Kızlar itiraf edelim çoğumuz evlendikten sonra kilo aldık ben 65 kilo civarında evlendim ki yapılı uzun boylu olmama rağmen 🥲
Şimdi üç çocuğum var en küçüğü 8 aylık 85 i gördüm gebelikten sonra şu an 77 yim hayatımda tek kolay olan şey kilo almak diğer şeyler için hep çok çabaladım😅🤷🏼♀️
Sürekli bir şeyler yemek istiyorum mutluyken yiyorum mutsuzken yiyorum biraz daha coğrafya kaderdir Antep'te yaşıyorum yemek için yaşıyoruz resmen basenlerim falan değildi göbek bölgem yine aşırı yağlandı sizde durumlar nasıl 😔
İdeal kilom boy yaşa göre 65 çıkıyor ama nerdee
Evlenmeden once 58 kiloydum.
Hamile kaldigimda 50 kiloydum evlenip 1 aydan . Dugune 2 ay kala falan 48 kilo olmustum çünkü.
Ama normal genel kilom 55 58 arasiydi.
74 kiloyla dogurdum .2 ay 60 kiloda kaldim. Sonra 55e düştüm. Su an 56ya cikabildim şükür. .
Halimden memnunum ama 58 kilo olsa cok daha memnun olurum.yuzum dolgun duruyor oyle olunca
viyyy bende 48 olim
diye yirtiniom
.
Boyun kaç kız senin.
Yüzümdeki kemiklerim cokbirgin oluyor 48de benim
boyum 160 da ben seviyorum o kemikli yuzu . sirf yanaklarim çökük dursun diye bisektomi yaptirdim.😂agzimin icinden kesi atip yanaklarimdan yag aldi doktor😂😂
Ayy canannn en sevmedigim goruntu dugunumde oyleydim ayni:(
@Casperiye yanlız değilsin canım 😥🥲
Her insanın bünyesinin kaldırdığı kilo farklıdır. Çoğu kişi bana fazlan yok böyle iyisin keşke böyle kalsan diyo ama bu kilo bana fazla geliyo ya fiziksel ya psikolojik bilmiyorum ama yüreğim daralıyor hareketim kısıtlandı sanki
Aynen öyle . Bana da herkes çok zayıfsın bir 5-10 kilo al diyor ama ben 60 ın üstüne çıkınca hem psikolojik hem de fizyolojik olarak kendimi çok kötü hissediyorum. Aynı şekilde 55 in altına düşünce de çok kötü hissediyorum kendimi.
Aynen benim de eşim özellikle diyor ki kilom güzel boşuna vermeye çalışıyorsun ama ben asla bu kiloda memnun hissediyorum kendimi
Hamilelikten önce gayet memnundum 😂 57 kilo 167 boy benim için ideal Di ama şu an balon gibiyim. Doğumdan sonra inşallah eski halime gelirim
Yaa hadi sağlıkla kucağına al inşallah kuzum Rabb'im hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah ❤️
Gittim bir milyoncuda demir kesme makası ile kestirdim
Amin amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun ♥️♥️
Ayy kız yazık olmuş ya neyse artık olan olmuş sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Hamilelikte ben asla kiloyu takmıyordum ama şu an Bir an önce zayıflamak istiyorum 🥲 @Icee queen
Kilo gider bende çok takmıyorum şu an ama ödemim o kadar fazla ki çok rahatsız ediyor biran önce doğurmak istiyorum
Valla yapacak bir şey yok yoksa ameliyata alınmayacaktım 😂 çok teşekkür ederim Allah razı olsun ♥️
Bende 59 kilo ile evlendim 15 yıl ardından ve 4 çocuk doğurmayla 16 kilo aldım oda normal amannn napayım . yasemin sakallıoğlumun dediği gibi bu dünyanın nimetlerini elinin tersiyle itmek büyük cesaret 🤣
Yazın daha fazla kilo aldım 80 i bulmuştum diyetisyene gittim 74 e düştüm şuaralar 75 76 takılıyorum.
Bana da öyle 74 75'ten fazlası çok belli ediyor göbeğim direkt sarkıyor
Bulunduğum kilodan ve fiziğimden memnunum 1.62 boy 56 kiloyum evlendikten sonra değilde hamilelikte kilo aldım 75 e çıktım 1 ay içinde hepsi gitti eski kiloma geri döndüm genetik olduğunu düşünüyorum annemde 1.65 boy 53 kilo
Bir doğum mu yaptın canım ben de ilk bebeğimde kilomu çok çabuk verdim ama 2 ve 3 de üstüne yapıştı bir türlü veremedim
Evet 1 bebeğim var şuanlık başka düşünmüyorum bunu yetiştirsem yeter bana kariyer planlıyorum
Evlilikten önce 55-58 arası gidip geliyordum. Şuan 60 kiloyum. Bütün kilo göbekte benim. Sevmiyorum bu yüzden. Sebebi de bence hareketsizlik. Çünkü a noktasından b noktasına gitmek için araba kullanıyoruz hep. İstanbuldayken daha hareketli geçiyordu.
60 kilo da fazla değil boyunu bilmiyorum ama bende hareket çok var 3 çocuk olduğu için sürekli evin içinde dolanıyor hep ev işi yapıyorum ama dediğim gibi dışarıda da düzenli yürüyüş çok önemli sağlık açısından özellikle
Boyum 1.58, çok uzun değilim. Öyle aşırı kilo durmuyor ama yine de.
Evlenmeden önce 58 kiloydum şimdi 73 😂😂😂
Of sen de kilo alanlar arasındasın desene çocuk var mı peki 😅🥲
Bütün gayret ve çabası, midesine giren şeyler olan insanın kıymeti, midesinden çıkan (bedeninden dışarı atılan) şeylerin kıymeti kadardır.
Ne bu şimdi?
Gayet açık.
Konuştu balkabaği.....
Bak bu platformu asla düzenli kullanmıyorum sürekli girmiyorum 3 senedir içindeyim ama artık seni tanıyorum tüm postlara öyle bir absürt cevaplar veriyorsun ki ilgi çekme çabası başka da hiçbir şey değil deyip noktayı koyuyorum saygılar iyi akşamlar 😆😆
Niye zorunuza gidiyor ki
Söz bana ait değil
Ama post sahibi yemek için yaşıyoruz deyince cuk oturdu bu söz aslında
Demekki tepki veren sizler de yemek için yaşıyorsunuz ki zorunuza gidiyor
Ne demek istediğin gayet açık fakat kendine bir muhatap göstermelisin ki kıymeti olsun. Böyle çok boş
Post sahibi olabilir mi acaba muhatap çünkü onun postuna yazdım 😀
Aynen pakizesu tamam
Kendimi bildim bileli kiloluyum canısı çocuk doğurmamla hiç ama hiç alakası yok 🤣 halimden bazen memnunum bazen değilim sağlıklı olalımda kilo alınırda verilirde sağlık olsun
Evet şimdi ben kendimi hiç sağlıklı da hissetmiyorum özellikle merdiven çıkarken ya da bir yere yürüyüş yaparken nefes nefese kalıyorum
49 kilo ile evlendim iki çocuk doğurdum şuan 68 😭 veremiyorum boyun da kısa göbek ve basen çok
😐😐 ah bu kadınların derdi bitmez 68 çok değil aslında ama
Bide benim gözümde bak valla bacım
Bitmez bitmezz
Evlenirken 65 kg olan ben bir çocuk sonrası 95 kg olmam şoku . Yaşadığım sağlık problemleri de etkiledi tabi ama neler olacak bilmiyorum şimdilik. Hep mide ameliyatı olmak aklıma geliyor sonra vazgeçiyorum 🥲
Sen çok fazla almışsın canım ya sağlık sorunu ne Özel değilse
Troid kanseri atlattım geçti şükür
1.73 boyum var, evlenmeden önce 60-70 kilo arası gidip geliyordum.
Evlendiğimde 70 kiloydum, hamile kaldım.
88le doğurdum, 10 gün sonra 80e indim ama oğlum daha 3 aylık olmadan kıza hamile kaldım.
90la doğurdum, 5 ayda 85e inmiştim ama yine hamile kaldım.
Şimdi 100 kg olmuşum, şöyle bir 30-40 kg fazlam var.
İnşallah hayırla afiyetle sağlıkla sıhhatle kazasız belasız zayıflayabilirim.
Allah yardımcın olsun canım 🥲
En başta sağlık için en önemli kilo ama işin ucunu kaçırmadan bir an önce vermeye bak bence üst üste doğum olunca kesinlikle vermesi çok daha zor oluyor kendimden biliyorum
50 kiloyla evlendim hamile kaldım 67 kilo oldum doğumdan sonra 55 düştüm oğlumda tekrar 67 gördüm ve şuanda 52 kiloyum bilerek zayıfladım iki ay önce 57ydim sezeryan göbeğim var azıcık onu sıkılaştırıp kas kutlemi artırarak tekrar 55 e çıkmayı düşünüyorum
İyi vermişsin canımı vermekte zorlanmıyor musun ben 2 ay kadar diyet yaptım 73'e kadar indim ama artık diyetten sıkıldım sağlıklı beslenmeden sıkıldım tekrar asla kendimi motive edemiyorum şu zayıflama kahveleri var onlardan da içmek istemiyorum sağlığa zararlı diye
Hiç diyet yapmadım desem 🫢
Memnunun şimdilik 51 de bırakmıştım biliyorsun
Taş gibi mübarek 🩷❤️🔥🤤
Sen çık postumdan şişkolarla sohbet edecez biz bize🤣
Ya ama 59 kiloya indim istemsizdepresyona giriyorum çevre yzuunden ah canım vah canim niye böyle zayıfladım yüzlerine bile artık diyorum söylemeyin artık gerçekten etkileniyorum hop başka yerden biri çıkıyor ayy bu ne hal alma yolunda ilerliyorum halbuki gerçekten siritmiyor sadce yüzden de verdim
İnsan kendi mutlu ettiği kilosunda olmalı çevre dinlemeyin canım Sizin vücudunuz
@gulistaN_18 çok ♥️
Evet evlendikten sonra kilo aldim 40 kilo civariydim suan 50 kiloyum dogumda aldigim butun kilolari geri verdim bi hastalik surecim oldu 41 kiloya kadar düştüm sonra toparladim
Hayatimda hic bi zaman yemek onceligim olmadi evlenmeden once tek basimaydim canim kahvalti istemiyodu hazirlamakla ugrasmaya useniyodum hamilelik surecinde de kahvalti tarzina alisik olmadigim icin hazirlassm da canim istemiyodu simdi de vakit yok aksine yemek yemek vakit kaybi gibi geliyo islerim yetismiyo mesela sadece bunlara baglayamam yiyemiyorum hazir sofra olsa yinede oturup soyle guzel bi yemek yemiyorum malesef
41'de çok düşük değil mi canım ya o da sağlık açısından iyi değil bence ben de nedense her an aklıma yemek geliyor 😐🥲
Tabiki cok dusuk ama 35 40 arasiydim ben 41 benim icin uyiydi bile tabiki ama hastalik sonrasi 41 kiloya dustum afedersin 1 bucuk ay kanamam oldu ve cok yogundu cok kan kaybettim istahsizlikda oldu derken oyle zayiflasim ama hamdolsun suan iyiyim son 6 aydir falan her ay 1 kilo aliyorum nedenini bilmiyorum
Şu sıralar en büyük derdim sıkıntım bu konu işte evlenmeden önce 60 kiloydum çok güzeldi sonra 63leri gördüm sonra hamile kaldım ilk dogumdan sonra 67lerde kaldım hafif göbeğim vardı o zamanlar da sadece yine idare ederdi ama ikinci doğumdan sonra 70te kaldım şuan stres gerginlik yaptıkça yiyorum ve 73 oldum küçük oğluşumun tek uykuya düşmesini bekliyorum insllah diğer ay Spora baslicam diyetle de bi 10 kilo vermem lazım . Boyun 1.74 63 64 olursam Süper olucam :)
Allahtan çok bir fazlan yok 10 kilo diyet ve sporla gayet de verilebilir ben dan 83 ile başladı mı 73'e kadar düştüm ama tekrar aldım 78 olmuşum şu an
Canim sürekli bişey yemek istiyor ama günün yorgunluğu stresi derken kendimi yemeğe verdim ağzımı tutsam verecem aslında ama tutamıyorum :) sen de iyi vermişsin aslında ama almak da kötü işte
4 çocuk ve bekarkende doğum sonrasında 53 kiloyum hep aynıyım 17 yıl oldu hala 53 165 boy yeter seviyorum kendimi
Sırrın ne canım bize de ver bu doğumdan sonra hiç kilo almayanlara sürekli gıpta ile bakmışımdır 🤭
Valla bendeki çocuk sende olsa emin ol erir bitersin😂 hiperaktif bir kızım var 8 yaşında daha bugün piskologa götürdüm bakalım nolacak
Bekarken 64 kilo idim hamilelikte 85 leri buldum şuan 69 71 arası gidip geliyorum boyum 170 o yüzden çok durmuyor memnunum kilomdan 🤗
Aynen iyiymiş ben de 1.68'im 70'e bile razıyım ama biraz zor bir türlü göremedim 2 ay boyunca diyet yaptım anca 73'e kadar inebildim
Şuan 80 kiloya cikmaya raziyim yeterki eskisi gibi yemek yiyebileyim
Her şeyin fazlası zarar ya azı da zarar yemek yemedim de neden yemiyorsun canım
Postlarima bak anlarsin cnm
Rabbim şafi ismiyle şifa versin canım
Evlenmeden önce balık etli 85kiloydum şuan 48 kiloyum ve eski kiloma geri dönmek istiyorum 😣😣
Nasıl oldu da bu kadar zayıfladın
Her şeyin dertdini stresini ede ede bu hallere düştüm
Aynen sen bayağı bayağı vermişsin ben de evlenip ilk başağında sıkıntı çektim de 2-3 kilo tek vermiştim yani
1,488,369 soru
24,329,237 cevap
345,606 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın