ay araba bulmak ne zormuş ya🤦🏼♀️
650 civarı bütçemiz var. bakıyoruz ediyoruz hani olabilecek en iyi arabalara bakalım diye.
yok millet de kurnaz. 2-3 arabayı ekspere soktuk, bi ton söylenmeyen şey çıktı.
bugün bi de ankarada bulduk, kuzenim sağolsun gitti ilgilendi. arabanın km değiştirmiş. 50 bin eksik görünüyor. ayıplı mal normalde ama konuşurken arabamız şöyle iyi böyle iyi. ama arabada bu çıkmış diyoruz aaaa öyle miymiş🤦🏼♀️
galericiye güvensek, bilmeden alsak ve aynı şekilde bilmeden satsak baya dolandırıcılık suçundan yargılanırız öyle ciddi bir sorun ama millet o kadar rahat bunları satıyor ki🤦🏼♀️
ay hayrınıza bize sedan araba bulun😂
Araba şans işi dostum inşallah en güzeli denk gelir ❤️
sağol canım. piyasada inanılmaz araba var ama dürüst satıcı yok. hepsi kurnaz. arabanda ne varsa yaz onu bilerek alalım yani🤦🏼♀️
Haberlerde görmüştüm; adamcağızın biri araba almış, arabanın önü başka arkası başka araca ait. Resmen birleştirme arabayı adama çakmışlar, adam satamıyor aracı elinde patladı. Haberlere çıkmış bu yüzden. O da nasıl aldı nasıl anlamadı bilmiyorum muhtemelen iyi niyetli biriydi ve güvendi satıcıya. Tanıdık eksperlere bu yüzden götürmeyin, başka bilinmedik yerlerde ekspertize sokun. Dilerim gönlünüze göre bulursunuz
kurumsal ekspere götürdük zaten duymuştum böyle yaptıklarını 🤦🏼♀️ bu km değişikliği eniştemin başına geldi, kendi bilmeden almış ekspere de götürmemiş. sonra o şekilde satmış. sattığı adam da sonradan ekspere götürünce ortaya çıkıyor. eniştem baya suçluymuş gibi oldu da hatanın kendinden kaynaklanmadığı çıktı ortaya da rahat etti yoksa cidden dolandırıcılık davası açılacaktı
O bütçeye canım km yüksek araba ancak bulursunuz model ve yıl farkida olur model olarak i 110 araba gelir
200bin kmye kadar okeyiz. egeallarda 2020-2021 falan biraz çıktı ama işte bulduklarımız eksperde farklı çıktı. biraz daha modeli düşürüp bakıyoruz şimdi 17-18 falan🤦🏼♀️
düşük modelde de km az olmasına bakacağz
2019 model egea 1.6 Multi jet geçen sene 740 bine mı ne almıştık biz kilometresi 110 bin miydi neydi yanlış olmasın . Biraz zor bu bütçeye canım
Alıp satmayacaksiniz cnm km bakmayın Dacia arabalarda iyi
630a 2020 model buldum işte 165bin km idi, görüntüde temizdi ama ekspere soktuk km ile oynamışlar. eksper beyni değişmiş bunun dedi, kaldi işte🤦🏼♀️
daciaya hiç bakmadı eşim beğenmiyor sanırım onları
Valla araba şans işi iyisi denk gelir inşallah
vallahi öyle 🤦🏼♀️
Citroen C-elyese güzel aile aracı geniş
Kullandık arabayı memnunduk ☺️
citroen istemiyoruz, kaportası falan pek sağlam değil
Bu devirde her ekspertize bile güvenilmiyor kendi güvendiğin expertize götürün bence çünkü bizde araba aldık 150 km dediler 300 kilometre çıktı birde eşim gel al arabanı paramı ver deyince paranın bile yarısını verdi sonradan aldık 8 milyar hala vermedi
tabi canım, hepsi kurnaz
Ay o konuda o kadar rahatım ki 🤣 Eniştem bu işle ilgileniyo. Al dediği arabayı gözüm kapalı alırım 🤣 Aldım da zaten 😅 Sana da kolay gelsin diyim bacım ben pek anlamam 🤣
ay bizde de böyle ilgilenen yok kş😅
O fiyata Ford fiesta öneririm
fiesta istemem, eski araba fiestaydı. küçük bize gelmiyor.
Hayriniza banada bulsanız ya bizimde bütçe 600 kocam belki 3 aydır arıyor biz de üç kişilik bir aileyiz şöyle temiz küçük bir şey lazım bize bizim gibi 😂
ya apaçık arabanın sorunlarını deseler, böyle şok olmasak belki o haliyle alırız yani ama güven kırıyorlar 🤦🏼♀️ inşallah hayırlısıyla alırız hepimiz
Ağrı da olsaydınız eşim seve seve yardımcı olurdu kendisi araba kurdu çoğu kişiye yardım etmişliği var
Ağrı'nın neresi
ayy ağrı da çok uzak 😅 bi de karda kışta oraya gidip arabayı getirmek de zor
@Kalbinur ağrı merkez
@honkiponkitoninok Evet maalesef ☺
Tamam bacım bende ağrı Patnos @Mona rossa
Eğer bulamıyorsanız acelesi yoksa emin evim fuzel ev emlak katılım var devlete ait 150 gün sonra ya araba parasını veriyor 500 bin TL lik arabaya girin elindekini de ekle güzel bir şey al
Hem kardeşim hem görümcem önümüzdeki ay araba alacaklar emin evimden seneye bende model yükseltmek için giricem nasipse şu an arabamız güzel
valla alışmışız arabaya ama en kötü o bile yapılır
Bizimki 3 ay baktı tam 🤣 Konya'da otururken Trabzon Tekirdağ dan araba bakmak nedir ya dedim bide ciddi ciddi alacak gibi arıyorsun fiyat pazarlık yapıyorsun dedim. Eninde sonunda Konya'dan alacaksın yani ne fantaziye giriyorsun
Ve sonuç Konya'dan aldı hemde bir tanıdıktan.
biz de baktık😅 izmirde, istanbulda, ankarada ve yozgatta bulduk😅 ankarada 2 taneydi biri hemen satıldı diğerinin işte km düşürülmüş kaldı, yozgattaki de gitti o arada😅 izmirdeki güven vermedi, aldıktan sonra ekspertize sokuyormuşsun otokoçta bi de, çok saçma sistem🤦🏼♀️
şimdi kayseri ve elazığda çıktı, elazığda da tanıdık var, galiba ona diyecez gidip baksın diye 😅 kayserideki güvenilir biriymiş arkadaşın arkadaşı hesabı 😂😂 şehir şehir gezecez arabayı bulana kadar herhalde 😂
bi adana, Osmaniye, mersin buralarda yok düzgün 😂😂
Valla ben 1 sene önce sattım kendi aracımız içinde sigara dahil içilmemisti tertemizdi boyadan yoktu tek arka tampon değişmişti 2.sahibiydim ilk sahibine öğretmenlik boyanmış bende bayanım sattığımız bayandi uzun süre masrafsız kullanırlar yani
keşke öyle bulabilsek. bazı kişiler gerçekten aşırı düzgün kullanıyor. eniştem de öyle kullanmıştı, sıfır almıştı o yüzden bütün bakımları serviste yapılmıştı. doğru düzgün çizik bile olmadam 5 sene kullanmıştı. alan kişi sıfır almış gibi olmuştu.
O yüzden 6 senedir arabasız durduk sıfır aldık ikinci ele güven olmuyor
6 sene çok ya, şurda 1 oldu özledik arabamızı 😂😂
Ahahah 😹
Eşimde araç alım satım işinde evet malesef iyi diyipte birçok eksigiyle karşı karşıya kalıyoruz insanlar sırf müşteri getirmek için düzgünce malını anlatmıyor aldığı para haram oluyor araç neyse o söylenmeli satış belgesi olmayan insandan alınan araçlarda zarar beyan ettiğiniz zaman bunu karsilamiyorlar o yüzden en guvendiginiz expere gostermeniz lazım
hiç Allah korkusu yok kimsede. kimse kolay para kazanmıyor 🤦🏼♀️
Aynen öyle eşim kaç kez Bursa'dan uzak sehirlere gidip eli boş döndü neyse onu söyleyin ki gelen insan da ona göre gelsin araç için biri kocamı aradiginda abi aracın durumu bu surda şunu bunu var geleceksen ona göre gel bende 4 çocuk var yarın birgün param haram olsun dersen ben naparim der hep
Benim eşim bu işte çok iyi bakalım bizde smdi araba bakıyoruz nolcak 😂
hayırlısıyla düzgün bşr şey bulunur inşallah
Cnm Kocaeli Gebze'de Fiat bayisiydi sanırım ,bazı arabalara faizsiz taksit yapıyor bankayla Türk finans bakasiydi yanlış degilsem ,8ay taksit yapıyorlardı,bı ilanlarına bakın isterseniz ,
bi bakalım olmadı öyle deneriz
650 ye düzgün araba varmı cidden ? 2020 falan demişsiniz de ben hep bakıyorum bir tane göremedim hemde sedan.
Km ikiyuzbin birde en az 20 yıllık bulunur oda hasar kayıtsız bakiliyorsa yoksa degisensiz boyasız v.s birde sedan en az 800 900 hatta o civarlarda 2015 model bile zor o fiyata
var yani bir ton araba bulduk içimize sineni bulmaya çalışıyoruz
Canım skoda rapid onlara bakın hem fiyat makül hem saglamda hemde düşük km bulabilirsiniz
onlara da baktık ama biraz daha yaşlı oluyor. baya geniş ve iyi araba onlar
Sıfır alışveriş bile sıkıntılıyken 2. El temiz cok zor. En son esimi oz be oz amcası dolandırmaya calisti. Rabbım iyi ahlaklı Allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın inşallah.
amin canım
1,494,747 soru
24,419,160 cevap
351,450 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın