0 oy
74 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (743 puan) tarafından

Hanımlar bugün tekrar kan verdim daha çıkmamış ama kanamam oldu acile geldim adet kanamasina benziyor dedi alttan baktı birşey görmedi kan istedi yine verdim ama hamile değilsek gecikme olunca verilen kanda yüksek cikarmi 

2 Cevaplar

0 oy
önce (3,551 puan) tarafından

Kimyasalsa gittikçe düşer, senin düşük değerlerde çıkmıştı sanırım. Şimdiki kan sonucundan anlaşılır, geçmiş olsun 

önce (743 puan) tarafından

Evet 23 çıkmıştı çıksın kaç bakalım ozaman teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
önce (571 puan) tarafından

Canım bazı gebeliklerde hafif kanamalar normal sayılabilir elbette ki doktor gözleminde olmak şartıyla. Maalesef ki bazı kanamalarda düşük veya kimyasal habercisi olabilir. şimdi senin birkaç gün önce verdiğin kan sonucunda gebelik vardı zaten. o gün  söylenilmişti birkaç güne bir kan verip yükselme var mı yok mu kontrol edin diye. Şu an yapılacak bir şey yok kan sonucunu bekleyeceksin eğer kan sonucun düzenli artıyorsa takibe devam edilecek, ara ara doktora gidip  kanama sebebi nedir necidir takip edilecek ve kan vermeye de devam edeceksin. eğer kan değerin aynı seviyedeyse veya daha düşükse çok yüksek ihtimalle adet olmuşsundur yani o gebelikte maalesef kimyasal olmuş demektir

Bu arada ilk değeriniz 23 çıkmış düşük olduğunu düşünmüşsünüz ama şöyle bir şey var Her gebelik farklı olur önemli olan ilk etapta Beta HCG değerinin kaç çıktığı değil iki güne bir düzenli olarak artıyor mu artmıyor mu bu önemlidir. Mesela benim ilk gebeliğim bir hafta gecikme ile 23  iken öğrenmiştim 2 gebeliğimde maalesef kimyasal gebelik olmuştu adetime 2 gün varken 74 çıktığı halde 3 gün sonra kanamam başlamıştı ve o gün kan verdiğimde değerim 4'e düşmüştü kimyasal olduğu netleşmişti. 3. gebeliğimde ise yine adetten bir hafta sonrası değerim 17 idi yani 1. ve 3. gebeliğimde doğumumu yaptım sadece 2. gebelik kimyasaldı. dediğim gibi değerin kaç olduğunun hiçbir önemi yok önemli olan düzenli artmasi. 

Senin için şu an tek tedirgin olunacak durum kanamanın olması inşallah normal bir kanamadır zamanla durur geçer korkulacak bir şey yoktur yani inşallah değerin yüksek çıkar. şu an önemli olan O kan sonucunun kaç çıkacağı... bize mutlaka bildir kaç çıktığını hakkında hayırlısı olsun inşallah

Dr dan daha açıklayıcı anlattın Allah razı olsun Dr hiç birşey söylemedi alttan baktı sadece kan ver yarın gel dedi. Sonuçlar çıksın bakalım hayırlısı olsun inşallah haber ederim 

Sonuç çıkmış değerim düşmüş 6.23 olmuş belliki dış gebelik bugün gelen kanamayı adet olarak kabul edeyimmi. Tekrardan hastaneye gitmeme gerek var mı 

Dış gebelikten ziyade daha çok kimyasal gebelik gibi duruyor. Elbette gitmeye devam etmelisiniz doktor çağırdığı sürece. Çok geçmiş olsun ☹️

Teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 211 göst.
7 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tug.b7az21 (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.
7 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tug.b7az21 (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 399 göst.
24 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 418 göst.
20 Ekim 2020 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,271 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,153 soru

24,340,465 cevap

346,017 kullanıcı

...