0 oy
503 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (329 puan) tarafından

image

Yazın 1 hafta yazlığa gitmiştim arkadaşlar ve çocuklarla eşim evdeydi beni aramıştı evde sana suprizim var diye bende dedim aceba ne aldı eve bı geldim üniteyi bu renge boyamis Allah'ım sinir krizi geçirmiştim bu nasıl bir zevk diye bugün arkadaşım kahveye geldi içeri girince eline bir kagit yazmış hani hacca gidenler yazanlar mesela filan ailesine kabeden selam diye tutmuş öyle yazmış eve gidince bana resim atmış kabeye benzetmiş ona kizdm dedim bak kutsal yeri neye benzettin ama biryandan da gülme tuttu tövbe yarabbim ya çarpılcam 

19 Cevaplar

+1 oy
(123 puan) tarafından

Bu erkekler keşke her şeye burnunu sokmasa 😂

(329 puan) tarafından

Ya bacım sorma valla ne kızmıştım dedim hele bu sene kalsın al hevesini seneye goruscez snwinle sürprize bak bildiğin bayıldım:))))

(123 puan) tarafından

Bazen bende eşim saçma sapan şeyler yapsa da hevesini kırmamak için susuyorum napalım onlar bize katlanıyor bizde onlara 😅🥲

(329 puan) tarafından

Tabiki de öyle olması lazım evlilik böyle bişey yarım elma Gönül alma hesabi

(123 puan) tarafından

Kesinlikle canım 🫶🏻

-Reklam-
+1 oy
(272 puan) tarafından

Esine kizmakta cok haklisin bencede biraz zor bi dekorasyon olmus ama arkadasinin yaptigi daha kotu esinle mutlusun cocugunla huzurlu mutlu bi evliligin varsa sagliginiz sihhatiniz yerindeyse keyfiniz yerindeyse ac acikds degilseniz bazi seyleri de idare etmek lazim tamam esin hic iyi yapmamis ama neden seni daha fazla uzuyo ona mi kalmis sen fikrini sordun mu bi de eve gittikten sonra resim gonderiyo cok ayip ben arkadasligimi keserdim bu durumda basina bi bela gelse ona da mi gulecek 

(329 puan) tarafından

Valla onu umursadin mi kadını kafana taktin mi dersen tinlamadim bile:)) güldüm sadece insanları umursamam fazla dediğiniz gibi eşim ailem önemli bu sene kalsın dedim kırmadım renkten dolayı biyerde görmüş yapmış sürpriz diye :))) yaza Allah büyük boya sonuçta değişir gider amaaaan ben kadına güldüm İnanki Kabe diye atmış günahı ona valla var dengesizler işte 

(272 puan) tarafından

Erkeklerin zevki yok bunu bende cok sahit oldum (babam ve kardeslerim haric 🤭) adam heves etmis seni mutlu etmek icin bisey yapmis nolmjs yani kotu olduysa bi boya badanayle hallolur guzel düşünmüşsün 1 sene de esinin zevkine uygun oluversin onemli olan gönüller bir olsun benim hic hosuma gitmedi arkadasinin tavri benim kac kez gittigim qrkadasimin evinde bi suru degisiklik oluyo o soylemeden fark etmiyorum etsemde soylemiyorum soylesem de kotu yorum yapmam ne gerek var kalp kirmaya bu yerin bi de alti var sen uzulmemissin olabilir hala da gunaha girdi diye onu dusunuyosun Allah sana da kalbinin ekmegini yedirsin ama baska biri buna ckk uzulebilirdi sahsim adina konusuyofum ben cok üzülürdüm bi yaptigim yemegi begenmeselee üzülüyorum heleki boyle uzun sure sabretmem gereken bi durum olsa ne kadar uzulurdum bilemiyorum tabiki benimki de abarti ama herkes hassas dusunmek zorunda 

(329 puan) tarafından

Amaaan bı boya kız oda aklınca şaka yaptı işte ne diyim ki:))

0 oy
(8,278 puan) tarafından

Kabeye benzemiş kız . üstüne siyah örtü çekin tavaf yapın 😂😂

(329 puan) tarafından

Hahahahahaahahahah ayy dur arkadaşin attığı resme guluyom hala carpilacam diye de korkuyorum evin etrafinda tavafa çıksam aceba gunahmi

(8,278 puan) tarafından

Evde Hacı olursunuz işte 😂😂 tövbe yarabbim 

0 oy
(601 puan) tarafından

Evin bi siyasi görüşü olmus hejdkdkd

(329 puan) tarafından

Görmek istediğim en son yer:)))

0 oy
(2,436 puan) tarafından

Sen birdaha süpriz yapma deseydin 😂

(329 puan) tarafından

Suprizden bayıldım o derece yani:)))))

0 oy
(4,903 puan) tarafından

Yalan Dünya Zerrin online :) bu nasıl bir karışım ya 

(329 puan) tarafından

Sus bacım sus caktirma heves etmiş yapmış yaza kadar gönlü kalsın yazın okurum onun canına:)))

(4,903 puan) tarafından

Birşey olmaz ya en azından seni mutlu etmek için emek vermiş , çabasına sağlık :)

0 oy
(2,680 puan) tarafından

Ayy ahahah nasıl güldüm ahahaahh

(329 puan) tarafından

Carpilmasam kahkaha atacam

(2,680 puan) tarafından

🤭🤭🤭🤣🤣🤣

0 oy
(416 puan) tarafından

Ezelin kör annesi meliha mı boyadı ya bunı ahshsh

(329 puan) tarafından

Ahhh ahhh o boyaciyi bı bulsam neler yapacam onada eşim var işte arada kalbi kirilmasin diye yaza kadar kalsın artık:)))

0 oy
(816 puan) tarafından

Ayy evet çok kötü görünüyor 😩 arkadaşının da yaptığı ınsallah o şekilde yazı paylaşanları tiye almış olmaktır da Allah'ın gücünü gider yoksa Kabe ile dalga geçmiş olur öbür türlü 

(329 puan) tarafından

Kötü MIUI vasat bacım vasaaat da işte eşim var arada 

0 oy
(8,134 puan) tarafından

ay eşim bunu yapsa geri boyayana kadar kafasının etini yerdim 😅

(329 puan) tarafından

Yokkk kizzz  yapma öyle bişey olursa bırak hevesini alsın 

0 oy
(25,800 puan) tarafından

Benim eşim de LED diye kırmızı ışık almıştı hayırdır evi pavyona mı çeviriyoruz demiştim bizimki yanlışlikla almıştı ama güzel mı kullanalım mı diye sormuştu 

(329 puan) tarafından

Valla benimki direk boyatmis baktım hoşuna gitmiş dedim yaza kadar kalsın bari kalbi kirilmasin 

0 oy
(163,984 puan) tarafından

dunku postunuza yazdim cevap vermediniz ve postu sildiniz sebebi nedir

(329 puan) tarafından

Sorma sebebim zaten ne yapmam gerektiğiydiki zaten herkeste karışmamam gerekeni söyledi o yüzden sildim:)

(163,984 puan) tarafından

👍 ama keske posta yazanlara tek tek cevap verseydiniz vermeden gizlemeniz hos degil

(329 puan) tarafından

Haklısınız geneline vermistim aslında gözden kaçmıştır kusuruma bakmayin☺️

0 oy
(12,190 puan) tarafından

Hahaahhaha kızma ama ben kahkaha attım 😂😂😂🤭🤭

(329 puan) tarafından

Yok kizzz kızmıyorum gulunmeyecek gibi degilki

0 oy
(337 puan) tarafından

Ay rv ne kafar yukarda ay renk göz kanadıyor allah affetsin çok güldüm,🤣🤣🤣🤣🤣 

Herkesin bir tasarımı vardır buda benim tasarımım

(329 puan) tarafından

Yatıyordum yerde o yüzden öyle çıkmış hem bak Esra Erol sayemde hergun hacca gidiyor kız😂😂😂

(337 puan) tarafından

Phshshsjjaaja

0 oy
(337 puan) tarafından

AAy benzemiş allah affetsin

(337 puan) tarafından

Ahahahahha

(337 puan) tarafından

O aralar dakı spotlar yanıyorsa guzel durur aslında gri sus eşyaları ile

(329 puan) tarafından

Onlar yaniyorda bu kez de parliyor gözüm kanıyor 😂😂

(337 puan) tarafından

Haykırıyor um yakta atsana bi'de

(337 puan) tarafından

Haykırıyor um yakta atsana bi'degı

0 oy
(425 puan) tarafından

Valla konudan çok bağımsız renkten çok gözüme başka bişey takıldı o televizyon niye o kadar yukarda kız 😂😂

(329 puan) tarafından

Ya yerde uzanıyorum kamera açısından öyle çıkmış aslında yüksek değil iki yaşındaki kızım bile rahatlıkla uzanıyor tv ye😂😂😂

(425 puan) tarafından

Valla öyle yukarda göründü ki yüzüme 😂

0 oy
(424 puan) tarafından

Gerçekten bende benzettim sjsjsjsjsjs çok komik görünüyor allahim 🤣🤣🤣

(329 puan) tarafından

İmana getirdim kız esrayi bile baksana:))))

0 oy
(4,187 puan) tarafından

Bana şöyle bir sürpriz yapılsa, şoktan nutkum tutulur 😂😂

(329 puan) tarafından

Derelerin tutuldu bacım bı biksrn:)))

0 oy
(7,652 puan) tarafından

😂😂 kızma ama bakınca ilk bende kutsal bir yer gördüm sandım neden böyle bir şey yapmış sana sormadan 

(329 puan) tarafından

Ahh ahhhh sorma siprizzz yapmış siprizzz:))) zevkini sevdigim

(7,652 puan) tarafından

Eşin sana bir daha böyle bir süpriz yapmasın 😊😅

(329 puan) tarafından

😂😂😂😂

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 310 göst.
11 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 307 göst.