0 oy
281 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (8,472 puan) tarafından

Bu eve yeni taşındık daha bir ay bile olmadı. Biraz önce uyandım kalktım lavaboya gittim alttan biri birşeyle vurmaya başladı sonra banyodan kadın sesi geldi yeter ya aşağıda da insan var diye. 

Gittim eşime sordum sen biraz önce ben uyurken yüksek ses çıkarttın mi dedim hayır dedi. Kızım uyandı sese anne diye seslendi o ne dercesine.

Eee neden yaptı şimdi bunu aşağıdakiler

Hani ayak sesine bile uyanıyorlarsa napabilirim benim suçum ne 

O sesi duyunca kapılarına gidip kavga edesim geldi 

Sabah sabah nasıl o kadar yüksek ses çıkarılabilir ya

8 Cevaplar

+1 oy
(8,133 puan) tarafından

Allah sabır versin

-Reklam-
+1 oy
(8,462 puan) tarafından

Başka yerden ses geldi siz mi sandı acaba. 

(8,472 puan) tarafından

Bilmiyorum ki , kızım yapmış olabilir de diyemem çünkü uyuyor

(8,462 puan) tarafından

Bunu uygun bir dille sorabilirsiniz. Sesimiz çıktıysa daha dikkatli oluruz ama biz o saatte uyuyorduk gibi

+1 oy
(6,061 puan) tarafından

Belki başka komşuya vurmuştur . Ses yankılar hangi duvara vurursa vursun

(8,472 puan) tarafından

Karşımiz boş diye biliyorum aşağıda da insan var dediğine göre tek biz kalıyoruz şayet evdeki birine kızmıyorsa

+1 oy
(6,491 puan) tarafından

Görürsen syle tepkisiz kalma bzden ses falan gelmedi de

+1 oy
(770 puan) tarafından

Ay hiç yüz verme millet de kafayı yedi herhalde evde tuvalete gideceğin saati soracak halin yok

+1 oy
(2,271 puan) tarafından

Bizde de var ruh hastası sürekli kapıya geliyordu .çok şükür daha muhattap olmuyoruz . Karşılığını aldı benden .çocuklarla yarışıyor resmen sese tahammülleri asla yok çocuk ağlarken bile duvara vuruyor çocuk korkuyordu . Binada ses yalıtımı yokmuş öyle diyor dedim bahane yoksa parmak ucunda yurutemem ya bu çocukları kovdum kapıdan daha ses çıkarmıyorlar 

+1 oy
(6,344 puan) tarafından

Biz kucukken altta rahmetli yasli bi teyze otururdu komsu.bigun anneme demis cocuklar sabah takunya gibi bi terlikle yuruyolardi cok ses yaptilar diye. Annem demis cocuklae o saatte uyuyodu ben uyandirdim onlari demis. Yani bazen sagdan soldan sesleri bile ustten sanabilirler. Gidip konusun bence usulunce.

0 oy
(8,472 puan) tarafından

Bir tabak kek alıp kapılarına mi gitsem,😀

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 247 göst.
0 oy
6 cevap 99 göst.
+1 oy
4 cevap 289 göst.
+1 oy
9 cevap 662 göst.