Kızlar kac senedir kaşıntım vsr sirtim vebust kollarim sivilce gibi şeyler cikiyor asiri kaşınıyor gece uykudan uyandiriyor kafayi yiyecrm
Heryerim8nmahf ettim kaşımaktan kullandığım ilaclar fayda etmiyo
Iyi bir dermatoloji bulamadim
Ne yapacam Bilmiyorum 😔
Stresten canm dikkat et kaşıdiginda dus al hemen
Mantar olabilir mi ciltte o da böyle aşırı kaşıntı yapar
BilmBilmiyorum ne olduğunu sırtımı kollarimi hep yara yaptim
Ne olduğunu söylüyor mu doktor
Biri egzama diyo
Diyeri başka birsey diyor
Anlayamadım
Özele yazdgima bakabilir misnz 😇
Bir süre çörekotu iç bir de D vitamini kullan
Doktordan başka çaren yok alerji içeriden gelen bir şey canım
Alerji testi bile yaptim temiz cikti
Geçmiş olsun canım sirkeli su ile duş alabilirsin faydası oluyor bende bir kere öyle bir durum olmuştu sirkeli su ile duş almıştım
Tamam canım deniyecem mutlaka teşekkür ederim
Rica ederim canım tekrardan geçmiş olsun
Geçmiş olsun öncelikle eğer uykudann uyandırıyorsa uyuzdur iyi bir karisim yaptırın eczaneden tüm bedeninize surun üç gün yikanmayin evde başkası varsa sursun tüm eşyaları 60 yada 90 derece yıkayın geçer insallh jasinti bir aya kadar tam gecmez
Canm **** olsa evdekilere gecerdi kac senedir var
Kimseye gecmedi
Canim benimde annem bı 9 ay kadındı ailede kimsede birşey yoktu sonra babamda gözüktü sonra kardesimde onlara karışım haxirlatim detayli tarif ettim atlatilar gamdolsun insallh rabbim sanada şifa versin
Bı arkadasimda da olmuştu sanki bu uuyuz olmusum demişti krem kullandı geçti belkide öyle bsiey olabilir
Deyil cano kimseye bulaşmadı
Kac senede u y u z evdekilere eve gelenlere herkese bulasirsi benimde vücudum bir sene boyunca kaşınıyordu kafaya çok takmıştım gitmediğim doktoe kalmadi en sonunda kendiliğinden gecti geceler daha çok kasinirdi doktor stres demisti galiba ondandi
**** deyil canm çünkü onlar kasıyordu beni hic gemedo kimseye bilemiyorum
Gün geçtikçe daha kötü oluyor
Uyu..z olabilirmi evde diğer kisilerdede varmı. Mantar egzama bir şekilde geçer uyu..z çok uzun sürer
1,489,195 soru
24,340,907 cevap
346,043 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın