Sabah suyum geldi, apar topar hastaneye gittik. Yolda kar vardı full gaz gitmemize rağmen çok kaydık
Ama elhamdülillah 11:20’de oğlumu kucağıma aldım.
Çok zor bir doğum oldu. Kalp atışı düştüğü için ve sancılar yüzünden doğum başladığı için 7 cm açıklıkla girdim doğumhaneye. Kaç gündür uykusuzdum, bunun verdiği güçsüzlük ve kansızlık sebebiyle üşüme yüzünden kasılmalar oldu hep.
Allahım nasıl oldu nasıl geçti inanın bilmiyorum. Çok ama çok yorgunum. Berbattı. Düşmanım yaşamasın.
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım gecmiş olsun cabucak toparlarsınız İnşAllah Amin 🤲🤲
Amin Allah razı olsun teşekkür ederim ❤️
Allah analı babalı büyütsün inşallah❤️🫶🏻
Hayırlı olsun . Allah'ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah🌸. Vakit ne çabuk geçmiş. Kaç haftalık doğdu. Tam vakti miydi. Sanki daha dün ogrenmisim gibi geliyor senin hamilelik haberini
38+3 diye gittik, 37+4 olarak yazdılar.
Bana da öyle geliyordu, sanki hiç doğurmayacakmışjm gibi geliyordu. Hayatımda yaşadığım en zor şeydi bu doğum. Allah düşmanıma vermesin.
Sağlıcakla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah canm gecmis olsun sana da
Amin Allah razı olsun teşekkür ederim ❤️❤️
♥️♥️
Gözün aydın canım doğurup kurtlmşssn ama tramva olmuş senin için
Okuyunca bı ürperdm
Benim de 3. Doğumum da 8 cm açılma ya geldiğimde bebeğin nabzı düştü oksijen siz kaldi
Apar topar acil sezeryan a koştrdulr
Ona rağmen bebeğim oksijen siz kalmş ilk gece entube edilmş
Hep diyrm o an o kararı doktor a bırakmak en iyisi
O dk Doğuma alinmasam çocuğumdn olabilrdm , doktor um bı dk daha bekletemyz dediler ve çatal dan ameliyat haneye koştrdlr
İyi ki de o gece hastane ye gittim diyrmm hep
Hangi hastane de doğurdun
Allah razı olsun güzelim.
Evet çok kötüydü. Bana da neredeyse aynısı oldu, 5-6 cm açıklıkla kalp atışı 140’larda olması gerekirken 50’lere düştü.
Açılma hızlansın diye suni sancı verdiler. 6-7 cm açıklıkla sancı arası 2 dkda 1e düştü. Yürüyerek çatala gittik.
İki elin iki parmağıyla içeriye müdahale ede ede cm cm açtı. Dünyanın en köyü hissiydi benim için. Oğlum biraz daha içeride kalsa sıkıntı olacağından sıktım dişimi.
Güçsüzdüm, kansızlıktan buz gibiydi, tir tir titriyordum ama her sancıda da ölme pahasına ıkındım.
Elimle tuttuğum tutacağı kendime çekip çocuğu ittim. Elhamdülillah doğdu ama mosmordu.
İlk biraz ağladı sesi çıktı rahatladım ama sonra çocuk doktoru ve hemşireler bir yarım saat uğraştılar. Sessiz kaldı, dikiş atarken hem onu hissediyorum, hem vücudum şok dalgası sebebiyle titriyor, hem de oğlum nasıl diye pür dikkat dinliyorum.
Dünyanın en güzel ama ennnn berbat zamanıydı. Eminim 1-2 ay sonra bu acıları da unutup güzelliğe dalacağım ama şu an unutamıyorum.
Allah analı babalı büyütsün gözün aydın 😊
Hayırlı olsun. Çok şükür sağlıkla doğmuş ❤️🤲
Allah razı olsun güzelim evet bitti elhamdülillah ❤️
Hayırlı olsun Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin onu size bağışlasın 🥹
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Sanada geçmiş olsun
Allah anneli babalı büyüsün inşallah sağlıkli merhametli bir evlat olur.
Uzun zamandır gözüm sizdeydi bende sizin gibi riskliym benim için de bir dua edin sağlıkla kavusalim inslaah biran önce toparlnirsn
Rabbim size hayırlı evlâd etsin inşallah. Darısı başımıza
Hayırlı olsun canım benim öncelikle 🥲 Her şey yolunda gitse bile doğum çok zor, çok komplike bir olay. Sen gencecik yaşında 3. kez tecrübe ediyorsun bin kere maşallah şahane yönetmişsin🧿 En zoru doğumhanede kalmış giymiş olsun inşallah, kalanı geçenden kolay olsun.
Şimdi nasılsın, kuzun nasıl diğer kuzuların nasıl 🤍🤍🤍
1,495,234 soru
24,427,170 cevap
352,141 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın