Hadi bakalım günün sorusu anne tarafını mı daha çok seversiniz yoksa baba tarafını mı hangisiyle aranız iyi ben anne tarafına yakınlık gösterdim ancak ellerinin tersiyle hep ittiler soğuk yaptılar aramızda bişey de geçmedi genel olarak psikolojilerinin farklı olduğunu düşünüyorum saldım onları ama baba tarafımı severim aklı başında insanlar oldukları için 😊
Sizin hangi tarafla aranız iyi?
Baba tarafından iki halamlarla ailecek görüşmüyoruz bizden uzak Allah'a yakın. En küçük halam canım ciğerim kızları da öyle. Anne tarafım da çekirdek ailem gibi.İç içe sevgi dolu bir ailede büyüdüm çok şükür.Tabii ki anne tarafı. İnşallah bizim çocuklarımız bu ayrım olmadan hayatlarını sürdürür.
İnşallah ya bende istemem bu ayrımın olmasını ama düşününce bizde de öyle şeyler olacak gibi duruyor
Baba tarafım babam dahil hepsi vefat etti kuzenler sıfır alaka ana tarafım dan dayımın kızıyla görüşürüz çünkü abimle evli sıfır akraba bağ
Bazen uzak olmak da iyidir
Ben iki tarafıda seviyordum anne tarafını hala seviyorum ama baba tarafı maalesef sevmiyorum daha doğrusu alakamız kalmadı miras kavqası Yüzünden
Miras kavgası zaten ayrı bi dert ya bizde de oluyor aynıları
İki tarafı da çok severim iki tarafla da iyi anlaşırız.
Ne güzel işte ❤️
Iki tarafta reziller 6 teyzem 2 dayim 3 halam 1 amcam var
Buyuk teyzem ordan lafi alir 5 kadat otekine soyler kendi dedigi lafi diger teyzeme atar Allahtan cocuklari iyi onun ama uzaktalar bi kiziyla cok iyiydik evlenince uzaklasti hakli goruyorum cocuklari buyudu calisiyo falan ne diyim ki
2 numarali teyzem de tam cozemedim yanar doner ben A derim o da A der baskasi B der evet B der onun kizi da yani nasil anlatilir inan bilmiyorum agzi pis edepsiz buyuk kucuk demez gaz cikarir ne dedigini bilmez
3 numara tam sirret ben laftan korkuyorum zaten der butun bacilarinin yegenlerinin arkasindan konusur buyugum ben der buyuk olmak cok zor der ama prtaligi karistiran asil kendisidir hele kizlari mafya gibiler bi laf et 10 laf geri gelir
4 numarali teyzem hep doldurusa geliyo onun yaninda biriyle ilgili bisey desinler hirsini yenemiyo gidiyo o kisiye satasiyo ya da dedikodu yapiyo sinirlenip bu sefer yanındakiler nazife sunu dedi bunu dedi diye adini cikariyolar kocasi biraz sikintiliydi onun
5 numarali teyzem rahmetli oldu kurtulmus
6 numara Almanyada yasiyo ona cok uzuluyorum gurbetlik cekip bacim kardesim diye geldi hepsi elini avcunu yediler o da hasretinden hic biseyin farkina varamadi annemle o teyzem cocuklarini diger yegenlerine ezdirdiler bizleri
Buyuk dayin yine akli basindadir toparlamaya calisir ama kucuk gecen enistemi kaybettik cenazesine gelmedi adamin cenazesine
Baba tarafi anne tarafi kadar sirret degiller ama onlarda az degil
Buyuk halam babam buyuk erkek evlat oldugu icin kullanmaya calisiyo babanem demans hastasi amcamlarlar birlikte oturmaya basladilar amcamda yengemde dilsizler buyuk halam istiyo ki annem baksin babaneme annem basta kimseye muhtac etmem gerekirse isten çıkarım diyodu halam psikolojik baski yaptigi icin suan cikmiyorum evinde oturanlar baksin diyo bi yandan da annemin ici rahat degil aslinda
2 numrali halam biraz kiskanctir cekemez
Kucuk halam anne tarafi gibi babanemden para istedi babanem vermedi diye kadinin ustune yurudu zamaninda oyle bi kavga etmisler ki mahalle sokaga inmis komple kendi ailesini silmis kimseylee konusmuyo suanda
Velhasil kelam benim bu sulaleme karsi anne tarafi baba tarafi degil koca tarafini tercih ediyorum ifak tefek seyler oluyo aile icin normal ama yine de iyiler Allah razı olsun silai rahim yapacaksam kendi ailemi bayramda kandilde ararim esimin tarafini hergun arasam sikilmam
Soğutuyolar zorla ya bi rahat duran yok ki bende küçük halamı severim büyük olan halamı zerre kadar haz etmem olmayan şeyleri uydurur herkese anlatır çok fesat biri zaten 2 halam var işte birini seviyorum
Hepsini okudun mu kiz ben simdi baktim da butun sulaleyi anlatmisim 🤭🤭
Okudum kız ayıp olur okumasam bi de sen yazmışsın yani nasıl es geçeyim 🤣🌹
Ah askim benim nebiliyim yazarken kisa gibiydi soyle bi baktim destan gibi 🤭
Olsun olsun ben okurum bişi olmaz 🫶🏻
Akraba diyebilecegim sadece teyzem ve dayim var. bir de rahmetli dayim vardi. Onun harici anne veya baba tarafi akrabalarim olsa da oluuur olmasa da.
Doğrudur uzak olmak iyidir bazen
Biz iki taraftan da farklı şehirde yaşadık yani hiç öyle akrabalara düşkün biri değilim. Kırk yıl görmesem aklıma gelmezler. Ama baba tarafım daha candan ve samimi. Anne tarafım sürekli bizi kendilerine layık görmeyen insanlar. Teyzem sürekli bizi kıskanır ve eleştirir. Dayımla sorunum yok ama annannem de bizi günahkar olarak görüyor cemaatlerinin yurtlarında kalmadık diye. Güya biz günahkarız da onlar çok yüce gönüllü olduğu için bizi çekiyor gibi tavırları var.
Ne saçma bi düşünce ya boşver onların ruhu hasta belli ki
Cemaat dışından kimseyi düzgün Müslüman bile saymazlar. Kızların okumasına, çalışmasına karşılar. Ben çalışıyorum diye sürekli de maaşımın lafını ediyor teyzem ama.
Dengesiz işte nerde ne diyeceklerini bilmiyolar cemaatten bahsetmesinler utanmadan bi de
Baba tarafı çok sever sayar ama ben sevmem anne tarıda çok sevdiğim de var sevmediğimde
Doğrudur her ailede sevilmeyen kişiler olur
2tane halam var büyük halamla konusmuyoruz hep bızı kıskanır hep babamı babaannemı sınırlendırır ıcı kotu,kucuk halamlada duyunde falan gorusuruz yoksa aylarca gorusmeyiz vatcap durumundan takiplesiriz, amcam yok, teyzem yok bır tane dayım var onunla aynı duyunde falan gorusuruz.En sevdıyım babaannem uzerımızde hakkı cok.Bıde Ben esım tarafı daha çok sevıyorum halaları teyzelerı benımkılerden ıyıler onlarda benı severler
Ne güzel daim olsun saygınız sevginiz
Anne tarafıyla daha iyiyiz.
Baba tarafı aç köpek doyumsuzlar hiç sevmiyorum onları fesatlar.. Aklıma geldiler gece gece yine 😂
Hahahahhajs sakin ol kız 😂
Nadir görülse de baba tarafı.
Anne tarafını sonsuza kadar inkar etmek istiyorum ama maalesef kan bağımız var😑
Bende bende hepsi de cins
Eşitler şuan. Zaten evlendim evlenesiye çoğunu görmüyorum uzaktalar
Bende görmüyorum da yine de bi gıcık anne tarafım baba tarafı bi tık daha iyi
Kaynanamın tarafı 😂😂
Kaynananın tarafı nasıl oluyor kız 😂
Eşimin teyzesini çok severim mesela o arar ben ararım. Eşimin teyzelerinin gelinleriyle daha iyi anlasirim fln işte 😂
Biraz kocaci olduk 😂
Anne tarafıyla görüşmüyorum anneme neler yapmayan bana yapmadıklarını bırakmadılar
Doğrudur her ailede bi sıkıntı çıkıyor
Baba tarafı tamamen bana yabancı . Anne tarafı canımdır ❤️ hep iç içe büyüdük annemin halaları bile halam oldular yeri geldi onlarda kaldım sabah kalkıp bana kahvaltı hazırlarlardı akşamları yemeğimi koyarlardı. Annemin amcası dedem karısı hiç bir bağlantısı olmamasına rağmen anneannem oldu öz torunu gibi davrandılar dedem öldüğünde psikolojik tedavi görmüştüm öyle severdim canımı . Gerçek anneannem ve teyzem büyüttü bizi zaten annem babam çalıştığı için . Teyzem her kış Bayburt’a mutlaka gelir şu an bugün geldi mesela çocuğuma ö yeğenleri gibi davranırlar hatta beni bile hiçe sayıp onu tutarlar 😂 annem ve babamı anlatmaya gerek yok canlarım hepsi
Maşallah kız ne güzel bende isterdim ki iki tarafla da çok güzel iletişim kurabileyim ilk anne tarafından başladım ama gerçekten normal değiller hepsi de birbirlerinin arkasından konuşup yüzüne gülmeye devam ediyorlar bende böyle şeylerden hoşlanmıyorum uzak durmuştum açıkçası değmez yani onlara baba tarafı onlar gibi değil severim normal en azından kafaları 😂
Valla benim baba tarafıda çok paragöz babam en küçük kardeşleri ve hani ailede en saf biri olur ya işte o babam çok kullandılar annem köylü diye beğenmemişler zamanında ooo neler neler hiç sevmem o yüzden .
Bizde de var o sorun eskiden Babamın çok hakkını yemişler bizimkiler de sonra baya kavga gürültü oldu kendi aralarında ben küçükken onlar öyle yapsa da yine anne tarafından iyiler diye seviyordum uzun zamandır ç arayıp sormadım kimseyi işte ilk anne tarafına adım attım olmadı sonra baba tarafına dönüş yaptım gayet güzel karşılandı yani
Hiç bi tarafla aman amann😂
En iyisini yapıyorsun gerçekten insanın başı ağrıyor diğer türlü
Anne tarafından sadece teyzelerim ile çok yakınız.
Baba tarafımda annem onlara kölelik yapmadığı için ne annemi nede bizleri severler.
Hep 2 taraftan biri sorunlu çıkıyor ya
Maalesef ki ama şanslı olanlar da var iki taraf ile iyi olan. Ben görünce imreniyorum üzülüyorum bazen de neden diyorum
Evet bende öyleyim başkalarını görünce özenirim ama bilemeyiz belki onların da dışarıya vurmadığı sorunlar oluyodur
Anne tarafından da yılan 🐍 var bana tarafından da 😁 sülalemde bir halamın numarası var o kadar. Onda da pek arayıp konuşmayız. Aramız kötü değil ama samimi de değiliz . Bayramdan bayrama ziyaret olur 😂
Bu konuda haklısın benim baba tarafı da %100 kusursuz değil var içinde bi iki tane değişik anne tarafı full değişik ama 😄
😂😂😂 cinsleri bozuk anacım ne yapalım 😅😅
Eş tarafı da dahil hiçbiriyle
İşte bazıları bi kaç tanesi kusurlu oluyor bazısı da komple sıkıntılı
Kimseyi kafam almıyor yaşım küçük ama çok doluyum
1,487,862 soru
24,321,933 cevap
345,350 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın