Kaynanam ile çok sorunlarım olsu çook.Ama tartışıp üstünü kapattık.altı üstlü oturuyorum. İyi olalım istiyorum tartışma sorun yaşamak istemiyorum ama en ufak şeyde laf sokup duruyor (örn akşam misafirim vardi yeni bir halı almıştım grili beyazlı çocuklardan biri oyun oynarken çaya çarptı halıya döküldü bardak kırıldı , evim çok kalabalıktı ve benim 2 tame küçük çocuğum var 3 ve 2 yaşlarında ister istemez yoruldum yani sabah oldu dünden kalma yorgunluğum varfı küçük bebeğim üzerinden bana laf sokuyor işte kızımın adı yağmur ne oldu yağmur niye sessizsin seninde mi karnın şiş yani burda birinin karnının şişmesi demek birinden laf yemesi birine veya birilerine karşı dolu olması demek )Öz ablam ile görümcem eltiler bize gelip giderler öz ablam bile bana laf sokar durur maddi olarak durumumuz ondan iyi bir de daha önce hep dışarıdaydık şimdi memlekete geldik eşim astsubay oldu .Kendi evime 1 perde dahi alsam sizin paranız var siz alırsınız diye laf söyler durur. Eşimin memleketinde yani burda kimse kimseyi sevmiyor kendi öz ablam bile buradaki insanların huyunu almış aynı onlar gibi olmuş paso dedikodu laf kimse birbirini sevmiyor ama herkes birbiri ile samimi ve birbirlerinin evine girip çıkıyorlar kendimi uzak tutmaya çalışıyorum evime geliyorlar hastayım desem misafirim var desem kaynanam altta oturduğu için ondan haber alacaklar ki o da açığımı verir yani nasıl yapsam bilemiyorum onlar gibi davranıp kendi karakterimden de ol ak istemiyorum
Ay aman niye kafanıza takıyorsunuz ya , Gül'ün geçin böyle kabul edin kafanız rahat etsin. Vay neden böyleler aman niye laf ediyorlar ben ne yapayım diye düşündükçe hayat zindan olur. Doğru annecim sen haklısın de geç
1,489,311 soru
24,342,238 cevap
346,100 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın