0 oy
472 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,757 puan) tarafından

image

image

bu şekilde kızımın bezi sence enfeksiyon fln mi var

4 Cevaplar

0 oy
(325 puan) tarafından
Canim doktorra goturun anne sutumu aliyir sadece
(3,757 puan) tarafından
13aylik canım emziriyorum da gıda da alior
(325 puan) tarafından
Sumuksu oluyirmu küçük cisi
(3,757 puan) tarafından
Hiç blmiorm canım hani bezin içinde olduğu için.s
(325 puan) tarafından
Valla canim benim gordugum syni bizimki ile huysuzlukvarmi bebiste doktorda yakın mı
(3,757 puan) tarafından
Aynı şekilde mi oluyor du sizde de canım:(? Valla bazen huysuz ama nrml dsnuorm çünkü genelde iyi ve çok uyuyor bazen mesela yine uyudu bugün 2de klkti 5de yattı 6bckda geri kalktı akşam geri uyudu 12bckda geri klkti iki üç rht uyudu
(325 puan) tarafından
Canim rengi koyu sumuksu biseyler geliyir mu uzaj degolse bi çocuk doktoruma goturun yarin
(3,757 puan) tarafından
Bezin dışında görmedim hiç ama bezini kesip içine bakayimmi snra?
Çocuk doktrna randevu bulamiorm bacım özele gitmek isterdim ama altından kalkamayz acilede gtrmk istemiorm mağlum bilion salgın var:(
(325 puan) tarafından
Canim  ozelden nefret ettim ben bi damar yolu bile acamadilar  acilden girme sabah erken gidip esin sira alabilirse hastaneden iyi olur sumuku olsa temizlerken görürdün canim  bu arada korkma canim bir çok bebek bunu yasiyor benim istegim gec kalip hastanede yatilmasin
(3,757 puan) tarafından
Şimdi aklıma geldi şey vardı kuzum hani böyle alıntı gibi toz şekilinde tane tane gibi bi kere fazla gördüm ondan sonra az gördüm. Eşim hastaneden anlamaz gonderemem hayatta çok  sınırlı cnku.s
Ama randevu almaya çalışıp gecede olduğu bi hafta gtrmeye clscm
(325 puan) tarafından
Canım o belki bez cok durduysa maddesi çıkmıştır bezin mhrsyi indir canim devamlı kontrol et bebişin bilgilerini gir ordan daha kolay bulursun belki  Allah akil versin boyle kocalara
(3,757 puan) tarafından
Eşim benle evlenmeden önce hiç hastaneye gitmems benle öğrendi çok cektm bi de onla uğraş.s .d
Yine eskisi gibi kötü değil durum sukjr:)
AMA amin isterdim kalksın gitsin hastane işinden anlasin ama nerede.s
(325 puan) tarafından
Anladim canim Allah yardim etsin
(3,757 puan) tarafından
Amin canım:)
Allah razı olsun bacım hakkını helal et ricamı kırmadın yardım ettin. Şimdi ben anlamdm ama bi sıkıntı var gibi duruyor mu sence bezde
(325 puan) tarafından
Sendende canim ne demek bence götür baya koyu rengi goster
-Reklam-
0 oy
(964 puan) tarafından

çok kaldığı için de olabilir cnm. Baya yapmış çünkü bez dolu. Üst üste yapınca böyle oluyor. Benim kızım da idrar yolu enfeksiyonu çıktı 1 kere bile isese bu sekildeydi. Antibiyotik kullandık düzeldi çok şükür.  Daha 4 aylık :(

(3,757 puan) tarafından
Ben aynı şekilde bezini aliorm bacım:(
Ooyy kuzum benim çok kuuckms birdaha olmaz ins:(
(964 puan) tarafından
Sağol cnm geçti çok Şükur. Hiç bir yavrumuz yasamasin inşallah çok zor bir surecti. Rabbim beterinden korusun
(3,757 puan) tarafından
Amin Inşallah canım benim kızda doğunca 15gun kuvezde kaldıydı bliirm çok zor
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Gunde ne kadar su iciyor  su tuketimide etkiliyor
(3,757 puan) tarafından
Belli olmuyor kuzum
0 oy
(435 puan) tarafından
Canım polisinde çok kalmış sanırım bez o yüzden olmuş gibi sabah uyanınca çok dolduğunda benim uzaklığında böyle sarı oluyor 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,974 soru

24,051,590 cevap

329,692 kullanıcı

...