Eltim bende gördüğü herşeyin aynısını alıyor
Sürekli sosyal medyadan çıkarıp ekliyor
WhatsApptan engelliyor numarayı siliyor
Tartışmak için bahane arıyor
Ama aramız önceden çok iyiydi yemezdim yedirirdim
İçmezdim içirirdim kendime bişey alsaydim ona da alırdım
Kısa bir süre önce bebeğimi kaybettim destek olmasi gerektiği zamanda tartışma çıkardı uzaklaştı
En çok onun yanımda duracağını sanıyordum
Aramızda yılan mi var kizlar ne yapmalıyım
Onunla açık açık konuşmalı mıyım?
Hiç sevmem bende olanın baskasindada olmasını bizimkilerde öyleydi birkaç kez toplum ortasında ortaya laf atınca bir daha olmadı düğünlerde bayramlarda özellikle sorarlar hangi renk nasıl nereden aldindiye gider aynısını benzerini bulurlar Dalton largibi gezerdik
Sayemde herkes kendine çeki düzen verdi giyinmesini biliyorlar gibi gibi..laf soyleyince daha olmadi
Sosyal medyadan sizi cikariyorsa sizde bi daha kabul etmeyin
Yaptığınız iyiliklerin size güzel bir dönüşü olmuş nankörlük gibi iyi gün dostları bende öyle zannediyordum ama takı düşene kadar bakıyorsunuz hiç kimse yok sadece sizi kullanmışlar hissi veriyorlar
Cokda birşey beklemez ve araya mesafe mi koyarım
İçini boşaltmak istiyorsan konuş ama benimle iyi olsun dersen iyi olmaz cnm balık baştan kokar kendin dende taviz verme
Mesafe koyup yok saymalisin. Kimseyle uğraşma.
Yemezdim yedirirdim içmezdim icirirdim ne ya çocuğun mu bu senin kardeşin mı neden kendinden taviz verecek kadar çok düşüneceksin.
Bütün elti postlarına genel yorumum elti gerekli bir akraba değil. (Kendimde eltiyim ) Ama eltim beni sevmese veya samimi olmasa üzülmem. Yapacağın şey net değil mi çıkartır ama ekleyemez bir daha madem öyle ekli olma bende denir sildi mi numarani bile isteye sildiğine eminsem bir daha ömür boyu kaydetmem.
Elti kafaya takip üzülecek kadar değerli biri değil hele böyle zamanlarda başınız sağolsun
1,487,640 soru
24,318,828 cevap
345,218 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın