Merhaba kızlar Geçen bir posta atmıştım az kalsın kızım düşüyor diye ve şu an sinirden ağlıyorum ben de buraya içimi dökmek istedim biraz bu sabah eşimle kavga ettik annesini aramış kavga ettik diye Annesi de beni aradı ne oluyor yine Ne var Sonra evime geldi kaynımla birlikte ne oluyor niye böyle yapıyorsun Ben de dedim Siz korkulukları yapmıyorsunuz kızım düşerse ne yaparım ben dedim O da sen korkuluklar için böyle yapmıyorsun Allah bilir Sen ne için yapıyorsun dedi kaynımda dedi Aç değilsin açıkta değilsin ne istiyorsun insan para için alamaz açım diye ağlamaz Ben de çok sinirlendim ben para için ağlamıyorum veya açım diye Ağlamıyorum dedim kızın camdan düşerse ne yaparım dedim siz düşünmüyorsunuz ben bari düşüneyim dedim sonra bana dedi sen kötüsün bunu Kaynım dedi bana Ben de dedim Ne yaptım ki ben size kötü oldum kardeşiniz kötü dedim O da sen ne kadar kötüysen O da senin İki katın dedi Ben de dedim hesabımız bir bana para göndermiyor Ben de kardeşimden babamdan istiyorum onlar gönderiyorlar bana dedim O da dedi ki babanın ve kardeşinin ıban'ını gönder onları ne kadar parası varsa onları göndereyim dedi ben de dayanamadım kaynımı ve kaynanamı evden Kovdum oturup bir güzel ağladım hamile halimle sonra eşimi aradım Dedim ben evden gidiyorum artık dayanamıyorum dedim annemi aradım anneme her şeyi anlattım Annem de Dedi baban akşam gelsin kayınpederini arar söyler niye böyle yapıyorlar senin Kaynın niye böyle sana söylüyor Ne hakları var diye Delirmek üzereyim iki çocukla oturup bir güzel ağladım başım çok ağrıyor ne yapacağımı bilmiyorum bilmiyorum Buraya anlatmak istedim
Patavatsızza bak ya yüzsüz yüzsüz bide hesap sormaya mi gelmişler can bu ya ne kadar hafife aliyorlar şuan çok sinirlendim sen kendini üzme bu devirde böyle insanların afedersin tepesine çıkacaksın yokse el üstünde olmazsın bunlar senin tepeme çıkar tam tersini yap ezdirme kendini bunlar içinde kendini üzme ye değmez git bı kahve yap iç keyif kahvesi en azından içinde kalmadı pat pat söyledin yuzlerine
Ben sustum ne dedilerse sustum ondan el üstünde değilim hep ezip geçiyorlar kocam malesef koca değil bu iki cocukla baba evinede gitmek istemiyorum bilmiyorum napicagimi
koca da bostan korkulugu. kocam varken kaynim ne hakla bana bisey soyler sen giy kendi karinla igras sen bana ne hakla boyle konusursun denmeli o kayina. para icin aglanmaz diyen kaynina. para icin aglanmaz ama benim vuzdanimda bes kurus para olmadan geziyorum kayninin da birse parasi sizle beraberse esger. azcik insan olup eslerinizi de dusunebilirsiniz magarada yasamiyoruz para lazim oluryor . elsenin esine olmuyor olabilir yada sen esine veriyor olabilirsin ama benim kocam bana vermiyor . gayette para icin aglanilir. ormanda yasamiyoruz herkesin cuzdaninda bi hasligi parasi olmali . kus kadar akillari buna basmiyor. ev tadilat edilecekse evde yasayan insan olarak su yapilsin bu yapilsin demeye hakkin var. kendi evinde biseylere karar vermeyeceksinde gelip benim evimin tadilatina mi karar vereceksin karsi komsunun evinemi sunu alalim bunu alalim diyeceksin.
kaynin para yollayalim dedigi zaman her ay yollayin siz sukadar miktar ben babamdan her ay aliyorum siz babama yollayin ben babamdan her ay alirim deseydin keske . sonucta bu ay yollayacak obur ay yine babandan isticen sen obur ay yine isticen . evi gecindiren koca yoksa babandan isticen. ozaman kaynin babana versin sizin giderlerinizi hasliginixi babandan al sen babana kaynin atsin her ay para @DeliMine...
Dedim Bi önce paran olsun babamın bana bir günde gönderdiği para 5 günde odeyemezsin dedim sen kimsinki gelmiş bana hesap soruyorsun kocam bile böyle hesap sormuyor dedim oda evli ve evin içinde eşine istediğini alıyor hiç kirmiyor onu
Ye i bir yıl olucak evime taşınali korkuluk yok mutfak dolabı yok balkonum daha yapılmamış kızım kurban bayramında o basamaklara takıldı yüzü paramparça oldu yine takan olmadi bide sobalı ev devletin verdiği o kömürü kullanıyoruz 15 20 günde bir boruları çıkarıp temizliğe öyle Bi ahım şahım bir hayatımız yok inşallah yarın heesey düzelecek
konu ne sadece camlara korkulukmu kiz rrendyolda bile var al çak 5 dk is bunun icin gebeymissim ne agliyon abarti bi durum goremedim ben bide niye kaynana veya kaynin yaptirsin senin yasadigin evin korkulugunu
ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek demis ya atalarimiz ee napcak anneside gel dememis pratik cozumler bulacak korkuluk biraz tuzlu gelirse cama cocuk kilidi takacak maliyeti en dusuk sey cocuk kilidi yasadigi aileyi tanir bilir su saattem sonra degismezde bastan nasilsa oyledir istedi kadar patlasin bak yapmazlarki kendini uzduyle kalir
Abartmak değil bu cebimde bir kuruşum yok kayinpederle hesabımız bir eşim ne çalışsa babasına gönderiyor ayda bir belki 500 attı attı atmadı kalıyor öyle babam kardeşlerim arada atıyor çocuk kilidi takılı bu zaman kadar cami açtığı yok ama geçen gün açmış bazen unutuyorum kilidini kapatmayı sipariş etmeyi bende akıl ettim ama para yok
kapida ödemeli alip kayinpederin adresine gondericeksin hayatim
Kayınpederi mi taniyorsam birazcık o kargoyu geri gonderir okadar yani
1 geri yollar 2 geri yollar eninde sonunda öder
İki evli insanı kendi hallerine bıraksalar bi bu sorunlar olmayacak.esinizde 2 yaşında çocuk gibi sizimi şikayet etmiş kaynın ne alaka sana karışma hakkı yok iyi cvp vermişsin terbiyesiz insanlara
Evet eşimi salsalar belki bu kadar tatsızlık olmaz kendi halimize bırakmıyor lar eşimde es değil malesef yanımda değil
Kaynanaya kayna bak sen hamile kadına eziyet etmeyi ne sanıyorlar izahet vermişin bir de ne gerek var kovmakla aşırı iyi yaptin ben olsam yüzlerine bile bakmam
Bakmicam zaten yıllarımızı kestim onlarla şimdi eşim düşünsün ya ben yada ailesi
Canım illaki korkuluk olmak zorunda değil bizlerde apartmandayiz evlerimizde korkuluk yok sadece çocuk kilidi var onlardan alıp takabilirsiniz ucuz bişey ama başka para vermiyor demisin ona diyecek bişey yok
Bizde de var kılıd hamile kaldigimdan beri unutuyorum kapatmayı bide hiç düşünmedim kızım cami acacagindan hesabımız bor olduğu için bize para kalmıyor hepsi kayinpedere gidiyor
Geçen seferki postunuzu hatırlıyorum . İyi yapmışsınız rest çekerek kendi ailesine öncelik tanımayı öğrenicek çalışıyorsa kendi evladına eşine çalışacak . Kaynınız konuyu nerelere çekmiş utanmaz .
Kendi bilir yarına kadar kadar düşünsün taşınsın ya eşine çocuklarına calisak yada ailesine çalışıp bizi kaybedecek insaallah bir gün yollarımı ayırdık diye posta açarım buraya yuvam yıkılsın istemiyorum
Çok değişik aileymiş ya bu kadar sorun olamaz balkon korumaligi inanamıyorum 😮ilk başta kocam dedigin velet sorunlu bacı sen babanla konuş babanin evine git pislikler ya şaka gibi
Yarına kadar düşünsün taşınsın karar versin yuvam yıkılsın istemiyorum ailesi yüzünden huzur muzur yok bize
Senin yuvan coktan bozulmuş yuvan yok ki bozulsun bunu eşin dusunecekti sen değil ailesi yüzünden değil kocan yüzünden huzurun yok kocan kalkıp benim çocuğum düşebilir illa o korumaligi yapacaksiniz yada karımı alip başka eve tasinacagiz demiş olsaydi böyle olmazdi akıllı ol biraz
Allahım kavga ettik diye anne mi aranır ya🤦🏼♀️ çocuk mu eşin. bvallahi iyi etmişsin, sana üzülmeyene sakın üzülme..çocuklarını ve kendini düşün
Evet kendimi çocukları dusunucem bun sonra beni dusunen yok
1,489,263 soru
24,341,680 cevap
346,078 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın