0 oy
166 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,916 puan) tarafından

Kaç yaşından sonra sizin macun yada şampuani kullandılar.

4 Cevaplar

0 oy
(7,564 puan) tarafından

Bizim macun ve şampuanı bence 15-16 yaşa kadar kullanmamaları gerekir. Kaç yaşında çocuğunuz 

(7,564 puan) tarafından

Bebek değil ama onların yaşına uygun şampuanlar var. Bizimki de 4 yaşında Siveno marka yenidoğan şampuanı kullanıyor. Diş macunu da Rocs 3+ yaş olan. Kıyafetlerini hâlâ ayrı yıkarım kendi deterjanıyla.

Ben kendime bile marketten şampuan almıyorum eczaneden alıyorum oğluma market işi şampuan kullandıramam. Kozmetik hepsi. 

(2,916 puan) tarafından

Evet sivenoda Bebek şampuanı o yüzden dedim 

Bizde hala bebek aldiklarimla yıkıyor da merak ettim diş macunu bitmişti fircaladi bikac defa ne zamana kadar diye öğrenmek istedim

(7,564 puan) tarafından

Siveno çocuk şampuanı da var sanırım. Yeğenim 9 yaşında ablam ona Sebamed kullanıyor galiba 

(1,999 puan) tarafından

benim annem de bebek sampuani kullanio. dalini yada uni babyi sevio😂 bunun yasi basi yok. kizim da 9 yasinda nerdeyse iki senedir benim sampuanlarima sac kremlerime heves edio. dus jeli kullanmak istio.  bi bakiorum benim durulanmayan sac bakim kremlerimden maskelerimden surunmus😂 dis macunu icin de kendisi istio  bizimkilerden kullanmak.  vocuk olanini istemiyor artik tam temizlenmio gibi hissediomus dislerini. yani bunun yasi yok coccuk zamanla zaten kendi istemio

(2,916 puan) tarafından

Anladım.

Benimkide bazen annem katkısız daha masum diye kullanır evde yokken benim denemisligimde vardir dalin fln ama köpürtmuyir bizim saçları iyi yikamiiyor bence

-Reklam-
0 oy
(8,472 puan) tarafından

Kendi diş macunumuzu kızıma da kullanıyorum agarta markası ama şu çok ünlü boykot markalar olsa kızıma asla kullanmam. Kızım 26 aylık

0 oy
(6,342 puan) tarafından

12 yasindan sonra yetiskin dis macunu kullanabilir. 12 yas alti icin zaten cocuk macunlari var. Yasina uygun araliklarda tercih etmeniz gerekir. Ben sampuani 5 yasindan sonra degistirdim. Sac derisi kurudugu icin yetiskinlerde dac derisi yatistiran bi sampuan almistim. Olabildigince yasina uygun kullanmak lazim. Eger kalmazsa sampuani kendi sampuanimdan da eser miktarda ve bi kere yikiyorum, iyice duruluyorum.

0 oy
(545 puan) tarafından

Macunu bilmiyorum da şampuandan aşırı memnunum.. Genç kız olunca kendi değiştirmek isterse değiştirir :)) o derece memnunum *:)) macunu bilmiyorum ama uzun bi süre daha rocks devam edeceğim. Şu an 4 yaşında

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 163 göst.
21 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 267 göst.
10 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ruhefza (981 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 150 göst.
18 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nur29 (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 373 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,489,176 soru

24,340,747 cevap

346,036 kullanıcı

...