0 oy
110 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (21 puan) tarafından

Kaynanam ile çok sorunlarım olsu çook.Ama  tartışıp üstünü kapattık.altı üstlü oturuyorum. İyi olalım istiyorum tartışma sorun yaşamak istemiyorum  ama en ufak şeyde laf sokup duruyor (örn akşam misafirim vardi yeni bir halı almıştım grili beyazlı çocuklardan biri oyun oynarken çaya çarptı halıya döküldü bardak kırıldı , evim çok kalabalıktı ve benim 2 tame küçük çocuğum var 3 ve 2 yaşlarında  ister istemez yoruldum yani sabah oldu dünden kalma yorgunluğum varfı küçük bebeğim üzerinden bana laf sokuyor işte kızımın adı yağmur ne oldu yağmur niye sessizsin seninde mi karnın şiş  yani burda birinin karnının şişmesi demek birinden laf yemesi birine veya birilerine karşı dolu olması demek )Öz ablam ile görümcem eltiler bize gelip giderler öz ablam bile bana laf sokar durur maddi olarak durumumuz ondan iyi bir de daha önce hep dışarıdaydık şimdi memlekete geldik eşim astsubay oldu .Kendi evime 1 perde dahi alsam sizin paranız var siz alırsınız diye laf söyler durur. Eşimin memleketinde yani burda kimse kimseyi sevmiyor kendi öz ablam bile buradaki insanların huyunu almış aynı onlar gibi olmuş paso dedikodu laf kimse birbirini sevmiyor ama herkes birbiri ile samimi ve birbirlerinin evine girip çıkıyorlar kendimi uzak tutmaya çalışıyorum evime geliyorlar hastayım desem misafirim var desem kaynanam altta oturduğu için ondan haber alacaklar ki o da açığımı verir yani nasıl yapsam bilemiyorum onlar gibi davranıp kendi karakterimden de ol ak istemiyorum 

📊 Çoklu Seçim
0% (0 oy)
100% (8 oy)

1 cevap

0 oy
önce (1,599 puan) tarafından

Ay aman niye kafanıza takıyorsunuz ya , Gül'ün geçin böyle kabul edin kafanız rahat etsin. Vay neden böyleler aman niye laf ediyorlar ben ne yapayım diye düşündükçe hayat zindan olur. Doğru annecim sen haklısın de geç 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 470 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 928 göst.
22 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asya15 (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 225 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,664 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 727 göst.
3 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,556 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,311 soru

24,342,238 cevap

346,100 kullanıcı

...