+1 oy
179 göst.
önce Diğer kategorisinde (685 puan) tarafından

Kızlar arastirma Hastanesi'nden 40 gunulk kızım için randevu alacağım ama hiçbirini tanımıyorm hangileri daha iyidir acaba 

10 Cevaplar

0 oy
önce (237 puan) tarafından

Ben genelde orta yastakilere gidiyorum 🙂

-Reklam-
0 oy
önce (7,605 puan) tarafından

Bence yaştan daha önemli olan bilgi ve kendini geliştirme doktorların hasta yorumlarına göre randevu al 

0 oy
önce (418 puan) tarafından

Ben yaşlı doktorları tercih ediyorum güven veriyorlar 🥲 Asistanlardan çok çekmiş biri olarak yaşlı doktorlar tercihimdir.

0 oy
önce (3,437 puan) tarafından

Bence orta yaş en iyisi. Yaşlı doktorlar da çok aksi olabiliyor. Özel hastanedeki yaşlı çocuk doktoru resmen bizi azarlamıştı paramızla rezil olduk. 

0 oy
önce (2 puan) tarafından

Abla bence yaşla alakası yok

0 oy
önce (7,935 puan) tarafından

bazı şeyler yaşa bakmıyor. yorumları okuyorum genelde doktorlar takvimşnde falan yorumları oluyor.

gebeyken gittiğim de şimdi kızımı götürdüğüm doktor da orta yaşlı, 40-45 yaş civarı ve ikisinden de çok memnunum. ikisi de doçent 

0 oy
önce (3,623 puan) tarafından

Yaşa değil de , nerden mezun olduğuna,makalelerine falan bakıyorum. Yorumlarda etkili oluyor

0 oy
önce (204 puan) tarafından

Ben genelde Prof yada doçent olmasına dıkkat edıyorum özel muayene alırım genelde üniversite hastanelerın de Prof yada doçentler genelde o sekılde oluyor çünkü özel muayene yapıyorlar ucretlı Oluyor ,genelıde ıyı çıkıyor , deneyımı yüksek oluyor .

0 oy
önce (2,692 puan) tarafından

Yaş kriteri yok makale mezuniyet vs önemli varsay ki ulaşamadım 35-45 tercih ederim çünkü bilgiler hem taze hemde yeni çıkan makalelere daha yatkınlar ha iş işlem yapılmaya gelecekse ameliyat vs gibi tabiki yaşı büyük olan tercihim 

0 oy
önce (743 puan) tarafından

Yapay zekaya sorun hastane adı hangi bölüm ne sorunu olduğunu yazın Bilgi verir 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,421 göst.
18 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Guahist (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 152 göst.
25 Mart 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 223 göst.
13 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sekerparemm (788 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.

Kategoriler

1,488,143 soru

24,325,873 cevap

345,494 kullanıcı

...