0 oy
188 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (539 puan) tarafından

Merhaba kızlar benim eşim hediye alacak da ikisinden birini bana beğen dedi şimdi kafam çok karışık hangisini alayım kafam buharlı temizlik makinesinden yana ama bir anlık heves olur mu kullanan varsa yorumları bekliyorum

8 Cevaplar

0 oy
(75 puan) tarafından

Koltuk yıkama makinesi var kullanıyorum

Gönlüm buhar  makinesinden yana. Koltuk makinası ile sadece Koltuk ve halı, Buhar makinesi ile her yer temizlenir. 

(6 puan) tarafından

Burhan makinesiyle koltuk ve sentetik halıyı temizleyemezsin ama yüksek ısıdan dolayı kumaşa ve içindeki süngere zarar verebilir hatta kumaşa direk zarar veriyor sentetik halıdada kullanılamıyor yün halıda kullanabilirsin tabi ama geri kalan heryerde işe yarıyor ikisinide al derim 😅

(539 puan) tarafından

@Yesilasfalt koltuk yıkama hangi marka kullanıyorsun memnun musun? Ben de buhar makinesini istiyorum galiba onu Alacam 

@Emirasaf6 şu an ikisinden birini almam lazım seneye de diğerini alırım sanki buhar makinesini alacağım

-Reklam-
0 oy
(8,136 puan) tarafından

evlerimiz makine doldu ya yok mu hepsi bir arada bir şey onu alalım 😅 belki vardır ben bilmiyorum

koltuk yıkama kullanılır, sorun yok ama sanki buharlı temizlik makinesi daha çok kullanılırmış gibi geliyor. ocak, fırın temizliği, banyo, camlar yerler

(539 puan) tarafından

😂😂😂 değil mi ama 3 bir arada bana olsa bile sanki güzel gelmeyecek gibi her bir alanın makinesi ayrı olsa işlevi ayrı gibi geliyor bana işte ben de ondan yanayım koltuk yıkama senede 2 defa   buharlı sürekli elimin altında olur

0 oy
(118 puan) tarafından

Tüm samimiyetimle söylüyorum buhar makinesi tamamen pişmanlık. Bir ahşap dolap parke vesaire kullanamazsın öyle göründüğü gibi değil şişiriyor. Ayrıca ocakta duşakabinde camlarda vesairede o kadar bir temizliği Yok kendi elimizle yaptığımız temizlik çok daha güzel. Ben de geçen sene paraya kıyıp aldım bir kez kullandım kutusunda duruyor. Bence halı ve koltuk yıkama daha mantıklı. Eşim bana çok söylemişti dinlemedim ama gerçekten çok pişman oldum verdiğim paraya yazık oldu.

(539 puan) tarafından

Peki seninki hangi markaydı

(118 puan) tarafından

Karcher canım 

(539 puan) tarafından

Anladım canım çok sağol ♥️

0 oy
(2,639 puan) tarafından

Ben halı koltuk yıkama makinesi dedim eşim buharlı temizlik makinesi dedi. Buharlı temizlik makinesini aldık.

(539 puan) tarafından

Peki buharlı makinen nasıl memnun musun bide varsa linkini atabilri msin

önce (2,639 puan) tarafından

Biz mağazadan aldık. Memnunum aslında yüksek ısıda hijyen sağlıyor içim o konuda rahat ama her lekeyi çıkarıyor diyemem hepsini çıkaramadık biz. 

önce (539 puan) tarafından

Anladım yinede güle güle inşallah diğer makinayı da alırsın :)

önce (2,639 puan) tarafından

Teşekkürler sana da şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan :)

önce (539 puan) tarafından
+1

Çok teşekkür ederim 💜 

0 oy
(2,071 puan) tarafından

İkisi de var bende buharlı makineden çok memnunum ama koltukları onunla temizleyemiyorsun kumaşını yakıyor 

(539 puan) tarafından

Ya ben mesela mutfak dolaplarını duvarlar fayanslar kapılar onlar için çok istiyorum böyle elime alayım bütün evi böyle onunla temizleyeyim

(2,071 puan) tarafından

Onlar da çok iyi oluyor zaten ama onunla koltuk temizlemezsin ben önce koltuk yıkama aldım anneler gününde de hediye olarak eşim buhar makinesi almıştı 

(539 puan) tarafından

Güle güle kullan canım her ikisinin de markasını öğrenebilir miyim

(2,071 puan) tarafından

Pirantech koltuk yıkama alırsan eğer gücüne bakarak al benim tek pişmanlığım o oldu güzel yıkıyor ama yoruyor 

(539 puan) tarafından

Gücünü nasıl anlıyorum acaba wattdan mı

https://ty.gl/f82hvguti8zp7 buhar makinesi bu mu bak buysa sipariş vereyim

(2,071 puan) tarafından

Evet açıklama kısmında watt yazıyor orda ki gücü demek 

Evet bunu almıştım 

(539 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım 💜

0 oy
(1,396 puan) tarafından

Bence koltuk yıkama. Makinesi mantikli

(539 puan) tarafından

Hadi ya öyle mi diyorsun

0 oy
(2,205 puan) tarafından

Koltuk ve halı yıkama hele küçük bebeği olanlar için bulunmaz bi nimet sayılır

(539 puan) tarafından

Ya koltuk halı yıkama senede 2 defa diye kullanırım diye düşünüyorum ama buharla sürekli  elim ayağım olur

0 oy
(8,778 puan) tarafından

Halı koltuk yıkama makinem var. İhlas Aura cleanmax. Çok ama çok memnunum iyiki aldım diyorum. Buharlı temizliyeci nasıl bilmiyorum 

(539 puan) tarafından

Millet çok ondan da razı olsun aynen dediğin gibi hani ilk Türk süpürgesini niyetine de kullanabiliyormuşsun

(8,778 puan) tarafından

Zaten hem süpürge hem yıkama makinesi. Yıkaması ayrı süpürge başlığı ayrı bide halı ve koltuk dövme başlığı var süper bir şey 

(539 puan) tarafından

Fiyatı da çok güzel 😂

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 391 göst.
0 oy
4 cevap 406 göst.
0 oy
5 cevap 423 göst.
+1 oy
3 cevap 255 göst.
25 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Zeyneppppp12 (3,520 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,226 soru

24,341,203 cevap

346,061 kullanıcı

...