0 oy
91 göst.
önce Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından

Eltim bende gördüğü herşeyin aynısını alıyor 

Sürekli sosyal medyadan çıkarıp ekliyor 

WhatsApptan engelliyor numarayı siliyor 

Tartışmak için bahane arıyor 

Ama aramız önceden çok iyiydi yemezdim yedirirdim 

İçmezdim içirirdim kendime bişey alsaydim ona da  alırdım 

Kısa bir süre önce bebeğimi kaybettim destek olmasi gerektiği zamanda tartışma çıkardı uzaklaştı 

En çok onun yanımda duracağını sanıyordum 

Aramızda yılan mi var kizlar ne yapmalıyım 

Onunla açık açık konuşmalı mıyım?

3 Cevaplar

+1 oy
önce (127 puan) tarafından

Hiç sevmem bende olanın baskasindada olmasını bizimkilerde öyleydi birkaç kez toplum ortasında ortaya laf atınca bir daha olmadı düğünlerde bayramlarda özellikle sorarlar hangi renk nasıl nereden aldindiye gider aynısını benzerini bulurlar Dalton largibi gezerdik 

Sayemde herkes kendine çeki düzen verdi giyinmesini biliyorlar gibi gibi..laf soyleyince daha olmadi

Sosyal medyadan sizi cikariyorsa sizde bi daha kabul etmeyin

Yaptığınız iyiliklerin size güzel bir dönüşü olmuş nankörlük gibi iyi gün dostları bende öyle zannediyordum ama takı düşene kadar bakıyorsunuz hiç kimse yok sadece sizi kullanmışlar hissi veriyorlar

Cokda birşey beklemez ve araya mesafe mi koyarım 

İçini boşaltmak istiyorsan konuş ama benimle iyi olsun dersen iyi olmaz cnm balık baştan kokar kendin dende taviz verme 

-Reklam-
0 oy
önce (5,287 puan) tarafından

Mesafe koyup yok saymalisin. Kimseyle uğraşma. 

0 oy
önce (25,564 puan) tarafından

Yemezdim yedirirdim içmezdim icirirdim ne ya çocuğun mu bu senin kardeşin mı neden kendinden taviz verecek kadar çok düşüneceksin. 

Bütün elti postlarına genel yorumum elti gerekli bir akraba değil. (Kendimde eltiyim ) Ama eltim beni sevmese veya samimi olmasa üzülmem. Yapacağın şey net değil mi çıkartır ama ekleyemez bir daha madem öyle ekli olma bende denir sildi mi numarani bile isteye sildiğine eminsem bir daha ömür boyu kaydetmem. 

Elti kafaya takip üzülecek kadar değerli biri değil hele böyle zamanlarda başınız sağolsun 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 1,041 göst.
24 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,039 göst.
12 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde erdem.hilal (184 puan) tarafından soruldu
+2 oy
16 cevap 1,136 göst.
+2 oy
28 cevap 1,075 göst.

Kategoriler