Bu erkekler keşke her şeye burnunu sokmasa 😂
Ya bacım sorma valla ne kızmıştım dedim hele bu sene kalsın al hevesini seneye goruscez snwinle sürprize bak bildiğin bayıldım:))))
Bazen bende eşim saçma sapan şeyler yapsa da hevesini kırmamak için susuyorum napalım onlar bize katlanıyor bizde onlara 😅🥲
Tabiki de öyle olması lazım evlilik böyle bişey yarım elma Gönül alma hesabi
Kesinlikle canım 🫶🏻
Esine kizmakta cok haklisin bencede biraz zor bi dekorasyon olmus ama arkadasinin yaptigi daha kotu esinle mutlusun cocugunla huzurlu mutlu bi evliligin varsa sagliginiz sihhatiniz yerindeyse keyfiniz yerindeyse ac acikds degilseniz bazi seyleri de idare etmek lazim tamam esin hic iyi yapmamis ama neden seni daha fazla uzuyo ona mi kalmis sen fikrini sordun mu bi de eve gittikten sonra resim gonderiyo cok ayip ben arkadasligimi keserdim bu durumda basina bi bela gelse ona da mi gulecek
Valla onu umursadin mi kadını kafana taktin mi dersen tinlamadim bile:)) güldüm sadece insanları umursamam fazla dediğiniz gibi eşim ailem önemli bu sene kalsın dedim kırmadım renkten dolayı biyerde görmüş yapmış sürpriz diye :))) yaza Allah büyük boya sonuçta değişir gider amaaaan ben kadına güldüm İnanki Kabe diye atmış günahı ona valla var dengesizler işte
Erkeklerin zevki yok bunu bende cok sahit oldum (babam ve kardeslerim haric 🤭) adam heves etmis seni mutlu etmek icin bisey yapmis nolmjs yani kotu olduysa bi boya badanayle hallolur guzel düşünmüşsün 1 sene de esinin zevkine uygun oluversin onemli olan gönüller bir olsun benim hic hosuma gitmedi arkadasinin tavri benim kac kez gittigim qrkadasimin evinde bi suru degisiklik oluyo o soylemeden fark etmiyorum etsemde soylemiyorum soylesem de kotu yorum yapmam ne gerek var kalp kirmaya bu yerin bi de alti var sen uzulmemissin olabilir hala da gunaha girdi diye onu dusunuyosun Allah sana da kalbinin ekmegini yedirsin ama baska biri buna ckk uzulebilirdi sahsim adina konusuyofum ben cok üzülürdüm bi yaptigim yemegi begenmeselee üzülüyorum heleki boyle uzun sure sabretmem gereken bi durum olsa ne kadar uzulurdum bilemiyorum tabiki benimki de abarti ama herkes hassas dusunmek zorunda
Amaaan bı boya kız oda aklınca şaka yaptı işte ne diyim ki:))
Kabeye benzemiş kız . üstüne siyah örtü çekin tavaf yapın 😂😂
Hahahahahaahahahah ayy dur arkadaşin attığı resme guluyom hala carpilacam diye de korkuyorum evin etrafinda tavafa çıksam aceba gunahmi
Evde Hacı olursunuz işte 😂😂 tövbe yarabbim
Evin bi siyasi görüşü olmus hejdkdkd
Görmek istediğim en son yer:)))
Sen birdaha süpriz yapma deseydin 😂
Suprizden bayıldım o derece yani:)))))
Yalan Dünya Zerrin online :) bu nasıl bir karışım ya
Sus bacım sus caktirma heves etmiş yapmış yaza kadar gönlü kalsın yazın okurum onun canına:)))
Birşey olmaz ya en azından seni mutlu etmek için emek vermiş , çabasına sağlık :)
Ayy ahahah nasıl güldüm ahahaahh
Carpilmasam kahkaha atacam
🤭🤭🤭🤣🤣🤣
Ezelin kör annesi meliha mı boyadı ya bunı ahshsh
Ahhh ahhh o boyaciyi bı bulsam neler yapacam onada eşim var işte arada kalbi kirilmasin diye yaza kadar kalsın artık:)))
Ayy evet çok kötü görünüyor 😩 arkadaşının da yaptığı ınsallah o şekilde yazı paylaşanları tiye almış olmaktır da Allah'ın gücünü gider yoksa Kabe ile dalga geçmiş olur öbür türlü
Kötü MIUI vasat bacım vasaaat da işte eşim var arada
ay eşim bunu yapsa geri boyayana kadar kafasının etini yerdim 😅
Yokkk kizzz yapma öyle bişey olursa bırak hevesini alsın
Benim eşim de LED diye kırmızı ışık almıştı hayırdır evi pavyona mı çeviriyoruz demiştim bizimki yanlışlikla almıştı ama güzel mı kullanalım mı diye sormuştu
Valla benimki direk boyatmis baktım hoşuna gitmiş dedim yaza kadar kalsın bari kalbi kirilmasin
dunku postunuza yazdim cevap vermediniz ve postu sildiniz sebebi nedir
Sorma sebebim zaten ne yapmam gerektiğiydiki zaten herkeste karışmamam gerekeni söyledi o yüzden sildim:)
👍 ama keske posta yazanlara tek tek cevap verseydiniz vermeden gizlemeniz hos degil
Haklısınız geneline vermistim aslında gözden kaçmıştır kusuruma bakmayin☺️
Hahaahhaha kızma ama ben kahkaha attım 😂😂😂🤭🤭
Yok kizzz kızmıyorum gulunmeyecek gibi degilki
Ay rv ne kafar yukarda ay renk göz kanadıyor allah affetsin çok güldüm,🤣🤣🤣🤣🤣
Herkesin bir tasarımı vardır buda benim tasarımım
Yatıyordum yerde o yüzden öyle çıkmış hem bak Esra Erol sayemde hergun hacca gidiyor kız😂😂😂
Phshshsjjaaja
AAy benzemiş allah affetsin
Ahahahahha
O aralar dakı spotlar yanıyorsa guzel durur aslında gri sus eşyaları ile
Onlar yaniyorda bu kez de parliyor gözüm kanıyor 😂😂
Haykırıyor um yakta atsana bi'de
Haykırıyor um yakta atsana bi'degı
Valla konudan çok bağımsız renkten çok gözüme başka bişey takıldı o televizyon niye o kadar yukarda kız 😂😂
Ya yerde uzanıyorum kamera açısından öyle çıkmış aslında yüksek değil iki yaşındaki kızım bile rahatlıkla uzanıyor tv ye😂😂😂
Valla öyle yukarda göründü ki yüzüme 😂
Gerçekten bende benzettim sjsjsjsjsjs çok komik görünüyor allahim 🤣🤣🤣
İmana getirdim kız esrayi bile baksana:))))
Bana şöyle bir sürpriz yapılsa, şoktan nutkum tutulur 😂😂
Derelerin tutuldu bacım bı biksrn:)))
😂😂 kızma ama bakınca ilk bende kutsal bir yer gördüm sandım neden böyle bir şey yapmış sana sormadan
Ahh ahhhh sorma siprizzz yapmış siprizzz:))) zevkini sevdigim
Eşin sana bir daha böyle bir süpriz yapmasın 😊😅
😂😂😂😂
1,489,195 soru
24,340,907 cevap
346,043 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın