+7 oy
878 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,672 puan) tarafından

Sabah suyum geldi, apar topar hastaneye gittik. Yolda kar vardı full gaz gitmemize rağmen çok kaydık

Ama elhamdülillah 11:20’de oğlumu kucağıma aldım.

Çok zor bir doğum oldu. Kalp atışı düştüğü için ve sancılar yüzünden doğum başladığı için 7 cm açıklıkla girdim doğumhaneye. Kaç gündür uykusuzdum, bunun verdiği güçsüzlük ve kansızlık sebebiyle üşüme yüzünden kasılmalar oldu hep.

Allahım nasıl oldu nasıl geçti inanın bilmiyorum. Çok ama çok yorgunum. Berbattı. Düşmanım yaşamasın.

52 Cevaplar

+1 oy
önce (1,959 puan) tarafından

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün canım gecmiş olsun cabucak toparlarsınız İnşAllah Amin 🤲🤲

önce (2,672 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun teşekkür ederim ❤️

-Reklam-
+1 oy
önce (2,668 puan) tarafından

Allah analı babalı büyütsün inşallah❤️🫶🏻

+1 oy
önce (24,265 puan) tarafından

Hayırlı olsun . Allah'ım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah🌸. Vakit ne çabuk geçmiş. Kaç haftalık doğdu. Tam vakti miydi. Sanki daha dün ogrenmisim gibi geliyor senin hamilelik haberini

38+3 diye gittik, 37+4 olarak yazdılar.

Bana da öyle geliyordu, sanki hiç doğurmayacakmışjm gibi geliyordu. Hayatımda yaşadığım en zor şeydi bu doğum. Allah düşmanıma vermesin. 

+1 oy
önce (1,870 puan) tarafından

Sağlıcakla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah canm gecmis olsun sana da 

Amin Allah razı olsun teşekkür ederim ❤️❤️

önce (1,870 puan) tarafından

♥️♥️

+1 oy
önce (304 puan) tarafından

Gözün aydın canım doğurup kurtlmşssn ama tramva olmuş senin için 

Okuyunca bı ürperdm 

Benim de 3. Doğumum da 8 cm açılma ya geldiğimde bebeğin nabzı düştü oksijen siz kaldi 

Apar topar acil sezeryan a koştrdulr 

Ona rağmen bebeğim oksijen siz kalmş ilk gece entube edilmş 

Hep diyrm o an o kararı doktor a bırakmak en iyisi 

O dk Doğuma alinmasam çocuğumdn olabilrdm , doktor um bı dk daha bekletemyz dediler ve çatal dan ameliyat haneye koştrdlr 

İyi ki de o gece hastane ye gittim diyrmm hep 

Hangi hastane de doğurdun

Allah razı olsun güzelim.

Evet çok kötüydü. Bana da neredeyse aynısı oldu, 5-6 cm açıklıkla kalp atışı 140’larda olması gerekirken 50’lere düştü.

Açılma hızlansın diye suni sancı verdiler. 6-7 cm açıklıkla sancı arası 2 dkda 1e düştü. Yürüyerek çatala gittik.

İki elin iki parmağıyla içeriye müdahale ede ede cm cm açtı. Dünyanın en köyü hissiydi benim için. Oğlum biraz daha içeride kalsa sıkıntı olacağından sıktım dişimi.

Güçsüzdüm, kansızlıktan buz gibiydi, tir tir titriyordum ama her sancıda da ölme pahasına ıkındım.

Elimle tuttuğum tutacağı kendime çekip çocuğu ittim. Elhamdülillah doğdu ama mosmordu.

İlk biraz ağladı sesi çıktı rahatladım ama sonra çocuk doktoru ve hemşireler bir yarım saat uğraştılar. Sessiz kaldı, dikiş atarken hem onu hissediyorum, hem vücudum şok dalgası sebebiyle titriyor, hem de oğlum nasıl diye pür dikkat dinliyorum.

Dünyanın en güzel ama ennnn berbat zamanıydı. Eminim 1-2 ay sonra bu acıları da unutup güzelliğe dalacağım ama şu an unutamıyorum.

0 oy
önce (759 puan) tarafından

Allah analı babalı büyütsün gözün aydın 😊

0 oy
önce (4,809 puan) tarafından

Hayırlı olsun. Çok şükür sağlıkla doğmuş ❤️🤲

Allah razı olsun güzelim evet bitti elhamdülillah ❤️

0 oy
önce (33,467 puan) tarafından

Hayırlı olsun Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin onu size bağışlasın 🥹

0 oy
önce (37 puan) tarafından

Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 

Sanada geçmiş olsun 

0 oy
önce (305 puan) tarafından

Allah anneli babalı büyüsün inşallah sağlıkli merhametli bir evlat olur. 

Uzun zamandır gözüm sizdeydi bende sizin gibi riskliym benim için de bir dua edin sağlıkla kavusalim inslaah biran önce toparlnirsn 

0 oy
önce (348 puan) tarafından

Rabbim size hayırlı evlâd etsin inşallah. Darısı başımıza 

0 oy
önce (8,201 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Hayırlı olsun canım benim öncelikle 🥲 Her şey yolunda gitse bile doğum çok zor, çok komplike bir olay. Sen gencecik yaşında 3. kez tecrübe ediyorsun bin kere maşallah şahane yönetmişsin🧿 En zoru doğumhanede kalmış giymiş olsun inşallah, kalanı geçenden kolay olsun. 

Şimdi nasılsın, kuzun nasıl diğer kuzuların nasıl 🤍🤍🤍 

İlgili sorular

+4 oy
24 cevap 1,396 göst.
1 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Alaska (2,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 643 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,234 soru

24,427,170 cevap

352,141 kullanıcı