de kızı oldu. Şuan 3 kız torun var. İnşaAllah ilk erkek torun bana nasip olur sırf eltim çatlasın diye çok takıntılı cinsiyete. Daha ilk cocukta erkek erkek diye tutturuyordu her defasında da erkek çocuk istiyorum diyor. Benim erkek çocuk hevesim yok ama sırf eltim çatlasın diye istiyorum
ay boyle insanlar sanirsin kendieri de kiz degiller
Ayy boşver gitsin sanki erkek olsa ne olacak benm ilk kızdı kaynanam tuturmustu doktor yanlış söylemiş bak kız. Değil erkek diye doğunca düşmüştü ikinci gebeligimde doktor ilk kız dedi bunlar ayy şunun gelininkiz getirdi neyse yine getirirsin gibi saçma sorular konuşmalar yaptı umursamadım sonra öğrendim erkek şuan ne mi oldu tersine göç birşey ailede ikinci torun oldu ne kızımda birşey aldılar nede oğlumda sözde erkek sevdası var ama birşey bile almadılar kaynanam tersine konuşmadı sustu ona göre kız olsaydı hep konuşurdu erkek oldu diye takı bile getirmedi bir yelek getirdi eltisi kız doğurdu Dünya eşya götürdü
Sende boşver önemli.olan saklikli olmasi onlara göre boş konuşup üzülmen ve gaza gelip çocuk yapman acele etme çocuklarını büyüt ilerde nasip varsa Allah isterse yine dusunursun
Getirmek ne demek onu anlamadım ama.
Benim çevremdede 2 tane oğlan delisi kişi vvardı birinin 2 kızı birinin 3 kızı vardı . Oğlanda oğlan die tutturdular
Şuan biri 4 biri 6 yaşında sanırsam ikisinede otizm teşhisi konulmuş
Nasıl bukadar tasadüf olur bilemedim . Rabbimin imtihanı işte. Sağlıklı ve hayırlı evlat istemeli insan .
1,496,407 soru
24,444,691 cevap
353,575 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın