İçimdeki kadın bazen dünyadan kopuyor herşeye yetişmeye çalışmak ama yetememek çok yorucu.Saglik sorunları art arda geldi eşim çocuğum ve ben .
Aslında sağlığın olmadimi hayatın bir anlamı olmuyor.eşin hasta boşan yada bırak diyenler acaba çocuğunuda bırak kendinide boşa der mi🥺🥺🥺galiba fazlaca yorgunum...
Bazen dünyayı sessize almak gerekiyor. Daha zinde dönebilmek için. Başarabilene ne mutlu..
👏👏👏👏👏
Son yazdığını anlamasam da günümüzün sorunu bu bence bıkmışlık
Sağlıklıyken herşey iyi hastalık gelince boşan iyi valla. Hangimizin yarına sağlıklı uyanacağının garantisi var.
Allah şifa versin inşallah. Eşinizin ve çocuğunuzun neyi var
Eşim köyde elektrik akımına kapıldı sonradan kalbinde sıkıntı çıktı oğlumada epilepsi tanısı kondu 🥺çok iyi yerlerde gördüm zorluğu da yaşadım hep güler yüz gösterdim Allah'tan gelen baş üstüne dedim bazen zorluyo genede napalim elhamdülillah diyip gene ona sığınıyorum
Allah şifa versin sizede güç kuvvet versin inşallah
Amin amin 🌹
Ağzı olan konuşuyor boşver...eşin hasta boşan dediğin olayı bilmiyorum ama herkesin hayat şartları bir değil kimi maddiyatla kimi hastalıkla sınanıyor kimisi ikisiylede sınanıyor maalesef sağlık en önemlisi o yoksa herşey olsada olmuyor 😟 rabbim sevdiklerimizi bize bizide sevdiklerimize bağışlasın inşallah 🤲
Amin canım inşallah ben hastalığı babamda ogrendim maalesef ama önemli olan insanın zor zamanında imtihan olduğunu düşünmesi bence
Dünyada imtihanla sinaniyoruz şükretmek ve sabretmek gerekiyor bunuda en iyi kadınlar yapıyor malesef ve herkesin hayatı 4 4luk olmuyor allah içinizi ferah tutsun
Aynen öyle canım sağol🌹
Rabbim şifa versin inşallah.
İnşallah ağır hastalık değildir
Allah razı olsun canım ❤️
1,488,976 soru
24,337,957 cevap
345,925 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın