0 oy
434 göst.
Diğer kategorisinde (283 puan) tarafından

29 yasindayim esimle aramizda kopukluk soğukluk var hep ayda bir ancak ikiski oluyo aslinda esimi özlüyorum bazen ama gururdan adim atmıyorum çünkü bana kendimi değerli önemli hissettirmiyor hic elimi tutmaz yanagimi opmez hic elimi tutmaz sadece iliski icin olur biter buda beni cok incitiyor üzüyor konuşmak da istemiyorum bu durumu onunla benim söylemem le mi olucak diyorum ben ona adim atmıyorum beni istemiyo beğenmiyor demek ki diyorum üzgünüm ya iyi bir es eve çocuklarına cok bağlı 

8 Cevaplar

+3 oy
(770 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Neden eşine  adim atamıyorsun ? Ben bu zihniyete çok yanlış buluyorum neden erkek adım atmak zorunda ki yani o senin eşin helalin nasıl erkek kadını Arzulayabilirse kadında  erkeği arzulayabilir bui çok olağan ve bence güzel bir şey belki de esin sen hiç istekli gibi görünmediğin için yaklaşmıyordur bazı erkeklerin libidosu düşük olabilir ama bunu tetiklemek de kadının elinde 

(770 puan) tarafından

Korkunc ya bilmiyorum çok şükür böyle saçma sapan bir evlilik birliği içerisinde değilim yani karşıdaki bireyin rahatsızlığı olur ne bileyim işle alakalı sıkıntılı bir süreci olur Bir iki hafta tabii ki tolerans gösterebilirsin ama zaten hiç ten teması kurmayıp aynı zamanda cinsel birliktelik de istemiyorsa ve kadın da hiçbir şekilde adım atmıyorsa bence iki taraf için de bir sıkıntı var yani ben o kadar uzun süre eşime yaklaşmasam hayırdır ne oluyor falan der bence demeli de yani erkek de bir durup düşünmeli bu kadın neden beni arzulamıyor diye 

(582 puan) tarafından

Bu meseleyi eşinle hiç konuşmamışsın belki de çözüm oturup konuşmak . Onu sevdiğini istediğini bize söyleyebiliyorsun bunu ona da söyle sen elini tut öp. Adamın ne düşündüğünü bilmiyorsun ki . Gurur burda olmaması gereken en ilk şey . 

(424 puan) tarafından

Yazık olmuş kıza ya namussuz adam demiyoda ben izliyorum da görüyorum diye nereden izlemişsin diyor maalesef benim büyüdüğüm yaşadığım yerde de böyle ayıplanir di ilk adımı her zaman adam atmalı diyorlar di ben 3 yıl aşkın hep o kafadandim Allah'ıma bin şükür çok zor atlattım öz güven kazandim hiç öz güvenim yoktu ayıp bilirdim hep te kavgaliydik ayda 1 veya 2 ilişkimiz olurdu ama şu an o adım atmasa ben atıyorum yorgun olsa bile bir yolunu bulup tatlıya bağlar kavgamız da olmaz 

(6,061 puan) tarafından

Benim kaynanam geldi aklıma oda yazık gençlik yıllarında sürme sürmüş heves etmiş işten gelince kayınpedere kapıyı açmış 

Orta kadınları gibi olmuşun demiş odun kayınpeder 

Anlatmıştı kaynanam bana şok oldum. 

(424 puan) tarafından

Çok kötü ya ne kadar saçma 😟

-Reklam-
0 oy
(167 puan) tarafından

Peki ya eşin de senin gibi düşünüp adım atmıyorsa ? Ya o da gurur yapıyorsa... Bence konuşun bu konuyu en azından birbirinizi anlarsınız 

0 oy
(2,002 puan) tarafından

kuzum niye vazgeciyorsunki kendinden. anlamis degilim esini bisver baskasini bosver kendin icin toparlan . kendine deger ver . herseyin en iyisini ben hakediyorum de . bunun icinde cinsellikte var . tamam hergun hergun zaten olmaz insan yoruluyor useniyoru dusa falan haftada bir en azindan olmali yani.

(283 puan) tarafından

Sizin sözleriniz bana çok iyi geliyo cok sagolun 

0 oy
(4,903 puan) tarafından

Nasıl ayda bir bu adam ölü mü yaşıyor olamaz böyle 

(283 puan) tarafından

Böyle gerçekten 

0 oy
(329 puan) tarafından

Tavrın çok yanlış bacım eşini kendine çekmekte itmekte senin elinde sen bence bir adım at bak bakalım neler degisiyor

(283 puan) tarafından

Beni beğenmiyo arzulamiyor bence yoksa yaklaşmaz mi 

(329 puan) tarafından

Yanlış düşünüyorsun hemde cookkkk yanlış canım yapma bunu kendine ve eşine yapma yoksa olan bebeğinize olur

0 oy
(5,624 puan) tarafından

Hem adım atmıyorsun hem konuşmuyorsun,  siz nasıl iletişim sağlıyorsunuz o zaman? 

(283 puan) tarafından

Iletişim de yok diyebilirim bunları konuşmuyoruz aynı evde iki arkadaş gibiyiz arkadaşlar daha cok temas eder belki 

(5,624 puan) tarafından

Evlendiğimizde beri hiç mi konuşmadınız, sonradan mı uzaklaşma oldu?

(283 puan) tarafından

Sonradan oldu 2 yıldır falan uzaklaştık ilk yıllar cok iyidi herşey 

(5,624 puan) tarafından

Bu arada cinsellikten değil iletişimden bahsediyorum. Cinsellik iyiyken bile iletişim olmalı. Neyi nasıl yapılmasından hoşlandığınız eşinizde sizde açık açık çekinmeden söylemelisiniz. İlişki esnasında bile yapmalısınız bunu. İlişki dışında gün içinde ufak ufak flörtleşmeler, konuşmalar yapmalısınız ki heyecanı taze tutasınız. 

0 oy
(102 puan) tarafından

Bacım az cilveli ol adım atmasan da istediğini belli et gecelik giy açık giy yanına gidemiyosan bakış at boydan bi süz bazen kaçış bazen bakış yeter 

(283 puan) tarafından

Ay nasl gecelik giyerim asla giyemem giysem.anlar zaten ben gecelik hic giymem ki giyemem 

(102 puan) tarafından

Ayy geceliksiz yaşayamam alır alır dolaba doldururum valla 😂😂 sen uzak kalırsan erkek sadece canı isteyince mecbur gelir ama sen yakın cilveli istekli olursan erkeğin canı sürekli ister bence buda kadının vazgeçilmez hallerinden olmalı insan uzaklaştıkça isteksizleşiyo kendine yapma bunu gecelik giyemiyosan dekolte giy şort giy yaşında genç bitmişsin kendine gel

(283 puan) tarafından

Genc gibi degil ruhum ben 29 esim 40 yasinda sanki ben 40 yaşındayım 

(102 puan) tarafından

Yaş farkı da varmış yani kendini toparla düzelir inşallah başka bi problem varsa aranızda ondan yaklaşmak istemiyo olabilir misin 

(6,061 puan) tarafından

Niye giyemiyorsun kız ayıp mı günah mı gecelik giymek töbeee. 

Absürt şeyler tmm giyme ama şöyle bir kadın ol dekolteli felan al giy. Arzulamıyor diyorsun ama sende çaba sarfetmemişin ki

(283 puan) tarafından

Siz gerçekten giyiyor musunuz ya ben daha hic giymedim 

(283 puan) tarafından

Bu ara sürekli kavga ediyoruz gerci onun etkisi var ama normalde de böyle iste

(102 puan) tarafından

Ben oğlum uyuduktan sonra sürekli gecelik alt üst şort takım veya kısa gece elbisesi giyer öyle gezerim yatağa da ya gecelikle yada iç çamaşırıyla yatarım ayıp değil günah değil böyle olmak sanada iyi hissettirir bi dene

(283 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

0 oy
(58 puan) tarafından

Belkıde esın öyle dusunuyor Karim bana hiç adım atmıyor benı ıstemıyor dıye. Bazen esım bana soyler ıste hep Ben sana yaklasıyorum sen hiç bana yaklasmıyorsun Benden beklıyor bazen ılk adımı. Esınde belkı senden beklıyor karşılık alamayınca soyuyuyor bence esınıde ozluyorsun ıstedıyın zaman erteleme

(283 puan) tarafından

Teşekkür ederim cevap verdiniz

İlgili sorular

+4 oy
18 cevap 986 göst.
16 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
10 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Eslemsare (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 148 göst.
0 oy