0 oy
421 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,257 puan) tarafından

Dün erkek kardeşimin açık görüşü vardı Bursa'ya gittik annemle, orada ki kantinde banka kartı ve kredi kartı geçiyordu sadece.  Arkamda ki kişiler konuşurken kulak misafiri oldum kızın biri oradan birine dediki "Abla kartın varsa parasını vereyim çocuğa kek alabilir misin" dedi , kadında kart kullanmıyorum ablam dedi. Neyse döndüm dedim ki gelin ben alayım . Gittim kek aldım verdim ama çocuğu görmemiştim ben. Meğersem 5 aylık bebeğe verecekmiş popkeki 😣 açtı keki ağzında çiğnedi çiğnedi 5 aylık el kadar bebeğe yedirdi 🤮 gördüm bunu kızdım sen ne yapıyorsun o çocuğun bünyesi ne ki şekerli paketli gidalar veriyorsun diye 

Bana dedi ki "Abla o alışkın biz herşeyi yediriyoruz" 🥲 

Ne desem boş ne haliniz varsa görün dedim sonra çocuk ağlamaya başladı susmadı aldım bide çocuğu susturdum oynadım 😅 benim midem bulandı sizinde bulansın 😁

16 Cevaplar

+4 oy
önce (8,098 puan) tarafından

kimsenin anneliğine karışmayalım laf etmeyelim tamam da bu nedir ya🤦🏼‍♀️ bi de alışkın 🤦🏼‍♀️şimdi bu moda varmış tiktokta çok fazla video dönüyormuş 2 aylık bebeğe Nutella verdim pişman değilim, yeni nesil anne olmayacam. 6 aylık bebeğime ekran açıyorum pişman değilim, yeni nesil anne olmayacam 😂ulan bizim annemiz de yeni nesil anne değil ama bize de popkek vermedi yani😂

çiğneme olayı apayrı zaten. birkaç tane video gördüm doktorkarın işte yenidoğan bebeği öpmeyi öptğrmeyin, bunlar bunlar olabilir gibisinden. altında şu yorumlar var, ben öpüyorum bir şey olmuyor, çocuğumu sakınacaz🤦🏼‍♀️

evet sakınacaksın 🤦🏼‍♀️

önce (6,049 puan) tarafından

https://youtube.com/shorts/4PwZ27TjgQU?si=iUKnd7BXdH90s5A_

Gecen izlediğim video geldi aklıma insan ağzındaki mikroplar 🤦🏻‍♀️🥴

e pisiz zaten🤦🏼‍♀️ aynı kaşığı bile kullanmamaya çalışıyoruz millet uçuklu falan öpüyor bi de didekt öldürecekler çocuğu 🤦🏼‍♀️

önce (1,257 puan) tarafından

Tamam gözde şimdi daha fazla şaşıracağınız birşey söyleyeyim 😅 çocuğun annesi 17 yaşında ve çocukta kimlik yoktu o yüzden babasını göremedi 😁 romanlar zaten onlarda bu olay çok normal 

önce (1,976 puan) tarafından
+1

😂😂😂😂 eskiden dedem de bana yaparmis onu. cignermis verirmis bana😂😂😂 birlik oturuyolarmis ben 5 yasina kadar. annemde bise diyemiomus yazik. bana daha yazik bende bebek biseden anlamadan yiomusum😂😂😂

@DP şaşırmamak lazım😅

@casperiye11 benim ablama da babaannem dedem bakmış, dedem de leblebi falan çiğner verirmiş, annem yapma etme dese de yaparmış 🤦🏼‍♀️ bi de dedem bi ot çiğnerdi, adını hatırlamıyorum ama değişik kokardı, eskilerin sigara içmek yerine çiğnediği bir ot 🤦🏼‍♀️

-Reklam-
+2 oy
önce (2,915 puan) tarafından

Kekten daha zararlı olan şey annenin ağzında çiğneyip vermesi . Nerden tutsan elinde kalıyor yazık ya

Ve anne 17 yaşındaydı çocuğun da kimliği yoktu 😣

önce (2,915 puan) tarafından

Bazı çocuklar dünyaya 10 - 0 geride başlıyor çok uzuluyorum. 

+1 oy
önce (6,049 puan) tarafından

Kız biberona kola doldurup veren var benim çevremde 9 aylık ken . Hemde o bitti çay doldurdu . Vermezsem ağlar dio bide. İyide o çocuk doğuştan kola tadıylamı doğdu nerden bilsin de istesin ağlasın.

Ahh ahh herkes anne olmasın diyoruz ama yapacak bişeyimiz yok maalesef. 

önce (779 puan) tarafından

En eğrenç nesil bu devirdeki gençlik bence 

Ya ne kadar kötüler . Keşke annelik sınavdan geçse . Bide çocuğun annesi 17 yaşındaydı 

Çocuğun annesi değilde çocuğu olan çocuk 

önce (2,064 puan) tarafından

Kızım hastahane de enfeksiyondan dolayı yattiginda yanımızda 6 aylık bı bebek de yatıyordu aynı şikayetten enfeksiyon değeri yükselmiş kadina kola doldurdum verdim bi baktım çocuğuna içirdi şok olmuştum 42 yaşındaydı ama kaç sene çocuğu olmamış 

Yani bilinçli olmak yaşla alakalı değil

+1 oy
önce (891 puan) tarafından

3.5 yaşındaki oğlumun paketli gıda yediğinde çektiğim vicdan azabı 😔 bu arada öyle ya da böyle Rabbim hayrını kabul etsin iyilik yapmışsın sonuçta ❤️

Yemin ederim o çocuğa alacağını bilseydim almazdım çok üzüldüm yaptığına , parasını da almadım zaten 😅

önce (891 puan) tarafından

Ama senin niyetin farklıydı nerden bilesin ki ya da kimin aklına gelir kesene bereket canım 

0 oy
önce (1,690 puan) tarafından

Ciğneme olayı her türlü yanlışki zaten kayinvalidem der hep eskidendi o tabi herkesin kendi bildiği karışmıcan biz korkuyoruz hele küçükken bide :((

Bebeğin annesi 17 yaşındaydı cahil nesil :(

0 oy
önce (6,598 puan) tarafından

Sümeyye sana gördüklerimi anlatsam varya 3 gün kendinize gelemezsiniz🤣 bu çok normal bir davranış 

Ya burada bir arkadaş çocuğunun eline sigara verip fotoğraf atmış sen ne diyorsun😡😏

Tövbe abla öyle şey mi olur ya 😢 bebişin annesi zaten 17 yaşındaydı kocası hapisteymiş bebeğin de kimliği olmadığı için içeri almadılar 

Kesin romandır diye yazmıştım sonra sildim linç kaldıraç kafada değilim valla

Romandı abla linç edilecek birşey yok ki zaten tüm pislikler onlarda valla linç yiyeceğim diye de ne millet olduklarını saklamam. 

Hapishanenin%90ı roman ve uyuşturucu satıcılığından içerideler. Erkek kardeşim diyor ki abla en masum benim cezam. Bir kaç kişi kardeşimi başkalarından koruyormuş sen düşün 

0 oy
önce (2,140 puan) tarafından

Ay yok artık 😂 valla her gün daha çok şaşırıyorum. 

Bebişin annesi 17 yaşında ve çocuğun kimliği olmadığı için babasını göremedi 😁 al daha fazla şaşır şimdi 

0 oy

Eşimin arladaşinin eşi bizi yemeğe çağırdı bizimle sofrada çiğnedi çiğnedi ağzına koydu tamda karşimda midem ağzımda yiyemedim 

Artık şaşırmıyorum 😅 iğrenç bir durum 

Gerçekten çok kötü

0 oy
önce (1,125 puan) tarafından

Ona niye şaşırdın ki biberbonda çayı da yokmuydu🤔

İstanbul'dan Urfa'ya yeni tasinmistim işte millet hoşgeldin diye yemeğe çağırıyor kadın bebeği 4 aylık biberonda çay veriyordu dedim sen iyimisin dedi ben hepsine verdim bak turp gibiler neyse sonra arkamdan demiski bu istanbullular hiç bı b.ok bilmiyo yani ne diyelim 

😅😅😅 hiç bir b*k bilmiyoruz neden uyariyorsun ki 😅😅 bilseydim kekide almazdım 

önce (1,125 puan) tarafından

Allah hayrını kabul etsin senin niyetin belli

0 oy
önce (3,003 puan) tarafından

Allah'ım Allah'ım en iyisi susayım onlar annede biz neyiz o zmn 

Bide alişkinmiş vursaydin ağzına bir tane deseydin bende vurmaya alışkınım yazık bebeğe olan oldu oluyorda

Yapacak birşey yok ne desen boş anlamıyorlarki

0 oy
önce (2,480 puan) tarafından

Off sinir oldum 😖😣😣 

Cocuk yapmasınlar yaaa. Üremesinler

😁😁😁 17 yaşında annesi ve bebeğin kimliği yok

önce (2,480 puan) tarafından

Olmaz tabi annesinin nikahı yoktur 😟😟😟

0 oy
önce (2,190 puan) tarafından

Çok geç kalmış doğdugu saniye kuzu çevirme yedirip 1.ayında bol acılı adana yedirmesi gerekiyordu yani söylemim ayıp olur diyorum ama bazen susmakta insanı yoruyor neden hakeden değilde haketmeyene cahile çocuk nasip oluyor

Sınav dünyası yapacak birşey yok ama tahminimce 3 aylık yemeye başladı diye düşünüyorum 

önce (2,190 puan) tarafından

Bağdaştırmak saçma olacak ama dünkü tartışmada sosyal hizmetler konusu açıldıgı için aklıma geldi asıl böyle cahillerin sosyal hizmete bildirilmesi gerekiyor

0 oy
önce (1,790 puan) tarafından

4aylık bebeğime komşum pekmez verdi diye ne kadar kızmıştım ben. Bu kadar da olmaz ama ya kek nedirrr

En azından sağlıklı birşey vermiş oda iyi birşey 😅

0 oy
önce (748 puan) tarafından

Keşke keki yiyebilseymiş ağzında çiğnediği şeyi çocuğuna nasıl yedirmiş ya

Valla çocuk vermediği zaman ağlıyordu baya alıştırmıslar

önce (748 puan) tarafından

Sasmadim gece uyumuyor diye çocuğa haşhaş yedireni gördüm 

0 oy
önce (3,994 puan) tarafından

Neden nedennnn yaaa 🤢🤢 kendı agzında cıgneyıp vermesıne mi kucucuk bebege hazır kek vermesı mı allahımm sabıır

17 yaşında cahil bir anne yapacak birşey yok ne dersen de asla anlamazlar

önce (3,994 puan) tarafından

Allahım bebege mukayet olsun oy anam oyy

0 oy
önce (3,540 puan) tarafından

Benim kuzenim 40 çıkınca çay, kahve vermiş,  üstüne üstün bunu her yerde anlatıyor matah birşey gibi. Bak benim bebeğim yemek seçmiyor sizinki seçiyor diye. Açıklama bile yapmıyorum, anlayacak biri değil çünkü. Allah akıl fikir versin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 221 göst.
+1 oy
6 cevap 365 göst.
26 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 775 göst.
26 Ekim 2025 Aile & Aşk kategorisinde Pisupisu (550 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 395 göst.
4 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde alaca (16 puan) tarafından soruldu