0 oy
192 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,119 puan) tarafından
önce tarafından yeniden gösterildi

İçimdeki kadın bazen dünyadan kopuyor herşeye yetişmeye çalışmak ama yetememek çok yorucu.Saglik sorunları art arda geldi eşim çocuğum ve ben .

Aslında sağlığın olmadimi hayatın bir anlamı olmuyor.eşin hasta boşan yada bırak diyenler acaba çocuğunuda bırak kendinide boşa der mi🥺🥺🥺galiba fazlaca yorgunum...

6 Cevaplar

+1 oy
önce (64 puan) tarafından

Bazen dünyayı sessize almak gerekiyor. Daha zinde dönebilmek için. Başarabilene ne mutlu.. 

önce (1,119 puan) tarafından

👏👏👏👏👏

-Reklam-
+1 oy
önce (2,990 puan) tarafından

Son yazdığını anlamasam da  günümüzün sorunu bu bence bıkmışlık 

+1 oy
önce (8,456 puan) tarafından

Sağlıklıyken herşey iyi hastalık gelince boşan iyi valla. Hangimizin yarına sağlıklı uyanacağının garantisi var. 

Allah şifa versin inşallah. Eşinizin ve çocuğunuzun neyi var

Eşim köyde elektrik akımına kapıldı sonradan kalbinde sıkıntı çıktı oğlumada epilepsi tanısı kondu 🥺çok iyi yerlerde gördüm zorluğu da yaşadım hep güler yüz gösterdim Allah'tan gelen baş üstüne dedim bazen zorluyo genede napalim elhamdülillah diyip gene ona sığınıyorum 

önce (8,456 puan) tarafından

Allah şifa versin sizede güç kuvvet versin inşallah 

Amin amin 🌹

+1 oy
önce (3,724 puan) tarafından

Ağzı olan konuşuyor boşver...eşin hasta boşan dediğin olayı bilmiyorum ama herkesin hayat şartları bir değil kimi maddiyatla kimi hastalıkla sınanıyor kimisi ikisiylede sınanıyor maalesef sağlık en önemlisi o yoksa herşey olsada olmuyor 😟 rabbim sevdiklerimizi bize bizide sevdiklerimize bağışlasın inşallah 🤲

Amin canım inşallah ben hastalığı babamda ogrendim maalesef ama önemli olan insanın zor zamanında imtihan olduğunu düşünmesi bence

0 oy
önce (5,505 puan) tarafından

Dünyada imtihanla sinaniyoruz şükretmek ve sabretmek gerekiyor bunuda en iyi kadınlar yapıyor malesef ve herkesin  hayatı 4  4luk olmuyor allah içinizi ferah tutsun 

Aynen öyle canım sağol🌹

0 oy
önce (1,401 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah.

İnşallah ağır hastalık değildir 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 152 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Minikkus0 (717 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 141 göst.
9 Şubat 2022 Kültür-Sanat kategorisinde Aslıhanınannesi (2,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 385 göst.
+1 oy
6 cevap 281 göst.

Kategoriler

1,488,867 soru

24,336,426 cevap

345,876 kullanıcı

...