0 oy
256 göst.
önce Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından

Fuzulevim eminevim gibi yerlerden araba alan var mı kızlar kurasız sekilde geç mi çıkıyor

9 Cevaplar

0 oy
önce (457 puan) tarafından

Kura bekleyip risk almak istemedim. 

Yaklaşık 2 ay önce başvurdum. haziran ayında 1 milyon alacağım. 22 ay taksitle 

önce (15,873 puan) tarafından

Minell canim pesinat ne kadar verdin tabi soylemek istersen

70 bin dosya masrafı istediler, peşin ödeniyor. 

200 bin de peşinat istediler. Şu an veremem dedim, haziran ayında arabayı alınca vereceğim. 

Aylik odemen nedir peki bir milyon lira icin? Biz ev icin kurasiz dusunuyoruz. Ortalama nedir onu emrak ettim

Son bir kaç ay kala daha yüksek ödemem gerekiyor. 

Şu an klinikteyim, eve gidince ben en iyisi size dosyayı göndereyim. Daha açıklayıcı olur. 

Tamamdir zahmet olmazsa,tesekkur ederim kolay gelsin

önce (2,918 puan) tarafından

Ne kadar ödemesi bende merak ettim 

+1

70 bin organizasyon parası ödedik; ancak bu dahil değil zaten. 

Ekim ayından, mayıs ayı da dahil olmak üzere, her ay 32 bin ödeyeceğim. 

Haziran ayında arabayı alıp peşinat olarak istedikleri 200 bini ödeyeceğim. Ardından haziran ayı da dahil olmak üzere, 11 ay 35 bin ödeyeceğim. 

Geri kalan 3 ay ise 53 bin ödeyeceğim. 

Toplam 22 ayda bitireceğim. 

-Reklam-
0 oy
önce (332 puan) tarafından

Babam fuzulevimden aldi 8inci ayda cikti 300 bin tlye girmisti 8 ayda araba fiyatlari 2ye katlandi istedigi arabayi alabilmek icin elindeki birikimi de verdi suan ayda 8 bin taksit oder gibi oduyo kac sene bilmiyorum zaten cogunlugunu odemis oldu onden simdi kardesim hem ev hem araba icin girmek istiyo bakalim 

0 oy
önce (3,132 puan) tarafından

Bende düşünüyorum katılımevimden araba için almak mantıklı imiş sonra arabayı eve çevirebiliyor muşsun öyle yapan bir akrabam var bakalım nasıl olcak

0 oy
önce (63 puan) tarafından

Biz korkuyoruz  girmeye 

Dayım aldı 1 yılda çıktı araba icin girmsti

0 oy
önce (1,921 puan) tarafından

Eminevim’den arkadaşım aldı Ekim ayında teslim aldı

0 oy
önce (25,947 puan) tarafından

Peşinatı olanlara iyi kurasız sistemde zaten sana verdiğinin yarısını oraya ödeyince vermiş oluyor kurasız tamamen şans işi ödediğini meblağ yüksekse çıkabilir ama düşükse çok kişili kurslarda mevcut para eline geçene kadar hiç olur 

0 oy
önce (136 puan) tarafından

Biz aldık canim kurasız olana girdik. Belirlenen miktarin %40inı ödeyince odeme yapiliyor. Odeme direk size değil ama siz arabayi buluyorsunuz bilgilerini veriyorsunuz onlar uygunmu bakiyor sonra gidip satısı aliyorsunuz onlar saticinin hesabina yolluyorlar. Daha pahali bir araba secersende uzerini sen adama öduyorsun. Biz 6 ayda alalim diye biraz peşinat verdik taksitlerinide ona göre ayarladik. 6 aydan önce alamiyorsun zaten min 6 ay olması gerekiyor

önce (1,507 puan) tarafından

Peki canım peşinat ne kdr istiyor, dosya masrafı hariç.

Ben yeni atandım girmek istiyorum ama eşim peşinatsız gir diyor ama her ay 50 bin öde diyor. Ama peşinatsız oluyor mu? 1 ay sonra gidip başvurup konuşacağım 

önce (136 puan) tarafından

Peşinat sana bağlı canim biz ödemeleri düşük yapalim diye verdik ama acıkcası pisman oldum sonra keşke o paraya altin alip taksitleri yuksek odeseydik daha mantikliymiş. Pesinat mechuri değil taksitlerini yuksek tutarsin onemli olan o yuzde 40i tamamlaman nasil tamamlayacağın senin teecihine kalmış. Simdiden gule gule kullan canım

0 oy
önce (2,099 puan) tarafından

Kurasız şekilde 6 ayda veriyorlar biz daha almadık ama konuştuk evi de bu şekilde almıştık dosya masrafı 50 bin tuttu kredi kartına taksit yapılabiliyor aylık 12 bin de ödemesi ama istediğin miktar ve peşinata göre de ödemen değişiyor 

0 oy
önce (7 puan) tarafından

Kurasız 6 ayda aldık kuralıya girerseniz taksit süresince çıkar

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 148 göst.
19 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Prenses annesi. (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hilalimin annesiyim (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
28 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Prens_annesi (228 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,963 soru

24,351,241 cevap

346,495 kullanıcı

...