Yemek yapma işini gün icinde hep sona bırakıyorum eşimin işten gelme saatine 1 2 saat kala ama sona bırakınca enerjim bitiyor diğer işlerden üşeniyorum yemek yapma işini erkenden yapanlar var mı mesela ne zamanlar yaparsınız nasıl aradan çıkarırsınız. Veya erken yapılmayacak yemekler olunca mı geç yaparsınız
hiç erken yapmam. yapacağım yemeğe göre en erken 3 te girerim mutfağa. taze taze yapar, ısıtmadan yeriz.
Çorba yemek filan yapılır da pilav makarna gibi şeyleri genelde yiyeceğimiz zaman yapıyorum isitinca tadı gidiyor bana göre
Her yemek erken yapılmaz mesela fırın ürünleri hemen fırından çıkıp yemek lazım. Ama kuru fasulye nohut gibi yemekleri 3 gibi yaparım . Kafamda ayarlarım saati o saatte girerim mutfaga
Bazen düşün düşün bulamam son 1 saat ne yaparsam artık
Hiç bulamazsam yemek sepetine müracaat 🤣ondada çocuklara sorarım ne istiyorlarsa
Makarna ya da pilavı yemek saatine yakın yapıyorum genelde. Tencere yemeklerinide sabah erkenden yada öğlen yapıyorum.
Kızartma hariç tüm yemekleri sabah yaparım onunda malzemelerini hazırlar öyle bekletirim fırın yemegını ise malzemelerini hazırlar fırının içinde bekletir yemek saatinde yaparım en geç 11de tüm yemeklerim pişmiş hazır olur
Ay bu ben sabah erkenden yemeğim pişmiş olur. Eğer geç pişmesi gereken yemekse sabah erkenden malzeme dograrim 😄🫶
Yemeğin erken pişmesi işlerin bitmesi demek
Sıcak sıcak yenmedi gerekiyor ise sona bırakırım yoksa daha erkenden yapmayı tercih ederim
5 den önce yemek yapmıyorum
Bende eşimin işten gelmesine yakın yaparım sıcak yiyelim bir daha ısıtma işi olmasın diye. Bir yere gidiveksem ve eve gelişim gecikecekse o zaman sabah ilk is yemek yapmak oluyor yoksa hazır pratik şeylere kaçıyorum
Sen yine iyisin ben gelmesine son yarım saat kala ve senin gibi çok sıkıntılı erkenden yapıp o dertten kurtulmak iyide geç kalktığım için hiç vaktinde olmuyor
1,488,904 soru
24,336,881 cevap
345,892 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın