Hadi gecenin sohbetini ben başlaytayım. Hiç sizin an gelip güvendiğiniz değer verdiğiniz insanların gün gelip tanıdığınız gibi olmadığı veya nankörleştiğini gördüğünüz. Artık kimseye güvenmeyip tek kalmayı seçip kabuğuna çekilip hayata tek kişi olarak devam edip , aslında asıl mutluluğun bu olduğu ve kendi başına kalınca aslında gereksiz tüm dertlerden de kurtulduğunuz keşke daha önce bunu yapsaydım dediğiniz bi dönüm noktanız oldumu?
2019 da bir ameliyat oldum hem de atandığım gün ölümden döndüm resmen o ara bir sürü insan silkeledim hayatımdan şimdi sadece ailem var benim için değerli
Rabbim sağlıklı günler nasip etsin, işte zaten kötü günde belli oluyorlar
Sağol canım inşallah
Nankör olan biri yüzünden etrafa olan güveni kesip, kabuğuna çekilmek, kendine haksızlık olur. O tür insanları silersin olur biter.
Maalesef dğnya kadar iyilik yaptığım insanlar hiç şaşmıyor nankör yada iki yüzlü çıkıyorlar. An gelip kendimi uzaylı gibi düşündüğümde olmuştur acaba benmi anormalim de onlar normal diye düşündüm.
Bu kadar yüksek bir nankörlüğe uğramadım. Bu kadar kalbim kırılsa belki farklı olurdu, bilemiyorum. Öyle gereksizlere gerek yok.
Maalesef anlatsam Yarına kadar bitmez herhalde bu hayatta iyilik yapmadığım kimse kalmadı ve hepsinden de fena fena darbe yedim buna Öz ablalarım dahil Şu an benle konuşuyorlar arayı biraz düzeltmeye çalıştık ama gönül kırıldıktan sonra artık eski samimiyet olmuyor yani demem odur ki insanlar üzerinden çok sınandım
Halamın gelini vardi kimse sevmezdi berbar yasiyordu halamla 2 sene boyunca haftada 3 gün bize geldi yattik bizde yedik içtik
Sonra birgun dayanamıyorum artık evimi ayırmak istiyorum vs dedi
Bende zamani gelince olur dedim ( 3 aylık hamilydi acale evlendi , kumar oynadı 500 bin kaybetti) onların borcu vs vardi yeni Bir ev açılmadı neyse annesine küsüp gidecek evini ayirmdn gelmycekti bende bildiğini yap dedim o kadar degiskktiki neyse gitti
Halam beni aradı bunu sen doldurdun diye size geliuor senin evine düzenine esyana hefes ediyor dedi sok oldum ben ona kardeş olarak hayatımı actim kizim 3 kızı 2 yasindaydi herseyini ona verdim herseyini her türlü yaninda oldum evi ayrıldı ama arada bende kaynadim 3 4 aydr gorusmuyorz en son planına benide mi allet ettin dedim engeldim degisik bir zamandı yokluğunu aramıyorum ama
Hep zaten değer ve merhamet ettiklerimizden geliyor .Bende arkasında durduğum destek verip sahip çıktığım insanlar meğersem arkamdan kuyumu kazıyormuş.
Simdi kimseyle samimi olmuyorm
Maddiyat bir köşede dursun hep yanında oldum ama son konusmada bana hasntye gittin kızına ben baktım dedi bobrek hastasym 2yilda toplasan 5 6 kere bir kaç saat bakmstir ben size 1 kere geldiysem sen 2 kere geldin vs dedi evet oda geldi bende gittim ama o hep ısrar etti gel diye yemek yapmayı bilmezdi halam ve kayinbabsi işten gelmdn beni arardı ne olur gel yemeği yap diye kizimla gider yapardm yemegni pilavni hergun tarif verirdim gidemesem bn onu 2 sene agirladm her hayeli berabr kurduk eşya almya berbar gidecektik evini söyle böyle dosyycektik şimdi benm dusmanlmla can ciğer olms ama darbe yemesi yakindr ondan ilahi adalet
Muhtemelen oda olacak , adalet asla şaşmaz . Herkes ektiğini biçer. Belki böylesi daha hayırlı olmuştur daha erken fark ettin gerçek yüzünü Bir de yıllarca dostluk kurup Anılar hatırla biriktirip üstüne üzülseydiniz daha da kötü olabilirdi
Şükür diyelim
Herks birseyle sınanıyor bu hayata
Simdi arkdas olurken birsey anlatmaya çekinir oldum ilerde yüzüme vurur mu diye uzak duruyorm artık
Maalesef öyle valla, arkadaş kursanda asla tanıdık olmayacak senin çevreni bilmemesi daha iyi bence .
Evet oldu eşimin ailesine inandım değer verdim ama hep boş sonuç nankörlük Kendi kabuğuma çekilip hepsiyle arama mesafe koyunca ne kadar da kafamın rahat ettiğini anladım hepsi Faso fiso yani
Aynen öyle canım, benimde kaynanam çok nankör ve art niyetli bende aynı senin gibi yaptım . İnanılmaz rahatım ve huzurluyum.
👏👍
Olmadı çevremdeki insanları çok iyi seçerim daha doğrusu herkes arkadaşım olamaz herkesle arkadaş olmam
Rabbim hep iyi insanlara denk getirsin inşallah
Ailem hariç kimseye güvenmiyorum artık gerekte yok! Çok sevip değer verdiğim birinden sürekli darbe yiyorum, lafımı sokamadığım için bu durum devam ediyor bir yerde lafımı fena sokup bütün bağları koparacam ama akraba olduğu için bişi yapamıyorum. Yapmakta istemiyorum o kadar çirkinleşmek istemiyorum vefasız olanı oluruna bırakmak istiyorum
Sen de muhtemelen benim gibisin olmadık yerde hep kibarlığımız tutar hep iyi yanımız ağır bastığı için o an o şekilde konuşmak aklımıza gelmiyor bu tür insanlar sadece canımızı acıtır ruhumuza ve benliğimizi iyi gelmez bizi hasta ederler En iyisi odur ki iyi gelmeyen herkesi dışarıda bırakmak
Kesinlikle öyle canım
Asıl mutluluk ne kalabalıkla ne tek kalmakla oluyor bacım. Çağımızın sınavı yanlızlık zaten. Bu site niye bu kadar tutuyor, yanlızlıktan. Güven meselesine gelince ben hiç güvenmedim yinede kazık çok yedim babamdan. Canı sağolsun iyi olsun benden uzak olsun. Herkesin imtihanı ayrı ayrı. Allah kaldıramayacağımız yük vermesin
Kesinlikle haklısın canım amin inşallah Rabbim iyi insanlara denk getirsin
Kayınpederim için ist bırakıp Urfa'ya köye taşındım ne nankörlük hafif kalır neler gördüm neler sonuç olarak farklı şehirde taşındım eşim oğlum sağlığından oldu olan olaylar yüzünden.Allah hayırlı kişiler çıkarsın önümüze en önemlisi bu yoksa ha yanlız ha kalabalık insanın kendisinde bitiyor hersey
Orasıda öyle vallahi canım ben de memleketten uzağım bazen Köye gel taşın diyorlar ama o mahallelerde dönen dedikodular olaylar böyle biraz fragman gibi gözümün önüne geliyor orada az çok neler yaşayabileceğim Ailem orada olmasına rağmen Gözüm Kesmiyor oraya gideyim açıkçası cesaretim yok Bazen Belki de çoğu tanıdıklardan Uzak olmak insana daha çok huzur veriyor diye düşünüyorum
Bunu belli bi yaştan sonra anlıyorsun insan 20 li yaşlarda hep birilerine iyilik olsun diye hep el atıyor bir zaman sonra bakıyorsunki tek kalmışsın herşey tecrübe hayatta işte (sakın gitme haa)
Haklısın valla, gitmem zaten
Şuan o noktadayım herkes var ama benim için yok ölsemde kimsede yardım istemem annem dahi çokkez darbe aldım hayalkırıklığına uğradım ama en büyük kazıkları kocamdan yedim şimdi ben ve iki kızım tek başımıza mutluyuz ruhende kendimi toparlasam süper olur
Rabbim mutlu huzurlu günler nasip etsin inşallah çok şükür eşimden yana şanslıyım sadece o bana anne baba dost arkadaş oldu açıkçası kimseden görmediğim sevgi ve değeri ondan gördüm tabii ki aynı şekil Ben de ona veriyorum ki bunun ekmeğini yiyebiliyorum En azından hayatımdaki nankör olmayan tek insan o herhalde
Benim bu yaz ayağım kırıldı çok önemsenecek bişey değil böyle söyleyince ama iki küçük annesi olarak o ayak kırığım yüzünden 1 hafta annemlerde kaldım çocuklarım anne hadi sen yap dediği zaman içim bi tuhaf oldu kalkamıyorum kardeşlerim annem koşuyor peşlerinde yedi kat el aradı ama her işine koştuğum bir iki kişi vae onlar asla aramadı sormadı oysa en ufak grip oldukları zaman bile arıyordum ben 1 ay ayağıma doğru düzgün basamadım bunu bilmelerine rağmen yinede bi geçmiş olsunu bişeye ihtiyacın vae mı diye sormadılar bende ondan sonra kestim ve anladım ki bana bişey olsa yanıma kalan annem kardeşlerim çocuklarım ve eşim geri kalanın nasıl işine gelirsen öyle
Genelde öyle oluyor o kadar çok fazla fedakarlık ve iyilik yapıyorsun ki gün geliyor bu onlar için normalleşiyor ve bu senin görevinmiş gibi görüyorlar Rabbim insanlara denk getirsin sağlık huzur versin inşallah Çok geçmiş olsun bu arada
Olmaz mi
Boşanmişim okulda çalışıyorum oğlu eve gelmediği gecenin sabahı kaynanam okulda bitiyordu bu evine alıyor oğlumu diye kavga ediyordu
En son babam okula gelip rezillik çıkartmıştı, niye kovmuyorsunuz diye, canıma tak etti ülkeyi bırakıp çıktım yıl 2015 tı heralde
Ay çok kötü yaa , resmen benim kaynanam gözümün önüne geldi benzer yanları varmış. Onlardan kurtulmakla iyi yapmışsın. Benim kaynanamda çirfekin teki mesafe koydum araya çok huzurluyum.
Allah bozmasın canım gerektiğinde silmek gerekiyor kim olursa olsun
Allah razı olsun canım, kesinlikle öyle
Ben oyleyım herkesı sıldım bır ben ve cocuklarım
Rabbim huzur ve mutluluk versin inşallah
Ohoo 2 3 günde yasarım şuan tüm ilişkileri kestim o derece
Sende bendensin, şansızıklıkmı bizdeki bilemedim
Değişir ümidi ile hep öyle diye diye gelıyor basıma benım
Tam bu noktayim gece gündüz iyisiyle kötüsüyle yanyyanaydim şimdi tanımıyorum gibi davranıyorum selam dahi vermiyorum .
Nasıl değişti böyle anlamıyorum Allah sonu hayretsinnn.
İşte bende şu an o durumdayım , kardeşim dediğimiz 15 yıllık dostluklarda bitebilir muş
Nasıl değişti böyle anlamıyorum Allah sonu hayretsinnn....soğudum . Resmen
Dönüm noktası eski verdiğim değerin noktasını bile vermiyorum insan kimin ne m.al olduğunu anlaması çok güzel
Hem çok iyi , hemde insanlara güvenimiz yok oluyor
Evet benim hiç kız kardesim olmadı lisede bir kız arkdsmı çok seviyordum o kadar kanım kaynıyorduki adeta öz kardesim gibiydi birlikte üniversiteye gittik iki sene aynı odada yaşadık ben sürekli ona hediyeler alıyorum sürprizler yapıyorum yediğim hiç bir lokma onsuz gecmezdi onun ünivetistede bi ilişkisi vardı ayrıldılar okul bitince sonra evlendim ayrıldım oda evlendi bana soğuk yapmaya basladı dacet ettim eşiyle gelmedi açmamaya başladı sonra baska bir ortak arkadasımız dediki kocası üniversitedeki ilişkisini öğrenmiş oda benim buna sebeb oldugumu tanıstırdıgımı filan söylemiş topu bana atmış bende ayrılmıştım o zmnlar eşine beni kötü kadın olarak lanse etmiş bunları duyunca insanlara olan bütün güvenim kayıp gitti şunu anladım sen ne kadar iyi kalpli olursan ol ehline denk gelmediğin sürece nankör insanlara hiç bi zaman değer vermemek lazım çünkü işleri bittiğinde ilk kolay olanı harcıyor o günden sonra bidaha kimseye ne güvendim ne ısındım
Yutkunur okurken, çok acı bi tecrübe olmuş . Rabbim iyi insanlara denk getirsin. Benimde çok bi farkım yok
Amin bazen Acı Gerçekler ne kadar acı verse de o kadar olgunlaştırıyor hayatın acımasızlığını Yüzüne yüzüne vuruyor Hiç Kimseyi kendin gibi görmemeyi öğretiyor sana her acı bir tecrübedir her tecrübede olgunlaşmaktır
Şuan kendi başına takılıyorum kimseyle muhatap olmuyorum çokta rahatım
En güzeli misss...
Bu sene yaşadım onu eşim ile ayrılma aşamasında iken kimin dost kimin düşman olduğunu gördüm en yakın arkadaşlarım bile beni sadece psikolojik destek için yanında tuttuğunu fark ettim sonra bıraktım ve ben hatalı oldum yapıcak bişey yok herkes kendi yolunu çiziyor 🙄😌
Kötü günde belli ediyorlar zaten. Bazende düştüğünde ilk tekmeyide en yakınından alıyor insan.
Ben hep oyleydim ya taa cocuklugumdan itibaren vardi baktim esiliyorum uzaklastim sonra kimsem kalmadi
1,489,158 soru
24,340,517 cevap
346,027 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın