Kızlar arastirma Hastanesi'nden 40 gunulk kızım için randevu alacağım ama hiçbirini tanımıyorm hangileri daha iyidir acaba
Ben genelde orta yastakilere gidiyorum 🙂
Bence yaştan daha önemli olan bilgi ve kendini geliştirme doktorların hasta yorumlarına göre randevu al
Ben yaşlı doktorları tercih ediyorum güven veriyorlar 🥲 Asistanlardan çok çekmiş biri olarak yaşlı doktorlar tercihimdir.
Bence orta yaş en iyisi. Yaşlı doktorlar da çok aksi olabiliyor. Özel hastanedeki yaşlı çocuk doktoru resmen bizi azarlamıştı paramızla rezil olduk.
Abla bence yaşla alakası yok
bazı şeyler yaşa bakmıyor. yorumları okuyorum genelde doktorlar takvimşnde falan yorumları oluyor.
gebeyken gittiğim de şimdi kızımı götürdüğüm doktor da orta yaşlı, 40-45 yaş civarı ve ikisinden de çok memnunum. ikisi de doçent
Yaşa değil de , nerden mezun olduğuna,makalelerine falan bakıyorum. Yorumlarda etkili oluyor
Ben genelde Prof yada doçent olmasına dıkkat edıyorum özel muayene alırım genelde üniversite hastanelerın de Prof yada doçentler genelde o sekılde oluyor çünkü özel muayene yapıyorlar ucretlı Oluyor ,genelıde ıyı çıkıyor , deneyımı yüksek oluyor .
Yaş kriteri yok makale mezuniyet vs önemli varsay ki ulaşamadım 35-45 tercih ederim çünkü bilgiler hem taze hemde yeni çıkan makalelere daha yatkınlar ha iş işlem yapılmaya gelecekse ameliyat vs gibi tabiki yaşı büyük olan tercihim
Yapay zekaya sorun hastane adı hangi bölüm ne sorunu olduğunu yazın Bilgi verir
1,488,143 soru
24,325,873 cevap
345,494 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın