Benim çekkrge fobim var görünce resmen kalbim yerinden cikacak gibi oluyir
Birde simdi yutma fobisi cikti basima yemek yerken bogulcagimi saniyorum:( ama atlatcam insallah inaniyirum sizin varmi?
Her hayvandan korkarım ben 😂geçen eşim bir hindi almış temizletmiş bi güzel ben sadece doğrayıp yıkayıp pişirecektim. Elimi içine attım kafasını içine koymuşlar fırlatıp nasıl bağırdım😂
Ahahahha komikmiş bu hindi ama
Ben çok var 😅her türlü böcek haşere, karanlık, denizi çok seviyorum ama boğulma korkusu yaşıyorum rüyalarımda çok sıklıkla tsunami görüyorum 🤦🏻♀️ çok huzursuz uyanıyorum o günlerde
Allah kolaylik versin canim😂
Amin hepimizin inşallah 😅
benım asansör fobım var tek basıma bınmıyorum 😂 bıde balık esım bı ara balık almıstı tam temızlemek için yıkıycaktım leğenın ıcınde hareketlenmeye basladı 😂😂 aklıma ölmüş balığını buzlukta saklayan kız geldı youtubede görmüştüm😂😂
Asansor bende binemiyorum
Yükseklik fobim var.. şöyle ikinci kat bı evin balkonundan bile aşağı bakamıyorum , baktığım zaman kendimi boşlukta hissediyorum çok korkuyorum.
Benim eltim 9.katta oturuyor. Camlar kapalıyken bile çocuklara bağırıyorum gelin yanıma camdan Uzak durun die 😅 eltim dio abla kapalı camlar . Olsun yanımda dursunlar diom
Bende korkarim cok yuksek olursa
Böcek her türlüsü beni tedirgin ediyor kaşıntı yapıyor bir kere eve çekirge girmişti yeni taşındığım evde yazın hiç tanımadığım yan komşuyu çağırdım bir kere de yine yazın gece çekirge girmişti eşimi uyandırdım aradık ama bulamadık ışığı kapattık eşim uyumaya gitti ay ses çıkardı tekrar çağırdım kalktı baya aradık bulamadık en son bulduk dışarı atıp öyle yattık dediğim gibi her türlüsü beni mahvediyor
Denizi seviyorum ama korkuyorum girmeye mesela o kadar tatile gittik daha geçen yaz havuza zorla girdim ve girer girmez boğuluyor gibi hissedip çıktım sonra ayaklarımın yere değdiğini görünce havuzun kenarında durdum yüzme kursuna gitmek istiyorum ama korkuyorum da sadece izlemeyi seviyorum bir kere de eşim denizin ayak değebilen yerine götürdü ben baya açığa gittim sandım resmen nefes alamadım bacaklarım titredi boğuldum o an sürüyerek geri çıkardı 🤣
Ayrıca horlama sesi burun tıkanıklığı sesi de beni benden alıyor o an bi sinir yüklemesi gibi bişey oluyo bana
Ha bir de yüksek yerden de çok korkuyorum asla yüksek bi yerde kenara yaklaşamam başım dönüyo
Masallah canim bissuru varmis
Tüm böcek türleri
Bide asansör asla tek binemiyorum yani tek başıma olursam 10 katı merdivenle çıkarım yinede kullanmam asansör
Bende oyleee esimle bile binmem merdiveni tercih ediyorum hep
Çok değişik bir fobim var. Delik fobisi. Google'a yazın çıkar. Ben yazıp da buraya atamam midem alt üst oluyor :/
Baktim:/ gercekten degisikmis buda
Benim de köpek görünce kalıp spazmı geçiriyorum dizlerimin bağı çözülüyor küçük büyük farketmez 😁
Evet bende kopekten hem korkuyorum hem.hoslanmiuorim sevmiyorum
Karanlık fobim vardı yendim örümcek fobimi de yendim örümcegin oldugu yere gireemezdim terk ederdim geçem baktım sallanıyor ağından koparıp dışarı attım 😂😂😂 şuanda sadece kurtcuk fobim var görünce otomatik ögürme geliyor özellikle ceviz kurdu pembe pembe çok korkunç üzerime gelse falan kafayı yerim
Bir keresinde kayınbabam mantar toplamış dolaba koydum onlarda kurtluymuş dolabın her yerini kurt sarmıştı araştırdım mantar kurdu eksi soguklarda bile oluyormuş mantar çigse annemi arayıp ögüre ögüre aglaya aaglaya temizlemek zorunda kalmıştım
Kurtlar zararsiz hacer ya😁
Benim de tırtıl kurt tarzı sürünen hayvanlara var görünce kaçacak yer arıyorum bayılma bile yaşadığım oldu
Aaa senin bayaaa ilerlemis bayilcak kadar
Benim ki abimin yüzünden oldu daha 5 yaşındayken böyle hani kocaman yeşil tıpkı sarma gibi kalın kalın tırtıl olurya onlardan 3 tane kazagimin içine atmıştı o gün bugündür ne adına ne kendine tahammülüm yok yazarken bile titreme giriyor
Kraker,cips, bisküvi, ekmek çıtırtısı kıtırtısı. Yazarken bile tüm tüylerim diken diken oldu.
Sesinden mi canim rahatsiz oluyosun
Kuşlardan çok korkuyorum ve hamileyken asansörde kaldım 2 defa tek binerken aşırı geriliyorum
Ayyy kac dakika kaldin kiz naltin o ara ben olsam kesin tir tir titrerdim
Fare çekirge benimde ❤️😍
Hele cekirgee😐💜bu kalp sana gelsin
Saol canım girdi hep göz gözede geliyorum genelikle ben gördüm eşim 1 kere ama asonsörde var eşimle beraber yaşadık çok icinde olmasamda ölcektik korkudan gecen aylar yaşadık hastanede binmiştik 1 kere o zamandan beri binmeyiz bu kalpler sana bendende unutum deprem de var 💜❤️🤦♀️
Kurbağa fobısı var görünce çok korkuyorum her an üstüme zıplayacak gibi
Bıde delıkfobısı var o desenenı görünce çok kasınıyodum tüm vücudum kasınıyo unutamıyorum saatlerce sankı vücudumda bıseyler yürüyor gıbı
Himm buda ilgincmis delik fobisi
Ayyy mervoş yazarken okurken bile tüylerim diken diken oldu 🤢 bayilmişliğim bile var şu pislik yüzünden çekirge 🤢 bir de fare 🤢🤢
Sormaa hülyoş çekirge benmde korkulu rüyam kalbim agzimdan cikacak gibi oluyir
Kantali hayvanlar.ozellikle evde beslenen kuşlar. Kedi.asl8nda hayvanların hepsi
Hic sevdigim yokmu canim
Bir hayvanlardan cok kokuyorum
Karanlık
Evde tek kalma kokusu
Hic tek kalmiyormusj. Canm ,gunduzde kalamiyonmu
Kalmıyorum suan ıkı kızım var ilk evlendi dede yegnenim geliyordu esimin yeğenleri geliyordu hiç tek kalmadım eşimde erkenden geliyordu
AVM fobim var aşırı derecede beni huzursuz ediyor. Deprem olursa içinde ölürüz korkusu var. Depremi yaşadığımdan beri bu fobim var avm giremiyorum ben
Zor:( bide ssnin deprem korkusu var o dahada kötu canm
Örümcek böcek çok kötü oluyorum korkuyorum
Evet boceklerden hele hamam bocegi:(
Benim battaniye fobim var yüzüme gelirse ölüyor gibi panik atak geçiriyorum nefesim kesiliyor aşırı tepki veriyorum
Bende tam tersi gamzoş vekerim kafama kadar uyurum.miss
Ay hiç yapamam nefesim kesiliyor 😊 kocam çeker onu öyle görünce bile kriz gelir :) küçüklükten gelen bı travma da olabilir kim bilir
1,495,657 soru
24,433,320 cevap
352,641 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın