Kızlar ben sürekli burda da bahsediyorum zaten çocuğum alerjik bir bebek diye görümcem bunu bilmesine rağmen çocuğuma yumurta bulunan ürünler veriyor geçen gün de çocuğa hazır kakaolu şekerpare verdi kızım 10 aylık ek gıda veriyorum ama yumurta alerjisi var tüm gece boyunca ağladı boynu elleri kaşındı yara bere oldu elleri kaynanam da gördü bir şey olmaz bir şey olmaz diyip durdular artık gerçekten kafayı yemek üzereyim ya gönül rahatlığıyla halasına bırakamıyorum kızımı eşim dedi ki boşver sesini çıkarma ama ben öyle bir yapıya sahip değilim hele de söz konusu aylarca olsun diye beklediğim tedavi gördüğüm korka korka iğneler olduğum kızım olunca hiç susamıyorum gerçekten ne yapcam bilmiyorum lütfen bana tavsiye verin nasıl sakin kalabilirim ya da haklı mıyım sizce kızmakla @sanalAnne sen ne düşünüyorsun bu konuda sence haklı mıyım
Kızmamışsın ki kızsan haklısın zaten bence direk halasıyla konuş tüm gece neler çektiğini söyle çocuğun
@sanalAnne teşekkür ederim sanalanne doğruyu söylemek gerekirse eşim de neler yaşadığımızı biliyor ama kardeşimdir annemdir diyor 7 aydır çocuğun alerjisi için ordan oraya gidiyoruz ya evet saçma gelebilir ama bir yerde toprak var onu sür iyi gelir dediler inanmasam bile şifa nerden gelir bilinmez dedim götürdüm çocuğum için bunu bile yaptım artık gerçekten sabrımın sonundayım
Bunu en fazla bir kez yaparlar ona rağmen onlara bırakıp gidebiliyorsan yalnız kalıyorsa sen haksızsın belli ki anlamaları kit o yüzden onlara güvenip bırakma beş dakika da olsa bırakma
Sorun orda zaten gözümün önünde yapıyorlar artık bile bile veriyorlar yalnız bırakmaya korktuğum gibi yanımda kucağına vermeye de korkuyorum eltimin kucağındayken birden verdi tatlıyı
Alerjinin çok tehlikeli boyutları var onlara sessiz kalınıp görmezden gelinecek bir konu değil işin sonu nereye varırsa varsın tepki göstermelisiniz
Bırakma canım bunu yapsalar daha çocuğun başından bir dk. Ayrılmam ben yani
Ayrılmıyorum zaten gözümün önünde yapıyorlar artık yemin ederim iyi niyet görmüyorum bu konuda neymiş zayıf kalmış sağlıklı olsun yeter
Madem sürekli yediriyor yapıyor Ozmn sen bırakmıycaksın çocuğunu nereye gidersen oraya götüreceksin o yüzden haksız buldum sizi kusura bakmada yani hem bırakıp hem sitem etmek
Artık gözümün önünde veriyor yalnız bırakmıyorum kızımı başkasıyla su içmek için bile babasını bekliyorum babası yanımdaysa haksız olmamak için vermiyor sadece 1 kere yalnız bıraktım bin pişman oldum artık yanımda veriyor eltimin kucağındayken birden verdi tatlıyı hepimiz şok olduk hemen aldım kucağıma bebeğimi
Ozmn ya birdaha gitmeyin yada baya sert bir şekilde uyarın
Çok nadir gidiyorum oraya o gelirse gelir görür
Canım sakin kalma zaten. Niye susacaksın ki. Normal bebeklere bile annesine sormadan kafalarına göre yiyecek icecek vermelerine sinir oluyorum hele ki alerjik bebek. Ölüme kadar götürür alerji siz bilmiyormusunuz diye bir kere gözlerini korkutsana. Bir de hazır gıda vermiş deli mi ne içinde ne olduğu belli olmayan şeyler.
Sorun da o zaten benim bütün randevularıma eşim de geliyor Çarşamba günü bebeğimin yatışı verilecek evde yumurtalı kek yapacağım doktor gözetiminde verilecek bebeğe yani herşeyi biliyor sadece verirken görmediği için bir şey diyemiyor o gece eşim de söylendi ne yaptın ne ettin diye kardeşine ama annesi izin vermiyor ağzını açmasına sırf bu yüzden ekpss'yi kazanmasını istiyorum burdan gitmek istiyorum artık bunu yüzüne de söyledim
Pes doğrusu eşine de yaa gerçekten çok sinir bozucu bir durum yaşadığın. Yatışı verilerek gözetim altında yumurtalı gıda verilmesi gereken bir bebeğe evde kaşla göz arasında şekerpare yedirmiş. Şuan benim bile sinirlerim tepeme çıktı.
Gerçekten bir de çevremdekiler bana abartıyorsun dedi teyzemle aynı eve gelin geldik teyzem şok oldu nasıl bunu yapar diye
Düşüncesizlik diyeceğim ama değil başka birşey bu
Kadın bildiğin çocuk üzerinden benimle ANNESİYLE YANİ inatlaşıyor gerçekten inanamıyorum artık
Bu hayati bir konu, net bir çizgi çekmelisin. Öyle eşinin dediği gibi boşver sesini çıkarma denecek bir durum değil.
Allah esirgesin bir gün evladın hastanelik olur vebalini kimse ödeyemez. Sen de. O yüzden emanet etme sakın.
Hayatta yalnız bırakmıyorum yemin ederim gece hastaneye kaldırdılar beni saat 1'de kendimle götürdüm bebeğimi mecbur kimseye güvenmiyorum artık
Seni o kadar iyi anliyorum ki bende guvenip cocugumu kimseye emanet edemiyorum bu cok kotu bisey esin neden sus diye cocugundan daha mi onemli ailesinin 2 dklik zevki ne anliyolar bundan cocuk aci cekiyo yani neden sorun sen degilsin cocuk ya cocuk hic acimasi merhameti yok bunlarin
Acıması var tabi ama kendi evladına var başkasına olsa yapar mıydı bildiğin inatlaşıyor benimle izin vermiyorum diye çocuk oyuncağı sanıyor konuyu
Iyide olmasi gerektigi gibi davransa vermicen mi kendi kendine ediyp bi cocugun canini yakiyo bi de kendi torunu yegeni yani o cocugun cdktigi acinin vebalini nasil odeyecek dusunsene yetiskin biri var biseye allerjisi var ve bile bile yediriyo o kisi aci cekerken mutlu mu olacak bu insanlar yooo eee o zaman kucucuk bebege neden yapiyolar o derdini snlatamiyo diye aci cekmiyo mu saniyolar senin kocan evladina acimiyo bacim brnim babanim amcamin cocuklarina bakti buyuk kizi domates yediginde pisik oluyodu amcamgil cocugu gormeye gelecekleri gon de cocuk kasla goz arasi yedi domatesi amcsm geldi bi gordum bezini sık sık degistir demiyomuyum ben sana diye kizdi babaneme o da cidindrn oldu sandi domatestrn oldu dedik onu niye verdiniz biliyosunuz da diye herkese giydirdi valla amcam yengeme bi laf yeri kalmadi
Gerçekten hiçbirinin savunulacak tarafı yok biliyor musun küçücük bebek sürekli ağzına bir şey tıkma çabası neden gerçekten anlamıyorum hoş biri haksızsın demiş kim dedi bilmiyorum
Haksizsini isaretleyen görümcenjz heralde.
Asla izin verme gerekirse çocuğu bırakma verdiği an da cinnet gecir.
Eşinde çocuğu kaşınmaktam mahvolmuş birşey olmaz diyor pes.
İsterse bişey olmasın senin verme dediğine neden diretiyorlar üstelik eziyet oluyor çocuğa sağlam bir tepkiiyi hak ediyorlar
Ya tepki veriyorum herkesi düşman etme kendine diyor çocuğum için düşman olan varsa olsun bu sondu yeminim olsun bir dahaki sefere rezil edeceğim onu
İsterse düşman olsunlar çok önemliydi sanki
Kesinlikle öyle artık kimse umrumda değil bu saatten sonra annem olsa tavrım net
🩷🪷
gece arayacan gorumceni gel al bak vocuga . durduk yere alerjisinden sebepli cocuk ciyaj ciyak aglio uyuyamio sayende perisaniz. gel al bak sabaha kadar sende cek ceremesini demek lasim o gorumceye
Bu sondu artık rezil etcem onu çünkü artık inada bindirdi işi verme dedikçe veriyor artık
Burada asıl hatalı olan kişi boşver bişey deme diyen eşiniz. Alerjisi olan çocuğa inadına birşeyler yediren görümcenizi hiç söylemiyorum bile ama senden önce eşin tepki gösterse belki bu duruma gelmezdi benim fikrim...
Görmedim bir şey diyemem kafasında benim hatrıma bir şey deme görürsem uyarırım diyor ama olacak gibi değil görümcem hayatta eşimin önünde vermez bir şey
Çocuğunu birakma tepkini göster kocanı da dinleme o çocuk ağlayınca kocan koca popusuni sana döndürüp aman beee uyutmadin gitti der horul horul uyumaya devam eder nazikçe uyarabilirsin bence
Artık nazik uyarma devri bitti bende çünkü nazikçe uyardığım için başıma geldi bunlar inat yapıyor artık ne verme diyorsam veriyor
Ben olsam arar vicdan yaptırırım. Sabaha kadar ağladı uyumadı heryeri kabardı diye hatta biraz da abartirim
Onu da yaptım zamanında kaynanam hiçbir şey vermedi ki diyip beni yalancı çıkarmaya çalıştı dedim herkesin önünde verdi nasıl bir şey vermedi sonra az falan dedi 🤦🏻♀️
Tavsiye sakin kalmayın olur bende
Bu son oldu zaten
Aynı şeyi bende yaşadım yenş 13 aylık Oğlumun kajuya alerjisi var kaynanam Gözümün önünde yesin birazcık bişe olmaz dedım kızdım onlara sorsan çok bilmişler cahil cahil hareketler yapıyolar tavrını koyup kızdıgın iyi olmuş
Ya alerji basit bir şey değil zalim bir cümle olabilir ama çocuk ölümü onlar için normal bir şey olmuş artık bu yüzden umursamıyorlar bence bunun başka açıklaması yok yani olamaz nasıl verebilirsin annesi verme diyor konu kapandı
Daha netttttt sınır koymalisin.
Artık öyle olacak kırılan kırılsın umrumda değil basit bir şeymiş gibi söz konusu bir bebekken inada bindiriyorlar işi
benim 17 aylik kizimin da bicok seye alerjisi var , herkes biliyor . bir sey yedirecekleri zaman muhakkak soruyorlar , biri yumurtaya alerjisi oldugunu bilip buna ragmen sekerpare veriyorsa onu parcalarim . cok net soyluyorum . bu kotu niyettir .
Kesinlikle kötü niyettir başkası olsa neyse doğumumda yanımda olan refakatçim olan biri bu Rabbim bana bir evlat daha nasip ederse onu istemiyorum yanımda
1,489,160 soru
24,340,569 cevap
346,031 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın