+1 oy
826 göst.
önce Diğer kategorisinde (706 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Bakar mısınız yüzüne boynunda tek tük var ama yüzü çok kötü nedir bunlar doktora götürdüm birşey demedi başka doktora götüreceğim, doğduğundan beri var isilik değil yeleği daha bugün giydirdim  normalde orta giydiririm hatta ince

34 Cevaplar

0 oy
önce (360 puan) tarafından

Kurumu cildi 

-Reklam-
0 oy
önce (347 puan) tarafından

Bebekte bence normal cnmm bnmm kızımdada olmuştu sütümü sürdüm hemen geçti yinede bi doktora gösterin

0 oy
önce (1,760 puan) tarafından

İsilik olmuş canım ya ev sıcak ya üstü çok kalın ben yeni doğum yaptığımda yani bebeğim 2.3 günlükken aynı böyle oldu yüzü doktora fotoğraf attık çok kalın giydirmeyin üstünü fazla örtmeyin demişti muhakkak ya fazla giydirdin ya üstünü çok örttün yatırırken atlet zıbın pazen battaniye eğer kundak yapıyorsan üzerine de orta kalınlıkta battaniye yorgan örtsen yeterli olur hencd

önce (706 puan) tarafından

Canım kalın giyfrmiyirum aynı dediğin sekikde giydryorum zaten

0 oy
önce (1,405 puan) tarafından

İsilik canım bebegi sarma sıcaktan çıkıyor birde saglik ocağında doktora sorun size Krem onerir iyi gelir.

İki kizimda da çıkmıştı 

0 oy
önce (931 puan) tarafından

Bu çocuk alerji olabilir ne isirigi kızımda böyle oluyordu benim yediğim yumurta ve kuruyemişten dolayı böyle oluyordu 2,5 yaşına girdi daha yeni çok şükür geçiyor direk alerji immünolojiye  kayıt açtır ne olur ne olmaz göster 

Oraya direk randevu alabrlmym

Hayır çocuk sağlığı polikliniğine gidin onlar açıyorlar öyle randevu alıyorsunuz

0 oy
önce (78 puan) tarafından

Benım kızımda da böyle ısılık gıbıydı yanakları. Ama bu çok fazla geldı bana.. Zamanla geçiyor . 

0 oy
önce (46 puan) tarafından

Sıcaktan olduğunu sanmıyorum çünkü yüzünde oluşmuş. Vücudunda yok sanırım. Alerji olabilir. Alerji doktoru görse iyi olur. Çok geçmiş olsun 

Nasıl randevu alabilirm oraya

0 oy
önce (89 puan) tarafından

Laerji bu . Vakit kaybetmeden alerji uzmanina götürün. Çocuk doktoru yeşil alan açması lazım. Süt alerjisi olabilir

0 oy
önce (19 puan) tarafından

Of ya bnm kızımda 45 günlükken Boyle isilliklrr cıktı doktor sadece nemlendir dedi ara ara iyielesıp çıkıyordu suan 10 aylık yüzü egzama maalesef :(

0 oy
önce (2,696 puan) tarafından

Yüksek ihtimal bebek aknesi bizede olmuştu geçiyor zamanla 

0 oy

Sicaklikla alakası yok bunun senin yediklerin sütünden çocuğa geçiyor ya onun sivilceleri bizim buralarda behriz yaparlar mesela çocuğa gaz yapar diye herşey yenmez değişik bişey yedin mi bebek te hemen sivilce oluşur . Bebeğin yüzüne herhangi bişey sürme sadece anne sütünden hafif surersen şifası olur derlerdi bizim buralarda çocuk emdikten aonra az bı süt sık eline sivilcelerin üstüne sur şifa ver Allahım de 

0 oy
önce (1,710 puan) tarafından

Gecmiş olsun canım üzüldüm benim kızda olmuştu çok korktuk oda sıcaktandı mesala doktora iyi araştırın de bari Allah korusun :(

0 oy
önce (1,903 puan) tarafından

Bence kesinlikle süt alerjisi. Bi diyet yapıp denemeni tavsiye ederim

İnek sütü mu

0 oy
önce (295 puan) tarafından

Bu isilik bebeği odaya uygun giydirin oda nemlendiricisi kullanın doktora gidin ona göre krem verecektir bir de araştırın odayı bebeğin olması gerektiği sıcaklıkta tutun bide kundak yaparken battaniye sararken çok sarmayın soğuk değil sıcak hasta eder der doktorlar büyüklerimiz benim kızım da da olmuştu yaz sıcağında oluyordu klima aciyorduk mecbur geçti çok şükür alerji egzama başlangıcı da olabilir benim kızım alerjik alerjik bir şey yiyince direk cildi böyle atıyor anne sütünden geçmiş olabilir doktora danışın bilen bir doktor olsun ama her doktor anlamıyor alerjik egzamayi benim gitmedigim yer kalmadı özele götürdüm eğer isilik değilse yüksek ihtimal alerji senin yediğin bir şey alerji yapmış egzamaya donmuseden götürün lütfen ilerde çok acıyor o bir şey sürme egzama alerji ise daha da azar benim bebeğim egzamaydi bebek yağı falan sürdüm etrafı dinledim egzaması patladı su topladi hep

Ben yumurta yemeyi kestim düzeliyor gibime geldi 3 gündür yemiyorum, duzelmese götüreceğim 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 405 göst.
15 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gunes1997 (3,970 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 666 göst.
31 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 714 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.

Kategoriler

1,489,195 soru

24,340,907 cevap

346,043 kullanıcı

...