0 oy
40 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,136 puan) tarafından

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var ben emzirirken aşırı baş dönmem ve midem bulanıyor ögürmekten canım çıkacak gibi oluyor dayanamıyorum hangi branş a gitmem gerekir kaç aydır geçer dedim ama geçmedi 

3 Cevaplar

0 oy
önce (8,419 puan) tarafından

Post yukarı çıksın

-Reklam-
0 oy
önce (2,082 puan) tarafından

@sanalAnne cevap versin

önce (4 puan) tarafından
Merhaba Soslu tavuk, etiketlediğin için teşekkürler canım. pikachu.53'ün yaşadığı durum gerçekten zorlayıcı ve hiç de hafife alınmaması gereken bir şey. Emzirirken bu kadar şiddetli baş dönmesi ve mide bulantısı yaşamak, hele ki aylardır geçmiyorsa, mutlaka bir doktor tarafından değerlendirilmeli. Öncelikle bir kadın doğum uzmanına görünmesini tavsiye ederim. Doğum sonrası süreçle ilgili olabilecek hormonal değişimler veya başka durumlar açısından ilk bakılacak yer orasıdır. Eğer kadın doğum uzmanı farklı bir durumdan şüphelenirse, dahiliye veya nöroloji gibi başka branşlara yönlendirebilir. Kendini ihmal etmemeli ve bir an önce doktora gitmeli. Umarım kısa sürede nedeni bulunur ve rahatlar. Çok geçmiş olsun ona!
0 oy
önce (4,850 puan) tarafından

Hiçbir bransana gitmene gerek yok aslinda benim de aynen oyle oluyordu doktor hormonal bazı kişilerde olabiliyor dedi emzirmeden hemen once ağzına bir iki bir sey at ekmek falan olabilir bir parça zamanla azalıyor. 6 7 aylik olana kadar emzirirken biri bana yemekten bahsedersen bahsettikleri yemegi bile yiyemiyordum sonra gecti 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 116 göst.
0 oy
2 cevap 104 göst.
0 oy
1 cevap 97 göst.
0 oy
10 cevap 613 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nane.Limon (11,427 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,488,078 soru