0 oy
117 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,535 puan) tarafından

image

Kızlar şu suratıma bakın ya birkaç ay önce saçımı kestirmeye gittim bir güzellik uzmanı bana cildin çok hoş dedi Allah kahretmesin o günden belli yüzüm böyle başta çenemdi şimdi çenemde hep iz kaldı şimdide yanağıma geldi sıra yokken nasıl geçebiliyor aklım almıyor birşey hissetmeden çıkıyor birde olduğumuz ilin suyu aşırı kireçli acaba omu yapıyordur saçlarımda egzama oldu kabuklanma kaşıntı var napıcam bilmiyorum randevuda alamıyorum olmadığı için özelde girişe 5bin istedi başına gelenler var mı nasıl geçirebilirim yardımcı olur musunuz lütfen yastıkla bu sivilcelerin bir alakası olabilir mi birde bunuda sormak istiyorum? 

1 cevap

0 oy
önce (7,555 puan) tarafından

Yüzünü hep temiz tut. Günlük bakımına dikkat et tonikle temizle yıkadıktan sonra. Cildine uygun ürün seçtiğinden emin ol. Mesela yağ bazlı temizleyici kullandıysan mutlaka onu arındır. Acayip sivilce yapar yoksa. 

Yastığına temiz havlu koy sık değiştir havluyu. Bir de beslenmene dikkat et o da sivilceyi tetikler. 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 299 göst.
11 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 287 göst.
29 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annakuzusu (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 881 göst.
26 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,678 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,153 soru

24,340,468 cevap

346,018 kullanıcı

...