+2 oy
898 göst.
Diğer kategorisinde (109 puan) tarafından

Bugün regl günüm bütün hafta boyunca büyük bir heyecanla bekledim. Yumurtalama günlerini değerlendirmiştim, ilişkiden sonra hemen duş almadım bekledim vs. dikkat ettim yani. Regl belirtilerim de yoktu, bu sefer tuttu dedim ama akşama doğru karnım guruldamaya başladı. Sanırım regl olucam yine tutmadı😞 Her seferinde aynı şey, artık moralim bozuluyor. Ağlayasım var ama eşim yanımda, üzülür diye tutuyorum kendimi. Paylaşmak istedim burada.  Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ♥️

27 Cevaplar

+2 oy
(25,800 puan) tarafından

Rabbim en kısa zamanda nasip etsin. İsteyen hak eden hiç kimsenin kucağı boş kalmasın 

(109 puan) tarafından
+1

Amin Allah razı olsun ♥️

-Reklam-
+1 oy
(1,342 puan) tarafından

rabbim hayırla afiyetle nasip etsin üzülme vardır bir zamanı bunun için bir teselli olarak Hz zekeriya'nın hayatını Allah ile konuşmasına nasıl çocuk istemesine okumanı tavsiye ederim gönlüne bir ferahlık verir eminim

(109 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun teşekkür ederim 🌸

+1 oy
(2,697 puan) tarafından

Allah inşallah nasip eder canım üzülme bundada vardır bı hayir ablaminda olmuyor 15 senedir allahimin vardır bı bildigi 

(109 puan) tarafından

Öyle tabi ki isyan etmiyoruz ama kimileri tek seferde gebe kalıyor kimileri istemeden gebe kalıyor kimileri de uğraşıyor ama olmuyor üzülüyoruz haliye rabbim vaktini biliyor

+1 oy
(1,467 puan) tarafından

Üzülme canım bende sen gibiydim.en son hamile kaldığım zamanda kafama takmadım  Dikkat etmedim saldım yani o ay tuttu benimde 2.senenin sonunda oldu bebeğim. Ne Kadarlık evlisin ne kadar oldu deneyeli

(109 puan) tarafından

9 aydır evliyim 5-6 aydır deniyoruz. Doktora gittim sıkıntı yok. Ovulasyon testi de kullanıyorum ama nasip. Belki de çok kafama takıyorum stres yapıyorum ondan olmuyor üzülüyorum haliyle

(1,396 puan) tarafından

Ama çok erken bir süre bence stres etme. Allah nasip eder insallh

(1,467 puan) tarafından

Bence hiç takma üzülme öyle yaptıkça dahada zorlaşıyor ben kendimden biliyorum. Takma olur daha henüz yeniymiş evliliğin tadını çıkar zamana bırak

(109 puan) tarafından

Çok teşekkür ediyorum. Çok anne olma özlemi var içimde neden bilmiyorum çok istiyorum o yüzden. Evet kafaya takınca daha da olmuyor gibi inşallah bu düşünceden kurtulucam

(1,264 puan) tarafından

Bebiş olunca da kafaya huniyi takarsın merak etme canım 😅 hiç umursama bacım olmuyorsa vakti gelmemiş demekki 

+1 oy
(743 puan) tarafından

Hakkımızda hayırlısı olan ne ise o olsun canım rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Bizde iki aydır deniyoruz ama olmuyor benimde regli günleri regli belirttileri var bakalım oldum olmadimi kaç aydır bekliyorsunuz yada ilk mi 

(109 puan) tarafından

Biz 5-6 aydır deniyoruz. Doktor bir problem yok dedi ama tutmuyor üzülüyorum o yüzden 

(743 puan) tarafından

Nasipi daha gelmemiştir canım nasipi geldiginde emin ol oda gelecektir. Sabırla güzellik ile bekle rabbim gönlüne göre versin. Benimde ilk kızım evledigim hafta oldu tuttu. 2. Olmuyor şimdide hayırlısı olsun rabbim sağlıkla güzellikle nasip etsin hayırlı evlat nasip etsin üzülme :*

(109 puan) tarafından

Teşekkür ederim Rabbim size de hayırlı evlatlar nasip etsin 🤍

(743 puan) tarafından
+1

Amin inşallah canım hepimize inşallah  

+1 oy
(253 puan) tarafından

Allah sana nasip etsin inşallah ❤️ Rabbım gönlüne göre versin 

(109 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun ♥️

+1 oy
(770 puan) tarafından

Allah en kısa sürede sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah ♥️ her şeyin bir vakti vardır unutma olur mu üzüme kendine

(109 puan) tarafından

Amin Teşekkür ederim inşallah 🥰

+1 oy
(3,017 puan) tarafından

Allah gönlünüze göre versin bende ovülasyon takibi ile hamile kaldım 4.ayda  ama  gün aşırı ilişki diyorlar ya biz yumurtlama gününde 2 kez beraberlik yaşamıştık o şekilde o gün hamile kaldım tavsıye ederim sperm kalitesini etkilemedi 

(109 puan) tarafından

Bende ovulasyonla ilişkiye giriyorum bakalım nasip demek ki olmadı 

+1 oy
(4,227 puan) tarafından

Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin canım üzülme daha zamanı vardır elbet 

(109 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun ♥️

+1 oy
(2,148 puan) tarafından

Rabbım sana da isteyen ve hakeden herkese de nasip etsin inşallah 🤲

(109 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun ♥️

+1 oy
(764 puan) tarafından

Hamileyim inşallah rabbim isteyen bütün herkese ve sana  nasip eder dualarımdasın

(109 puan) tarafından

Aminn çok teşekkür ederim ♥️🥰

+1 oy
(7,652 puan) tarafından

Rabbim gönlüne göre versin inşallah kaç yıllık evlisin eğer bir sağlık sorununuz yoksa tamamen psikolojik bir durum ben ilk gebeliğimde hemen kaldım ikinci gebelik için 5 sene bekledik doktor kafana taktıdığın için olmuyor ne zaman boşverirsen o zaman olur dedi bizde bebek fikrini aklımızdan attık adet tarihimi bile kafamda tutmadım o ay gebe kalmışım senin de olur hemen karamsar olma

(109 puan) tarafından

Çok olmadı aslında 5-6 aydır deniyoruz ama ovulasyon testi kullanıyorum dikkat edilmesi gereken herşeyi yapıyorum. Doktora gittim her şey normal. Hiç tutmuyor olması çok üzüyor hiç mi olmayacak diye düşünüyorum. Ama dediğiniz gibi sanırım çok kafaya takmamak gerekiyor ben her âdet olduğumda ağlamak istiyorum resmen

(7,652 puan) tarafından

Çok afedersin ama doktor bana eşinle sakın çocuk için yakınlaşma birbirinizi sevdiğiniz için yakınlaşın bu zorunlu bir görev değil çünkü hem senin yumurta kaliteni hemde eşini etkiler hadi bugün doğru gün birlikte olalım demeyin demişti

(109 puan) tarafından

Evet haklısınız bende ovulasyon testlerine yeni başladım zaten. Ama diğer türlü de günleri tutturamıyoruz yani denk gelmiyor ki. Bi şekilde yumurtlama anına denk gelecek ki bebek oluşsun. Aslında nasip olacaksa bu kadar araştırmaya bile gerek yok. Eskiler ovulasyon testi mi yapıyordu sanki. Ama işte olmayınca insan çareler arıyor 

+1 oy
(1,405 puan) tarafından

Rabbim tez vakitte gönlüne göre versin inşallah 

(109 puan) tarafından

Amin teşekkür ederim 

+1 oy
(6 puan) tarafından

Allah göz aydınlığı evlatlar versin 🌸 stresinizi iyi yönetin, her şey daha kolay olur 

(109 puan) tarafından

Amin Çok teşekkür ederim ♥️

+1 oy
(284 puan) tarafından

Oldunuz mu hasta

(109 puan) tarafından

Akıntıyla beraber hafif pembe bir leke gördüm adet başlangıcı sanırım 

(284 puan) tarafından

Hamilelikte oluyor ya ismini unuttum az bişeyse öyle olmazın ama kahve tonlarında oluyo o

(109 puan) tarafından

Yerleşme kanaması sizin dediğiniz galiba sanmıyorum ama ya tam regl günü gelmez o 

+1 oy
(931 puan) tarafından

Rabbim kucaginizi doldursun bacım dua edecem senin içinde 💕Allah'tan ümit kesilmez . Bide çok kafaya takiuorsaniz stresten de olmaz ben hapı bırakmıştım kalmak istedim  hep bı hevesle beklerdim adet olirdum kafamdan çıkarttım bu duyguyu rabbim sana güveniyorum sen bilirsin dedim serbest bıraktım hiç beklemedigim bı anda  tatile gittiğimde sadece 1 kere birliktelik oldu o zaman hamile kalmışım çok.uayune düşünce olmuyo aklımı başka şeylere odakla olacak inşallah🤭

(109 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun ♥️ Evet çok kafama takıyorum her adet günümde strese giriyorum olcam mı diye oluyorum da. Sanırım düşünmemek lazım ama çok zor düşünmemek. İnşallah dikkat edicem artık 🥲

+1 oy
(8,472 puan) tarafından

Her nasip vaktine esirdir

Ayrıca ben o duayı doğru bulmuyorum .Rabbim layıkıyla anneliği yerine getirecek olanlara nasip etsin anneliği

+1 oy
(594 puan) tarafından

Göbek eşiği kaldırma olayı var duydunuz mu nette yazın bulursunuz bence. Ben,eşimin 2 kuzeni ,arkadaşım bu şekilde hamile kaldık

(109 puan) tarafından

Hayır hiç duymadım teşekkür ederim bakayım hemen

+1 oy
(841 puan) tarafından

Bende bu yaşadıklarının hepsini yaşadım gerçekten çok iyi anlıyorum sabah ezanına kadar oturup ağladığım zamanları yanıltan testleri sahte belirtileri hepsini bende çok yaşadım eğer tedavi olmuyorsan kesinlikle tedaviye gitmeni öneririm imkanın varsa tabi çünkü bazıları polikistik over oluyor tedavi olmadan çocuk sahibi olmak zor imkansız değil tabi ki ama zor bende de polikistik over vardı burdan biliyorum merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin ama lütfen kendini yıpratma önünde uzun bir ömür var Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bol bol dua et en iyi ilaç duadır

(109 puan) tarafından

Allah razı olsun teşekkür ederim. Doktora gittim herhangi bir sıkıntı yok devam et dedi. Ama aylar oldu, kuzenim evlendi ilk hafta yanlışlıkla gebe kaldı. Ben aylardır uğraşıyorum dikkat etmeme rağmen olmuyor. Olmayacak mı diye düşünüyorum üzülüyorum. Eşim de çok sever çocukları bende. İnşallah Rabbim yüzümü güldürür 

(841 puan) tarafından

İnşallah Rabbim size de nasip eder bende 7 ay bekledim senin gibi dilerim ki hayırlı evlatların olur hep dua et en yüce en etkili ilaç odur 

(109 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim 

+1 oy
(85 puan) tarafından

Merhaba canım bana özelden yaz 

(109 puan) tarafından

Merhaba yazdım

(85 puan) tarafından

Merhaba 

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 512 göst.