Hayırlı akşamlar kızlar Sivas ve Malatya'ya gitme gibi durumumuz var da ikisini de hava durumunu öğrenebilir miyim orda oturanlar durum nasıl
gezmek için mi taşınmak için mi?
malatyatı bilmem de Sivas çok soğuk 😂
Ayy yok bacım gitmekten vazgeçtim öyle deyince ben eksiler hayır valla yapamam 😅
İstersen geçen hafta yağan karı atayım
Bu ne anaaam ben ne hayaller kurmuştum hiii çok soğuk o zmn😱
sivaslılar şey diyor :
soğuğa sormuşlar nerelesin
aslen Erzurumluyum ama sivasta ikamet ediyorum demiş 😂😂
eniştem 15 yıldan fazladır sivasta, şimdi eskisi kadar soğuk yok diyor 😂
g. tüm dondu lafını ben ilk sivasta demiştim 😂
Valla çok doğru
Sivas da kar yağınca biraz ayaz olmuştu. Ama bu aralar yumuşak hava. Gündüz öğlen sıcak oluyor hatta ben bugün dışardaydım ince bir ceketle aşırı terledim. Sabah erken saatler ve akşam tabi Sivas ayazını belli ediyor. Ama önümüzde ki haftalar kar yağışı bekleniyormuş
Yas o zmn Sivas gezmesi kalsın bizim öyle bir planimiz vardı da kalsın o zmn
Sivas Çok soğuk pazartesi karlı gözüküyor. Geçen hafta yağdı zaten Ekim ayından beri soba yanıyor valla. Çok soğuk. Gerçi sadece 3 ay hava sıcak burda oda yazın😂😂
Yazın arabada uyumustuk Sivas'ta :)))) bide temmuz sonuydu ama buzzz tutmustuk battaniyeye rağmen
Aynen valla çok soğuk ben buraya gelin gdeldim düğünüm temmuz da oldu. Bizim memleket sıcak tı bizimkiler ince giyinip gelmişti. Burda buldukları hırka şallar ne varsa sardılar kendilerine yazın ortasında yorgan örtündük baya şaşırdık o zaman.
Malatya çok soğuk annemler sabah akşam soba yakıyor birde kuru soğuk yani batı gibi değil keskin çarpar
O zmn bizim plan iptal :)
1,487,703 soru
24,319,536 cevap
345,252 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın