0 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde (1,251 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Merhaba hanımlar, 

Korunma yöntemi olarak deri altı implant mı? 3 aylık iğne mi ? Güvenilir spiral taktırmak istemiyorum artık... prezervatif de can yakıyor geri çekilme de eşim yapamıyor bi süredir birlikteliği Red ediyorum son olarak iğne ve deri altı implant kalıyor korunma hapıda kilo yapıyor henüz kilo verememişken bu korunma yöntemleri ile kilo almak canımıda sıkıyor ama ne yapacağımı bilmiyorum artık yardım pliss💖 @sanalAnne

11 Cevaplar

0 oy
(806 puan) tarafından

Geçenlerde de yazmıştım sanırım sana ben üç aylık iğne kullanıyorum memnunum 

(1,251 puan) tarafından

Vallahi ben artık şaştım kaldım öylece oturdum ne yapabilirim diye 

(3,654 puan) tarafından

@Spolat  iğne adet düzensizliği yapıyormu

(806 puan) tarafından

@KAHVESEVERANNNEE günaydın canım bir buçuk ay ara ara kanamalarım oldu şu anda 9 ayın içerisine gireceğim sonraki aylarda böyle bir sorun yaşamadım adet tarihim geldiği zaman hafif bir kanama olur gibi oluyor bazen o da bir gün sürüyor 2 gün sürüyor kesiliyor zaten normalde de adetim 3 gündür şimdi ben doğumdan 12 ay sonra ilk kez adet oldum zaten ilk adette bu tarz düzensizlikler normalde de olabiliyor o yüzden direkt iğnenin etkisi mi yoksa benim adetimin doğal oluşumumu bilemiyorum ama ben de kilo sorunu yok ekstra killanma kesinlikle böyle sorunlar yaşamadım bazıları çok kısa vadede 9 ay 6 ay gibi kanamalardan bahsetmişler her vücutta farklı tepki veriyor demek ki

(3,654 puan) tarafından

Günaydın şekerim  @Spolat   benimde  adetim 2 gün çok geliyor  sonra kesiliyor  bir iki gun sonra yine geliyor   etkilimi  koruması  iğneyi eczaneden mi alıyorsun  canım 

(806 puan) tarafından

İğne eczanede satılıyor evet 142 lira mı öyle bir şeyden ya şehirden şehire fark ediyor ben eve sağlık kabini çağırıp Antalya'da 950'ye vurdurdum ama Antep'te 50 liraya sağlık kabininde vurdurdum eve de 200 liraya falan geliyorlardı sağlık ocağı ya da hastane test yapmadan iğneyi uygulamıyormuş ben de çocuklarla git gel yapmakla uğraşmak istemediğim için eve çağırıp evde vurduruyorum

-Reklam-
0 oy
(955 puan) tarafından

Deri altı implant ile geçen biri gördüm hamile kalan ,ben spiralle doğum yaptım, Allah nasip ederse ameliyat olacağım her şekilde hamile kalıyorum hemen sıkıldım artık 

(955 puan) tarafından

3 aylık mıydı iğne yoksa aylık mı hatırlamıyorum ama beni mahvetti 15 gün adet sürüyordu ayda 2 defa adet oluyordum 

(1,251 puan) tarafından

Cidden ne yapacağımı bende şaşırır oldum iyice

0 oy
(2,096 puan) tarafından

kisirim kip kisirim artik cok sukur:)

(1,251 puan) tarafından

Kaç çocukla final yaptın 🫢

(2,096 puan) tarafından

2. kaza ile oldu. aslinda baglanacagini bilseydim tek cocukdan sonra baglatirdim😀 nasip kismet ikinciden aonra baglattim sukur

(1,251 puan) tarafından

Belli yaş sınırı var sanırım 

0 oy
(856 puan) tarafından

Sevişmek ne zor yaa 😅 ben de Kara kara düşünüyorum doğumdan sonra ne yapacam diye spiral çok sıkıntılı implant bilmiyorum ilaç da sağlıklı bulmuyorum bağlatmak istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum 

(1,251 puan) tarafından

Kadin olmak çok zor ya, evlisin şükür çocukların da var sevismek istiyorsun sevişemiyorsun hamile kalacağım.korkusuyla 🤦‍♀️🫢

0 oy
(8,490 puan) tarafından

Deri altı implant taktım martta 1 yıl olacak çok güveniyorum valla 😃 artık Allah bilir inşallah güvenim kırılmaz.

Kilom hala aynı 

(1,251 puan) tarafından

Bende güvenmek istiyorum ya 😁

(8,490 puan) tarafından

Git taktır 3 yıla kadar rahat kal

(1,251 puan) tarafından

Acili bir işlem mi?

(8,490 puan) tarafından

Lokal anestezi yapılıyor takıldığı an acı hissettim deri içerisine iterken daha sonra geçti. 1 ay kadar hassasiyet vardı morarma oldu daha sonra geçti unuttum şuan varlığı aklıma bile gelmiyor

(116 puan) tarafından

Adet görüyor musunuz? Ebe bana takılı olduğu süre boyunca adet olunmuyor demişti.

(8,490 puan) tarafından

Evet görüyorum. Ara lekelenmeler de oluyor

0 oy
(214 puan) tarafından

İmplant nasıl Korur diye hayretler icerisindeyim annem iğne kullanırdı ve hiç bir şekilde hamile kalmadi

Ben tüp bebek yaptırdığım icin hiç bu tür sıkıntılarım olmadı 

Heralde normal hamile kalsaydım 6. Çocuk yapardım diye düşünüyorum😂

(1,251 puan) tarafından

🫢🫢6 tane mi? 

(214 puan) tarafından

Evet heralde olmadığı için 😂

0 oy
(26,364 puan) tarafından

Kontrol hapı+geri cekilme ile korunuyorum. Buna ragmen her adet donemi korkuyorum acaba hamile kalirmiyim diye. 

(1,251 puan) tarafından

Insan korkuyor ya güvenmiyorum ben geri çekilmeye 🫢

0 oy
(2,463 puan) tarafından

Valla yalan yok biz en ilkel yöntemi kullanıyoruz 

(1,251 puan) tarafından

Miss gibi yaa

0 oy
(2,267 puan) tarafından

Deri altı implantı geri çekilme prezervatif ertesi günü hapı ile korunuyorum tek yöntem güvenli değil bir kaç yöntem kullanmak gerekiyor

(764 puan) tarafından

Ertesi gün hapı için yılda 2 den fazla kullanılmaz demişti doktor . Aşırı zararlıymış . Siz nasıl ertesi gün hapı ile korundunuz ki 

(2,267 puan) tarafından

Onu yatak odamda hazır tutuyorum ani bi kaza ihtimaline karşı yanı prezervatif patlak olur o an takılmaz çıkarırken kaza ile sıçrama gibi ihtimallerle 

(1,251 puan) tarafından

Bu kadar da vücuda yüklenmek ne kadar sağlıklı?

(2,267 puan) tarafından

Şuan hamile kalıp sağlıksız bi psikoloji ile doğacak çocuguma yetememek onu eksik bırakmak onun geleceğini mahvetmektense varsın hormonlarım mahvolsun

0 oy
(357 puan) tarafından

Hap kullan guzelim ben hep hapla korundum 

(1,251 puan) tarafından

Kilo yapıyormuş hap

(357 puan) tarafından

Ben 50 kiloyum pnu da bu sene ilk defa gordum 

0 oy
(859 puan) tarafından

Vala baglattim ben

(1,251 puan) tarafından

Kaçıncı çocuktan sonra?