0 oy
643 göst.
Diğer kategorisinde (1,983 puan) tarafından
Aslında açık açık ortada insan hayatını nasıl tehlikeye soktuğu ki büyük yaşta insanın bile ciğerlerini sömürürken anne rahmindeki bir bebeğe nasıl zararlar verir ben içene kızmıyorum ben uğraşmayıp çaba göstermeyip bırakamayanlara kızıyorum bende içen biriydim ben hergün kendime kızıyordum neden diye neden insan hayatı bu kadar ucuz mu bir paketlik canımız mı var bizim diye bu gün yarın bırakıcam diye uzun sürdü benim çabamda ve inanıyorum siz içenlerde bırakabilirsiniz bağımlılığı en iyi kendimden biliyorum ben ama anladım kı benim bebeğimin sağlığı bırakın bir paket sigaradan bana zararı olan yiyeceklerden bile daha önemli ben başardım eminim sizde yapabilirsiniz. ☺️

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hamile kaldığımı öğrendiğimde sigarayı bıraktım ve 9. aya kadar içmedim.  Bu sürede annem vefat etti, eşimle boşanma aşamasına geldim ve 9. ayda tekrar başladım sigaraya. Doğru değil elbet ama beni az da olsa rahatlatıyor. Şu an günde 1 ya da 2 tane içiyorum. 
(1,983 puan) tarafından
Gene iyi. Başarmissin canım günde bir paket içmektense bir iki tane içmek normal
-Reklam-
0 oy
tarafından
Insanın en büyük düşmanı kendi nefsi dir nefsini terbiye edebilmenin daha sırtı yere gelmez net ")
(1,983 puan) tarafından
Nefsini köreltip  kendini tutmakta insnin elinde tabiki
tarafından
Nefis terbiyesi çok zor ya gerçekten haram insanin nefsine hep başka bir tatlı geliyor ama 40 gün sadece 40 gün kendine hakim oldun mu tamam bir daha o şeye yönelmezsin
0 oy
tarafından
:) sigara hic icmedim afferim kendime ama insallah icenlerde birakir ya  adam parasini hergun atmis kumbaraya iki katli ev aldi dusunsene hem sagliga zararli hem ekonomik olarak gercekten cok zarar 
(1,983 puan) tarafından
Evet gerçekten öyle sigraya  verilen paraya yazık
(2,483 puan) tarafından
Hangi sigara kullaniyomus bacim o 2 katli ev nedirr vayy babaaaamm :DdDd
tarafından
Valla esimde cok iciyo keske oda boyle bisiy yapsa hem sagligina zarar vermez hem parasina yazik cidden sen nasil biraktin
tarafından
Ne biliyim kiz ben :D parlamenttir buyuk ihtimal hahaha kiz bi senede biriktrmis bende esimden hergun 20 30 tl alip biriktrorm iki haftada 300 tl biriktrdm 600 esim verdi biriktrmk isteynce birikiyo valla :)
(2,483 puan) tarafından
Eşim en sonunda yeter birak icmiceksin sigaraya vercegin her kurus haram zıkkım olsun dedi
O gun cok kizmistim ama ondan sonra iyikide diyorum oyle bisey soylemis yoksa asla birakamazdim
Ben hamile oldugumu ogrenince 1 hafta icinde biraktim dogurdum tekrar basladim oyle iste
tarafından
Keske baslamasaydin kuzum bak ne guzel birakmissin ama
(2,483 puan) tarafından
Ondan sonra esim birakcaksin diyip o lafi dedi zaten cok sukur artik icmiyorum
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Bende birakanlardanim ama esim vesile oldu :Dd

Sigaraya vercegin tek kuruş haram zıkkım olsun bogazindan gecmesin dedk :DdD
(1,983 puan) tarafından
En iyisini demiş canım ne güzel birakmissin :))
0 oy
tarafından
Seni takdir ediyor bu postu sonsuz artı ile oyluyorum. 
(1,983 puan) tarafından
Canim benim teşekkür ederim güzel yorumun için:)
0 oy
(163,574 puan) tarafından
Cok sukur ne ben ne esim kullaniyo bizim kotu aliskanligimiz gazli icecek ve abur cuburlar 
(1,983 puan) tarafından
Onlar dumandan daha iyi canim:))
0 oy
tarafından
Nasıl başardın yol göster ben başaramadım
(1,983 puan) tarafından
Canim elimdeki son paketi bitirdim arkasından bir daha almadım kendi kendime kafamda bitiricem dedim Allah'a şükür bitti önemli olan kafada bitirmk
0 oy
tarafından
hamileyken ilk dort ay hic icmedim son ayda cok sikintilar oldu gundr bir veya iki gunde bir içerdim simdiyse birakmayi düşünüyorum ama nasil olacak bilmiyorum 4 gunde bir bi paket gidiyor bazen almayinca gunde bi taneyle idare ediyorum nasil biraktin canim ben cok istiyorum birakmayi
(1,983 puan) tarafından
Canim önce kafamda bitiricem dedim kendime ve elimdeki paket bitince birdaha almadım kuruyemiş meyve tükettim hep
tarafından
ben de bu elimdeki.son paketten sonra birakmayi düşünüyorum insaAllah basarabilirim
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Bağımkılık yaptımı zor oluyor bende çok şükğr eşimle nişanlandıgım gün bıraktırdım 6 yıldır içmiyo
(1,983 puan) tarafından
Aynen canım zor oluyor iyi birakmissin en iyisi zaten
(1,818 puan) tarafından
Aynn sadece arada bi stres yaptımı tek 1 tne içiyor
0 oy
(2,975 puan) tarafından
Cok pisbi illet insan zarar oldugunu bile bile dayanmyo icyo ben tiksiniyorum kokusundan bile insallah birakanlar olur 
(1,983 puan) tarafından
İnsallh canım ya gerçekten hep cebe hem insanın vücuduna zarar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 115 göst.
15 Temmuz 2025 Kültür-Sanat kategorisinde Bsrakran (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 57 göst.
13 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Bsrakran (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 31 göst.
0 oy
1 cevap 72 göst.

Kategoriler

1,477,599 soru

24,185,809 cevap

336,609 kullanıcı

...